Olusia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cudne zdjęcia http://i14.tinypic.com/4kuqtko.jpg łaaa ! Uwielbiam foty w ruchu :loveu: Quote
olifka Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Helga_psiaki napisał(a):surykatka 8-) :roflt:Cześć Surykateczko:evil_lol: Ola & Dianuśka napisał(a):Cudne zdjęcia http://i14.tinypic.com/4kuqtko.jpg łaaa ! Uwielbiam foty w ruchu :loveu: Dziękuje:loveu: Quote
eria Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 http://i14.tinypic.com/4kuqtko.jpg super moment - i pies i piłka w powietrzu:cool3::loveu: Quote
olifka Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 eria napisał(a):http://i14.tinypic.com/4kuqtko.jpg super moment - i pies i piłka w powietrzu:cool3::loveu: Dziękuje:loveu: Miło dostać pozytywną ocenę od miszcza:loveu: despera napisał(a):Dobry wieczór Balbinkowe:multi: Dobry, dobry Nestorki:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Żmijeczko jak już :mad: Ew wampirku :evil_lol: Quote
olifka Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Żmijeczko jak już :mad: Ew wampirku :evil_lol: Ale małpeczko jest tak ładnie:loveu::loveu: Quote
olifka Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Jak dla kogo :mad: :eviltong: Dobra idę czytać książkę. Dobranoc!! Quote
Helga&Ares Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a)::eviltong: Dobra idę czytać książkę. Dobranoc!! jaką książkę? Quote
agaciaaa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Co Ty tak szalejesz z tymi fotkami? ;) http://i9.tinypic.com/62rqdeg.jpg Biśka jak szczeniorek wygląda :loveu: Quote
basia bonnie Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Czytaj, czytaj;) dobranoc :loveu: Quote
Bzikowa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 To zależy o której będziecie mieli ten swój pierwszy trening. Jak bezpośrednio przed albo po moim to z chęcią poogdlądam poczynania naszych nowych począteczków :multi: O co chodzi z tymi zwierzaczkami? :razz: Quote
olifka Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Helga_psiaki napisał(a):jaką książkę? Lekture Opium w rosole.......... Nie cierpie lektur:placz: :: FiGa :: napisał(a):Miłego czytania ;) Przeczytałam 3 strony i doopa. Ta książka jest tak nudna... Ja chyba jej nigdy nie przeczytam... agaciaaa napisał(a):Co Ty tak szalejesz z tymi fotkami? ;) http://i9.tinypic.com/62rqdeg.jpg Biśka jak szczeniorek wygląda :loveu: Najpierw narzekacie że za mało a teraz że za dużo?:placz: Ja sie tak nie bawie:placz: ß@$!@ napisał(a):Czytaj, czytaj;) dobranoc :loveu: Czytam bo muszę.............. Dobry Dzeń an_bzik napisał(a):To zależy o której będziecie mieli ten swój pierwszy trening. Jak bezpośrednio przed albo po moim to z chęcią poogdlądam poczynania naszych nowych począteczków :multi: O co chodzi z tymi zwierzaczkami? :razz: No to miło;) Bo Figa zaczeła do mnie koteczek mówić i potem każdy chciał być jakimś zwierzaczkiem:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Cześc :multi: Ja tez nie znosze lektur. Teraz mam czytać "Cierpienia młodego Wertera"..... To krótka ksiązka, ale nudna jak cholera :mad: I to jeszcze o miłości bo przerabiamy romantyzm na polskim :mad: Quote
gosikf & dogs Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Jak dla kogo :mad: masz coś do małp????:mad::lol: Hejka droga, biedna poszkodowana uczennico!!! Współczuję lektury, może streszczenie lepiej...;) Quote
:: FiGa :: Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 gosikf & dogs napisał(a):masz coś do małp????:mad::lol::siara: ten tego... :scared: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Cześć :) Jak to powiedział mój nauczyciel j.polskiego - lektur nie trzeba lubić, trzeba je znać :p Ja jestem w trakcie czytania 'Mitologii" Parandowskiego :roll: Quote
Kincia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dobry :multi::multi: Jakies fotki by sie przydały :cool3::cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Dobry :multi::multi: Jakies fotki by sie przydały :cool3::cool3: Przecież wczoraj było ich od groma :-o Quote
olifka Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cześc :multi: Ja tez nie znosze lektur. Teraz mam czytać "Cierpienia młodego Wertera"..... To krótka ksiązka, ale nudna jak cholera :mad: I to jeszcze o miłości bo przerabiamy romantyzm na polskim :mad: Ooo nie jestem sama:multi::evil_lol: gosikf & dogs napisał(a):masz coś do małp????:mad::lol: Hejka droga, biedna poszkodowana uczennico!!! Współczuję lektury, może streszczenie lepiej...;) Czeeeeść:loveu: P. od polaka powiedziała że streszczenia możemy sobie wybić z głowy bo po każdej lekturze bedzie robic sprawdzian.......:placz: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć :) Jak to powiedział mój nauczyciel j.polskiego - lektur nie trzeba lubić, trzeba je znać :p Ja jestem w trakcie czytania 'Mitologii" Parandowskiego :roll: Doberek:loveu: Ja mitologie czytałam w 6 klasie podstawowej. Tylko grecką i nie całą ale czytałam:eviltong: Pinczerek-Jacky napisał(a):Dobry :multi::multi: Jakies fotki by sie przydały :cool3::cool3: Cześć:multi: Fotek ci jeszcze mało?:eviltong: Quote
olifka Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Przecież wczoraj było ich od groma :-o Właśnie!:evil_lol: Justyna ma już dość:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Ja mitologie czytałam w 6 klasie podstawowej. Tylko grecką i nie całą ale czytałam:eviltong: Ja też, w LO powtórka, żeby przypadkiem z głowy nie wypadło :roll: :cool3: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Właśnie!:evil_lol: Justyna ma już dość:evil_lol: Złudne nadzieje :diabloti: Quote
olifka Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja też, w LO powtórka, żeby przypadkiem z głowy nie wypadło :roll: :cool3: Złudne nadzieje :diabloti: Przy czym teraz jesteś? Chcesz jeszcze fotki??:-o Ok:evil_lol: Kiedyś wkońcu się zmeczycie tymi fotkami:evil_lol: Quote
Recommended Posts