Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

an_bzik napisał(a):
Pierwszy raz w życiu zobaczyła miękki tunel i sama wlazła? Nie podnosiliscie najpierw płachty ? :-o wow.

Nie nie nie nie nie. Najpierw było podnoszenie;) Chyba coś źle napisałam. A dzisiaj dyskutowałam z mamą na temat agility właśnie... No i ona chce żebym do baritusu poszła bo blisko... A siekierki też blisko. Przynajmniej tak mi sie wydaje... I nie wiem co mam robić....
Psy w autobusie muszą mieć kaganiec? I ile się za psa płaci?

I Aniu o której są treningi dla początkujących? I o której ty masz treningi?
Przepraszam się tak dopytuje ale musze wszystko wiedzieć :)

Posted

To wszystko zależy chyba od kursu... My mieliśmy w kursie na początku zajęcia raz w tygodniu o 12:30 (była grupa małych i srednich na 12:30 i dużych na 8:00) a potem jak zrobiło się gorąco to psom było za gorąco w południe i trenowaliśmy wszyscy razem (male i duze) o 8:00. Kurs trwał ok. 3 miesięcy (18 marca - rozpoczecie, 1 lipca - zakończenie) a potem mieliśmy normalnie kontynuację treningów. :) i teraz mamy treningi różnie, zależy od masy czynników, narazie nie mamy stałej pory bo jeszcze niektórzy w rozjazdach na zawodach itp wiec nie da się ustalić stałego planu.
Napisz maila do nich to się dowiesz wszystkiego i będą wiedzieli, ze jest więcej chetnych! Ja nie wiem NIC o przyszłym kursie dla początkow, tylko tyle, ze jest sporo chętnych i prawdopodobnie kurs będzie.Możesz też pewnie przyjść popatrzeć tylko wczesniej się skontaktuj z kimś czy coś, czy mozesz przyjść:)

W Warszawie psy jeżdzą komunikacją miejską całkowicie bezpłatnie ale muszą mieć kaganiec (ale ja Bzikowi nigdy nie zakładam szczerze mówiąc, kanarzy się mnie nigdy nie czepneli ze nie ma...:oops:) . Dojazd na nasz teren jest autobusem 108 [odjeżdża z metra Wilanowska albo z Placu Trzech Krzyży], dosłownie od przystanku jest niecałe 100 m.

Posted

fidelek2 napisał(a):
środowe dobry wieczór :lol:

Czwartkowe dobry wieczór:cool3:

zuzolandia napisał(a):
witamy cwiczaca Balbinke ;-) brawooooooooo!!!!
buziaki przesylamy!!!!

Dziękujemy:loveu:

an_bzik napisał(a):
To wszystko zależy chyba od kursu... My mieliśmy w kursie na początku zajęcia raz w tygodniu o 12:30 (była grupa małych i srednich na 12:30 i dużych na 8:00) a potem jak zrobiło się gorąco to psom było za gorąco w południe i trenowaliśmy wszyscy razem (male i duze) o 8:00. Kurs trwał ok. 3 miesięcy (18 marca - rozpoczecie, 1 lipca - zakończenie) a potem mieliśmy normalnie kontynuację treningów. :) i teraz mamy treningi różnie, zależy od masy czynników, narazie nie mamy stałej pory bo jeszcze niektórzy w rozjazdach na zawodach itp wiec nie da się ustalić stałego planu.
Napisz maila do nich to się dowiesz wszystkiego i będą wiedzieli, ze jest więcej chetnych! Ja nie wiem NIC o przyszłym kursie dla początkow, tylko tyle, ze jest sporo chętnych i prawdopodobnie kurs będzie.Możesz też pewnie przyjść popatrzeć tylko wczesniej się skontaktuj z kimś czy coś, czy mozesz przyjść:)

W Warszawie psy jeżdzą komunikacją miejską całkowicie bezpłatnie ale muszą mieć kaganiec (ale ja Bzikowi nigdy nie zakładam szczerze mówiąc, kanarzy się mnie nigdy nie czepneli ze nie ma...:oops:) . Dojazd na nasz teren jest autobusem 108 [odjeżdża z metra Wilanowska albo z Placu Trzech Krzyży], dosłownie od przystanku jest niecałe 100 m.

Nie moge zadzwonić ani pisać meila bo jeszcze nie jest to pewne ale i tak pewnie pojde trenować:multi:. Chyba że mama sie uprze na Baritusa:shake:

Ooo to trzeba się w kaganiec zaopatrzyć...

Julix napisał(a):
No to super z tym agility! :D Zdjecia slodkie :)

wlasnie co do agility, to na forum o agi dodalam banner z Balbina [wczoraj go zrobilam]

Dzięki

Julia bannerek przepiekny:loveu: Dziękuje:loveu::loveu:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dzień dobry :)

Co ja widzę... fachowe rozmowy o Agility ;) To nie dla mnie, jestem w tym zielona :evil_lol:

A ja tam uważam że Gizmolek byłby świetny agilitowcem:loveu::cool3:

Helga_psiaki napisał(a):
Cześć Bisie
:evil_lol:

Hej;)

ß@$!@ napisał(a):
Witajcie :)
super z tym agility :)

Wszyscy tak mówią super super a jak nic z tego nie wyjdzie:eviltong:

Ale i tak dziękuje:loveu::loveu::loveu::loveu:

agaciaaa napisał(a):
Cześć Balbinki ;)

Ola & Dianuśka napisał(a):
Hej Bisiowe !!

Doberek;)

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):

Wszyscy tak mówią super super a jak nic z tego nie wyjdzie:eviltong:

Ale i tak dziękuje:loveu::loveu::loveu::loveu:

nie myśl tak, myśl pozytywnie, że się wam uda i wyjdzie coś z agility :) na pewno tak będzie! ;)

Posted

ß@$!@ napisał(a):
nie myśl tak, myśl pozytywnie, że się wam uda i wyjdzie coś z agility :) na pewno tak będzie! ;)

Oj mam taką nadzieję.

Szukam tyk skansenowskich fotek i znaleźć nie mogę:placz: Tak ja mam porządek na tym kompie:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
a teraz wpadłam powiedzieć że masz rewelacyjny baner!!!!! :loveu:

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Dobry:multi:
Sliczny ten nowy bannerek :loveu::loveu::loveu:

Dziękuje:loveu: Zasługa Julix :loveu: