Bzikowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Pierwszy raz w życiu zobaczyła miękki tunel i sama wlazła? Nie podnosiliscie najpierw płachty ? :-o wow. Quote
olifka Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 an_bzik napisał(a):Pierwszy raz w życiu zobaczyła miękki tunel i sama wlazła? Nie podnosiliscie najpierw płachty ? :-o wow. Nie nie nie nie nie. Najpierw było podnoszenie;) Chyba coś źle napisałam. A dzisiaj dyskutowałam z mamą na temat agility właśnie... No i ona chce żebym do baritusu poszła bo blisko... A siekierki też blisko. Przynajmniej tak mi sie wydaje... I nie wiem co mam robić.... Psy w autobusie muszą mieć kaganiec? I ile się za psa płaci? I Aniu o której są treningi dla początkujących? I o której ty masz treningi? Przepraszam się tak dopytuje ale musze wszystko wiedzieć :) Quote
zuzolandia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 witamy cwiczaca Balbinke ;-) brawooooooooo!!!! buziaki przesylamy!!!! Quote
Bzikowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 To wszystko zależy chyba od kursu... My mieliśmy w kursie na początku zajęcia raz w tygodniu o 12:30 (była grupa małych i srednich na 12:30 i dużych na 8:00) a potem jak zrobiło się gorąco to psom było za gorąco w południe i trenowaliśmy wszyscy razem (male i duze) o 8:00. Kurs trwał ok. 3 miesięcy (18 marca - rozpoczecie, 1 lipca - zakończenie) a potem mieliśmy normalnie kontynuację treningów. :) i teraz mamy treningi różnie, zależy od masy czynników, narazie nie mamy stałej pory bo jeszcze niektórzy w rozjazdach na zawodach itp wiec nie da się ustalić stałego planu. Napisz maila do nich to się dowiesz wszystkiego i będą wiedzieli, ze jest więcej chetnych! Ja nie wiem NIC o przyszłym kursie dla początkow, tylko tyle, ze jest sporo chętnych i prawdopodobnie kurs będzie.Możesz też pewnie przyjść popatrzeć tylko wczesniej się skontaktuj z kimś czy coś, czy mozesz przyjść:) W Warszawie psy jeżdzą komunikacją miejską całkowicie bezpłatnie ale muszą mieć kaganiec (ale ja Bzikowi nigdy nie zakładam szczerze mówiąc, kanarzy się mnie nigdy nie czepneli ze nie ma...:oops:) . Dojazd na nasz teren jest autobusem 108 [odjeżdża z metra Wilanowska albo z Placu Trzech Krzyży], dosłownie od przystanku jest niecałe 100 m. Quote
JIM Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 No to super z tym agility! :D Zdjecia slodkie :) wlasnie co do agility, to na forum o agi dodalam banner z Balbina [wczoraj go zrobilam] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Dzień dobry :) Co ja widzę... fachowe rozmowy o Agility ;) To nie dla mnie, jestem w tym zielona :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Witajcie :) super z tym agility :) Quote
zuzolandia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dziendoberekkkkkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
olifka Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 fidelek2 napisał(a):środowe dobry wieczór :lol: Czwartkowe dobry wieczór:cool3: zuzolandia napisał(a):witamy cwiczaca Balbinke ;-) brawooooooooo!!!! buziaki przesylamy!!!! Dziękujemy:loveu: an_bzik napisał(a):To wszystko zależy chyba od kursu... My mieliśmy w kursie na początku zajęcia raz w tygodniu o 12:30 (była grupa małych i srednich na 12:30 i dużych na 8:00) a potem jak zrobiło się gorąco to psom było za gorąco w południe i trenowaliśmy wszyscy razem (male i duze) o 8:00. Kurs trwał ok. 3 miesięcy (18 marca - rozpoczecie, 1 lipca - zakończenie) a potem mieliśmy normalnie kontynuację treningów. :) i teraz mamy treningi różnie, zależy od masy czynników, narazie nie mamy stałej pory bo jeszcze niektórzy w rozjazdach na zawodach itp wiec nie da się ustalić stałego planu. Napisz maila do nich to się dowiesz wszystkiego i będą wiedzieli, ze jest więcej chetnych! Ja nie wiem NIC o przyszłym kursie dla początkow, tylko tyle, ze jest sporo chętnych i prawdopodobnie kurs będzie.Możesz też pewnie przyjść popatrzeć tylko wczesniej się skontaktuj z kimś czy coś, czy mozesz przyjść:) W Warszawie psy jeżdzą komunikacją miejską całkowicie bezpłatnie ale muszą mieć kaganiec (ale ja Bzikowi nigdy nie zakładam szczerze mówiąc, kanarzy się mnie nigdy nie czepneli ze nie ma...:oops:) . Dojazd na nasz teren jest autobusem 108 [odjeżdża z metra Wilanowska albo z Placu Trzech Krzyży], dosłownie od przystanku jest niecałe 100 m. Nie moge zadzwonić ani pisać meila bo jeszcze nie jest to pewne ale i tak pewnie pojde trenować:multi:. Chyba że mama sie uprze na Baritusa:shake: Ooo to trzeba się w kaganiec zaopatrzyć... Julix napisał(a):No to super z tym agility! :D Zdjecia slodkie :) wlasnie co do agility, to na forum o agi dodalam banner z Balbina [wczoraj go zrobilam] Dzięki Julia bannerek przepiekny:loveu: Dziękuje:loveu::loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dzień dobry :) Co ja widzę... fachowe rozmowy o Agility ;) To nie dla mnie, jestem w tym zielona :evil_lol: A ja tam uważam że Gizmolek byłby świetny agilitowcem:loveu::cool3: Helga_psiaki napisał(a):Cześć Bisie :evil_lol: Hej;) ß@$!@ napisał(a):Witajcie :) super z tym agility :) Wszyscy tak mówią super super a jak nic z tego nie wyjdzie:eviltong: Ale i tak dziękuje:loveu::loveu::loveu::loveu: agaciaaa napisał(a):Cześć Balbinki ;) Ola & Dianuśka napisał(a):Hej Bisiowe !! Doberek;) Quote
olifka Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 zuzolandia napisał(a):dziendoberekkkkkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bryyy:loveu: Quote
olifka Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 eria napisał(a):wpadliśmy się przywitać :loveu: Miło nam:loveu: Quote
basia bonnie Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Wszyscy tak mówią super super a jak nic z tego nie wyjdzie:eviltong: Ale i tak dziękuje:loveu::loveu::loveu::loveu: nie myśl tak, myśl pozytywnie, że się wam uda i wyjdzie coś z agility :) na pewno tak będzie! ;) Quote
olifka Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 ß@$!@ napisał(a):nie myśl tak, myśl pozytywnie, że się wam uda i wyjdzie coś z agility :) na pewno tak będzie! ;) Oj mam taką nadzieję. Szukam tyk skansenowskich fotek i znaleźć nie mogę:placz: Tak ja mam porządek na tym kompie:evil_lol: Quote
eria Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 a teraz wpadłam powiedzieć że masz rewelacyjny baner!!!!! :loveu: Quote
Kincia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Dobry:multi: Sliczny ten nowy bannerek :loveu::loveu::loveu: Quote
olifka Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 eria napisał(a):a teraz wpadłam powiedzieć że masz rewelacyjny baner!!!!! :loveu: Pinczerek-Jacky napisał(a):Dobry:multi: Sliczny ten nowy bannerek :loveu::loveu::loveu: Dziękuje:loveu: Zasługa Julix :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Mi tez się podoba :loveu: Cześć :loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Banerek po prostu miodzio :loveu: Cześć Biśki :) Quote
Recommended Posts