Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
No zdradza, zdradza.... Drań! Przez 8 miesiecy o tym nie wiedziałas...Przez 8 miesięcy Cię zdradzał... Mam mu powiedzieć że z nim zrywasz:razz:?
buhahahah tak powiedz mu. Odchodzę! A toster zabieram ze sobą! :diabloti:

Jak to za 2 tyg? :-o

Posted

Miłego wyjazdu! :lol:
A Balbinka niech się trzyma tam bez swojej pańci (bo rozumiem ze jej nie zabierasz)!
Ja za tydzień wyjeżdżam na dwa tygodnie i bardzo mi będzie źle bez mojego białasa... :(

Do "zobaczenia" za 3 tygodnie w takim razie :hand:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Sid? :diabloti::diabloti::diabloti:

Ale ja się z nim lubiłam kłócić, buhah :evil_lol: :diabloti:

[quote name=':: FiGa ::']A cóż to się stało że sie na forum nie pokazuje juz? Wesoło było z nim :evil_lol:

Zapraszamy go na dogo :diabloti:

[quote name=':: FiGa ::']Zdradza mnie :mad::mad:

http://img208.imageshack.us/img208/6615/93356756vr2.jpg
Cuuuudo :loveu:

A czy Ty też przypadkiem nie zdradzasz kogoś? :mad: SS.. No ładnie :mad: Tu książe, a ta jescze go zdradza z bratem Pańci Balbiny :mad:

Posted

[quote name='psiulka']Ale ja się z nim lubiłam kłócić, buhah :evil_lol: :diabloti:

Zapraszamy go na dogo :diabloti:

A czy Ty też przypadkiem nie zdradzasz kogoś? :mad: SS.. No ładnie :mad: Tu książe, a ta jescze go zdradza z bratem Pańci Balbiny :mad: Pamiętam :roflt:

O tak! Tu jest wiele osób którym by się nie spodobał, ale by była zabawa :multi::evil_lol::lol:

Buhahah :evil_lol: SS ma inną, to co ja sie bede :shake:

Posted

widziałyśmy nowe fotencje Balbiniastej dziewczyny!! huurraaa!!:)eeekstra są!! Ty to masz waruneczki dla psiunki!! ;)i przeszkody i siłownia i nad wodą... no booombaaa!!:) Zuzanka tak dobrze nie ma... łąki tylko niedaleko (lubi szaleć w wysokich trawach) no i... przedszkole... a na domowe przeszkody mamy za małe mieszkanie, żeby tak biegałababeczki, wracajcie szybko z tego urlopu, bo będzie nam Was brakować:)a Balbina... no śliczną ma tą kosmatą mordkę:)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Pamiętam :roflt:

O tak! Tu jest wiele osób którym by się nie spodobał, ale by była zabawa :multi::evil_lol::lol:

Buhahah :evil_lol: SS ma inną, to co ja sie bede :shake:

Pamiętasz? :-o Na Twój wiek, i pamietasz? Co bierzesz? :razz:

A myślisz, że taki gość jak brat (nie znam imienia :evil_lol: ) będzie na Ciebie leciał? :-o No kit, kit jak się patrzy :shake:

Posted

[quote name='psiulka']Pamiętasz? :-o Na Twój wiek, i pamietasz? Co bierzesz? :razz:

A myślisz, że taki gość jak brat (nie znam imienia :evil_lol: ) będzie na Ciebie leciał? :-o No kit, kit jak się patrzy :shake: Co biorę to moja prywatna sprawa :mad::mad::mad:

Pfff wiem że jestem paszczur, ale nie musisz tego publicznie nagłaśniać :eviltong::diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Co biorę to moja prywatna sprawa :mad::mad::mad:

Pfff wiem że jestem paszczur, ale nie musisz tego publicznie nagłaśniać :eviltong::diabloti:

Powiedz, bo mi też się przyda :lol:

Ta jasne, jakbym wszystkim wierzyła, którzy tak mówią to świat składał by się z samych paszczurów. Ty chyba mnie nie widziałaś :shake:

A gdzie właścicielka?

Posted

Witamy!!!!!![SIZE=2] Przepraszam że tak nas długo nie było ale wakacjonowałam w jakiejś dziurze pod Bydgoszczą:cool3: Niestety bez Biśki ale przynajmniej trochę odpoczełam od obowiązków. Ja chciałam zrobić wielki powrót a tu Figa mnie wyprzedziła i się pierwsza przywitała:mad: Dziękuje za liczne odwiedziny, kochani jesteście:loveu::loveu: A teraz przejdźmy do rzeczy najważniejszej. Fotki. A więc mam duuuuuuuuuuużo fotek Balbinkowych ale, jestem guupia i to jeszcze blondynka i nie wziełam kabelka(siedzę teraz na działce na mazurach) ale moja mama ma nowy aparat, jeszcze go nie otworzyła i chyba ja to musze zrobić. A ten jej aparat to nowszy model mojego czy jakoś tak:eviltong: wiec pewnie mają takie same kabelki i fotencje a takze filmiki naszego domowego agilitowania będą jutro:loveu: Pozdrawiam:loveu::loveu::loveu: