WinterGirl Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 odnaleźliśmy kolejnego "braciszka" cudna mordka, przesyłamy mizianko [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
:: FiGa :: Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Teraz się dziewczyną zajmuje:eviltong: :evil_lol:Nie ma czasu:razz:Zdradza mnie :mad::mad: http://img208.imageshack.us/img208/6615/93356756vr2.jpg Cuuuudo :loveu: Quote
olifka Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Zdradza mnie :mad::mad: http://img208.imageshack.us/img208/6615/93356756vr2.jpg Cuuuudo :loveu: No zdradza, zdradza.... Drań! Przez 8 miesiecy o tym nie wiedziałas...Przez 8 miesięcy Cię zdradzał... Mam mu powiedzieć że z nim zrywasz:razz:? Quote
olifka Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Dobranoc i do zobaczenia za dwa tygodnie Quote
:: FiGa :: Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):No zdradza, zdradza.... Drań! Przez 8 miesiecy o tym nie wiedziałas...Przez 8 miesięcy Cię zdradzał... Mam mu powiedzieć że z nim zrywasz:razz:?buhahahah tak powiedz mu. Odchodzę! A toster zabieram ze sobą! :diabloti: Jak to za 2 tyg? :-o Quote
Bzikowa Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Miłego wyjazdu! :lol: A Balbinka niech się trzyma tam bez swojej pańci (bo rozumiem ze jej nie zabierasz)! Ja za tydzień wyjeżdżam na dwa tygodnie i bardzo mi będzie źle bez mojego białasa... :( Do "zobaczenia" za 3 tygodnie w takim razie :hand: Quote
despera Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ja dopiero wpadłam sie przywitać a tu dwutygodniowa przerwa w fotkach:placz: Śliczna psinka:loveu::loveu::loveu: Quote
psiulka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Sid? :diabloti::diabloti::diabloti: Ale ja się z nim lubiłam kłócić, buhah :evil_lol: :diabloti: [quote name=':: FiGa ::']A cóż to się stało że sie na forum nie pokazuje juz? Wesoło było z nim :evil_lol: Zapraszamy go na dogo :diabloti: [quote name=':: FiGa ::']Zdradza mnie :mad::mad: http://img208.imageshack.us/img208/6615/93356756vr2.jpg Cuuuudo :loveu: A czy Ty też przypadkiem nie zdradzasz kogoś? :mad: SS.. No ładnie :mad: Tu książe, a ta jescze go zdradza z bratem Pańci Balbiny :mad: Quote
:: FiGa :: Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='psiulka']Ale ja się z nim lubiłam kłócić, buhah :evil_lol: :diabloti: Zapraszamy go na dogo :diabloti: A czy Ty też przypadkiem nie zdradzasz kogoś? :mad: SS.. No ładnie :mad: Tu książe, a ta jescze go zdradza z bratem Pańci Balbiny :mad: Pamiętam :roflt: O tak! Tu jest wiele osób którym by się nie spodobał, ale by była zabawa :multi::evil_lol::lol: Buhahah :evil_lol: SS ma inną, to co ja sie bede :shake: Quote
basia2202 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 widziałyśmy nowe fotencje Balbiniastej dziewczyny!! huurraaa!!:)eeekstra są!! Ty to masz waruneczki dla psiunki!! ;)i przeszkody i siłownia i nad wodą... no booombaaa!!:) Zuzanka tak dobrze nie ma... łąki tylko niedaleko (lubi szaleć w wysokich trawach) no i... przedszkole... a na domowe przeszkody mamy za małe mieszkanie, żeby tak biegałababeczki, wracajcie szybko z tego urlopu, bo będzie nam Was brakować:)a Balbina... no śliczną ma tą kosmatą mordkę:) Quote
psiulka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Pamiętam :roflt: O tak! Tu jest wiele osób którym by się nie spodobał, ale by była zabawa :multi::evil_lol::lol: Buhahah :evil_lol: SS ma inną, to co ja sie bede :shake: Pamiętasz? :-o Na Twój wiek, i pamietasz? Co bierzesz? :razz: A myślisz, że taki gość jak brat (nie znam imienia :evil_lol: ) będzie na Ciebie leciał? :-o No kit, kit jak się patrzy :shake: Quote
:: FiGa :: Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='psiulka']Pamiętasz? :-o Na Twój wiek, i pamietasz? Co bierzesz? :razz: A myślisz, że taki gość jak brat (nie znam imienia :evil_lol: ) będzie na Ciebie leciał? :-o No kit, kit jak się patrzy :shake: Co biorę to moja prywatna sprawa :mad::mad::mad: Pfff wiem że jestem paszczur, ale nie musisz tego publicznie nagłaśniać :eviltong::diabloti: Quote
psiulka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Co biorę to moja prywatna sprawa :mad::mad::mad: Pfff wiem że jestem paszczur, ale nie musisz tego publicznie nagłaśniać :eviltong::diabloti: Powiedz, bo mi też się przyda :lol: Ta jasne, jakbym wszystkim wierzyła, którzy tak mówią to świat składał by się z samych paszczurów. Ty chyba mnie nie widziałaś :shake: A gdzie właścicielka? Quote
psiulka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ale cisza :shake: Pańcia gdzie znowu wyjechała? :mad: Quote
:: FiGa :: Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Jako że juz wrócilas z wakacji to może daj jakies fotki hmm? :cool3: Quote
Olusia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Figulec ma rację, może dałabyś jakieś fotki ? Quote
despera Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 My tu cierpliwie czekamy, a fotek jak nie było, tak nie ma:placz: Quote
olifka Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Witamy!!!!!![SIZE=2] Przepraszam że tak nas długo nie było ale wakacjonowałam w jakiejś dziurze pod Bydgoszczą:cool3: Niestety bez Biśki ale przynajmniej trochę odpoczełam od obowiązków. Ja chciałam zrobić wielki powrót a tu Figa mnie wyprzedziła i się pierwsza przywitała:mad: Dziękuje za liczne odwiedziny, kochani jesteście:loveu::loveu: A teraz przejdźmy do rzeczy najważniejszej. Fotki. A więc mam duuuuuuuuuuużo fotek Balbinkowych ale, jestem guupia i to jeszcze blondynka i nie wziełam kabelka(siedzę teraz na działce na mazurach) ale moja mama ma nowy aparat, jeszcze go nie otworzyła i chyba ja to musze zrobić. A ten jej aparat to nowszy model mojego czy jakoś tak:eviltong: wiec pewnie mają takie same kabelki i fotencje a takze filmiki naszego domowego agilitowania będą jutro:loveu: Pozdrawiam:loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Tak - jestem krowa :loveu: Na fotki czekamy z utesknieniem, liczymy na duzą porcję Balbiny :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Dzień Dobry :multi: :loveu: Czekamy na foteczki :cool3: Quote
Recommended Posts