pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Jakie tam odrazu 5:eviltong: Mam jutro chyba 7 lekcji:placz: Nie, najlepiej się wyprzeć wszystkiego :eviltong: Ja też :placz: Quote
olifka Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Marta_Ares napisał(a):ja jestem w 3 klasie maturalnej, a juz w poniedzialek mialam niezapowiedziana kartkowke z angol, tak to pyta codziennie z histy, mialam cos na francuski napisac a pozatym lajcik:evil_lol: podlog 2 klasy to jestem narazie w szoku ze jakos tak malo nauki:roll: :roll: ale ja w miedzy czasi przynajmniej na maturke moge sie uczyc, tzn mam takie plany:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przerażacie mnie:evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie, najlepiej się wyprzeć wszystkiego :eviltong: Ja też :placz: Jam niewinna:placz: Quote
olifka Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Dobranocka Małpeczki:loveu::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dobranoc i udanego poniedzialku:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dobranoc :loveu: Jak ja nienawidzę poniedziałków... :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Jaaaa?:placz: Jestem wstretna i dziwna:placz: Idę sobie stąd:placz: Foch:evil_lol: Nie powiedziałam że wstrętna :razz: ok już lepiej nic nie mówie, nie rycz :calus: :loveu: Miłego szkolnego tygodnia :diabloti: Quote
Mi. Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 :pWitamy w tym jakze slonecznym dniu :P Quote
Karolina_Nett Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 o jak miło, nareszcie cię tu znalazłam :cool1: szukałam szyszki, a tu nima :shake: no ale mam :multi: i oczywiście jak reszta czekam na foty :evil_lol: bo jak nie to zabiorę balbinkę, a jak się naoglądam to oddam (ciekawe czy w ogóle?? :diabloti:) no to jak z tymi fotkami? Quote
basia bonnie Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dzień Dobry :multi: :multi: :multi: Quote
olifka Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Wiiiitam wszystkich:multi: [quote name='agaciaaa']Nie powiedziałam że wstrętna :razz: ok już lepiej nic nie mówie, nie rycz :calus: :loveu: Miłego szkolnego tygodnia :diabloti: No to już dobrze:loveu: Miły on nie będzie:shake: Kart. z historii, test z matmy...... i ciąąągle prace domowe:placz::placz::placz:a no i jeszcze biegi 600metrów na ocene:placz: =nie bedzie przesiadywania na dogo:placz: [quote name='*luthien*']:pWitamy w tym jakze slonecznym dniu :P Ooo witamy nowych gości:multi::loveu: [quote name='Karolina_Nett']o jak miło, nareszcie cię tu znalazłam :cool1: szukałam szyszki, a tu nima :shake: no ale mam :multi: i oczywiście jak reszta czekam na foty :evil_lol: bo jak nie to zabiorę balbinkę, a jak się naoglądam to oddam (ciekawe czy w ogóle?? :diabloti:) no to jak z tymi fotkami? A wy ciągle z tymi foootami..........:shake: A balbinki nie oddam:loveu::diabloti: Quote
olifka Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 fidelek2 napisał(a):Dzień dobry Balbinki :lol: Oj nie taki dobry.......................:shake: Ale cześć:loveu: Helga_psiaki napisał(a):czesc Biśki :):) Heej:loveu: ß@$!@ napisał(a):Dzień Dobry :multi: :multi: :multi: Dzień (nie)Dobry :multi: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Wariaty :loveu: Heeej GizMuchy:loveu::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 dlaczego nie dobry? coś się stało? :) Quote
Karolina_Nett Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 no właśnie, co jest, kogo dogo ma zlać? :mad::evil_lol: Quote
olifka Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 ß@$!@ napisał(a):dlaczego nie dobry? coś się stało? :) Karolina_Nett napisał(a):no właśnie, co jest, kogo dogo ma zlać? :mad::evil_lol: Oj wszystko ogólnie.... Zły dzień.... Sprawdziany, rozmowa z koleżanką...:angryy: itp. itd.... Quote
Karolina_Nett Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 tylko bez nerwów, na dogo się odstresujesz :) Quote
olifka Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 fidelek2 napisał(a):Nie smuć się, szkoda życia na to ;) :calus: Karolina_Nett napisał(a):tylko bez nerwów, na dogo się odstresujesz :) Jesli bede w ogóle miała czas na dogo siedzieć.....:placz: evanescence napisał(a):witamy wieczorem Witamy witamy:loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ty, bisiowa, a gdzie fotki? :loveu: Quote
olifka Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Ty, bisiowa, a gdzie fotki? :loveu: w aparacie:evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 a kto przerzuci? tylko się nie wypieraj :evil_lol: Quote
Recommended Posts