olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 kl. młodzieży czy tam szczeniąt(już nie pamiętam) Tylko jeden szczeniak był:cool3: Quote
olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Kola:loveu: BOB:loveu: Kola w akcji:loveu: Quote
Olusia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Śliczne fotki :) http://i15.tinypic.com/4km4g1y.jpg Piękny sznaucerek :loveu: Quote
olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Ola & Dianuśka']Śliczne fotki :) http://i15.tinypic.com/4km4g1y.jpg Piękny sznaucerek :loveu: Dziękuje Olu ;) Quote
Pimpek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Super foty :loveu: http://i18.tinypic.com/5ya5j6g.jpg Ten sznaucer najchętniej by tamtemu kto tu rządzi :diabloti: Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 super fotki szczególnie ten sznaucio ostatni :loveu: Quote
Bzikowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 No nie, tylko 3 zdjęcia westuchów :mad:;) Ale generalnie fajowe zdjęcia, szkoda, ze na malej ilosci fot widać psom pyski :eviltong: Może na krajóweczce w NDMie jak będziecie to się jakichs zdjęc dorobię z Bezikiem, jak się kompromitujemy :diabloti: Hihi, coraz bardziej się boję naszego debiutu! :p Quote
Dobcia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Śliczne zdjęcia, szczególnie jamniki długowłose i charty:loveu: Quote
eria Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Tak, miała;) toż to jest profanacja!!!!!!!! świętą brodę sznaucera obcinać !!!! :shake: :shake: przepiękne są te minisie cz-s Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Tak, miała;) a to dlaczego? Quote
olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Pimpek']Super foty :loveu: http://i18.tinypic.com/5ya5j6g.jpg Ten sznaucer najchętniej by tamtemu kto tu rządzi :diabloti: [quote name='Helga_psiaki']super fotki szczególnie ten sznaucio ostatni :loveu: Dziękuje:loveu: [quote name='an_bzik']No nie, tylko 3 zdjęcia westuchów :mad:;) Ale generalnie fajowe zdjęcia, szkoda, ze na malej ilosci fot widać psom pyski :eviltong: Może na krajóweczce w NDMie jak będziecie to się jakichs zdjęc dorobię z Bezikiem, jak się kompromitujemy :diabloti: Hihi, coraz bardziej się boję naszego debiutu! :p Na więcej mi nie starczyło miejsca na karcie:eviltong: Mówiłam że robię beznadziejne zdjęcia i nie ma co ogladać:eviltong: Obcykam was z każdej strony jak was znajdę:evil_lol: Tylko jak ja was rozpoznam?:razz: Ty w Młodym Prezenterze starujesz czy nie? Bo ja w końcu nie wiem ile masz lat:eviltong: [quote name='Dobcia']Śliczne zdjęcia, szczególnie jamniki długowłose i charty:loveu: Dzięki wielkie:loveu: [quote name='eria']toż to jest profanacja!!!!!!!! świętą brodę sznaucera obcinać !!!! :shake: :shake: przepiękne są te minisie cz-s Jakby nie miała obcinanej to by już miała taką jak sznaucer olbrzym:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Jakby nie miała obcinanej to by już miała taką jak sznaucer olbrzym:evil_lol: Nie wolno obcinać sznaucerowi brody!! Quote
olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Nie wolno obcinać sznaucerowi brody!! Dlaczego??? Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 tak jest ogólnie przyjęte, że się nie obcina. To jest ich atut Zobacz brodę Aresa, nigdy nie obcinana... Quote
olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Helga_psiaki napisał(a):tak jest ogólnie przyjęte, że się nie obcina. To jest ich atut Zobacz brodę Aresa, nigdy nie obcinana... Nawet troszke podciąć nie można?:razz: No cóż dzięki że mi to powiedziałaś;) Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Nawet troszke podciąć nie można?:razz: No cóż dzięki że mi to powiedziałaś;) zawsze się zachwycałaś Aresa brodą Nie wolno obcinać, zapuść Balbince, zobaczysz, że będzie prawie taka jak Aresa A to Bisi Quote
olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Helga_psiaki napisał(a):zawsze się zachwycałaś Aresa brodą Nie wolno obcinać, zapuść Balbince, zobaczysz, że będzie prawie taka jak Aresa Dziękuje za radę:loveu::loveu::loveu: I tak Biśce odrośnie ;) Nie ma się czym martwić :) Quote
Kincia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Hej :) Slicznego masz sznaucerka :loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ale duuużo sznauciów :loveu: Fajne fotki wystawowe, szkoda że to już koniec :cool3: Quote
Recommended Posts