:: FiGa :: Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Łoooo to i Balbinka zacznie kariere :loveu: Super fotki :klacz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Łiii, kolejne fotki :loveu: Wyżły niemieckie odnalazłam, ale czy weimarków naprawdę żadnych nie było? Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Witaj! Wpadam z rewizytą, i widzę, że całkowicie się opłaciło, wchodzę, a tu fociaki dogów! No rozpłynąć się można, co za wspaniałe psiaki :loveu: Twoje maleństwo tez piekne, najwięcej zdjęc oglądałam na początku galerii, piękne ma łapki, to co najukochańsze u Sznaucerków :loveu: Quote
olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 agaciaaa napisał(a):Cześć :) ale fajne fotki z wystawy!!!! Masz berneńczyki? :loveu: Chyba nie chociaż się ciągle na jakiegoś natykałam:cool3: an_bzik napisał(a):Airdale'e :loveu: A ja czekam na westuchy! (a moze masz jakieś teriery irlandzkie?) Westki obficiłam:loveu: A teriery irl. niet...:-( Ola & Dianuśka napisał(a):Hej Balbinki ! Co tam u Was ? U nas? Deszczowo...:-( Ale w przerwie 30-minutowej kiedy nie padało poszłyśmy na rowerek :) dadiii napisał(a):witamy i przepraszamy za dluzsza nieobecnosc no i zapraszamy do nas!! A gdzie się podziewałyście? Quote
olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Samturia napisał(a):Hejcia! :bigcool: U was nagadane jak u Figulcowej... :cool3: super wystawowe fotki! masz może jeszcze? ;) U małpy więcej:cool3: Mam, mam niedługo wstawię;) :: FiGa :: napisał(a):Łoooo to i Balbinka zacznie kariere :loveu: Super fotki :klacz: Zacznie, zacznie:loveu: Jak jej odrosną włoski to jedziem na trymowanie do hodowczyni naszej :) Dzięki:multi: Helga_psiaki napisał(a):super fotki z wystawy :cool3: Dziękuje:loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Łiii, kolejne fotki :loveu: Wyżły niemieckie odnalazłam, ale czy weimarków naprawdę żadnych nie było? Były były ale żadnego nie uchwyciłam:-( Szarik napisał(a):Witaj! Wpadam z rewizytą, i widzę, że całkowicie się opłaciło, wchodzę, a tu fociaki dogów! No rozpłynąć się można, co za wspaniałe psiaki :loveu: Twoje maleństwo tez piekne, najwięcej zdjęc oglądałam na początku galerii, piękne ma łapki, to co najukochańsze u Sznaucerków :loveu: Ooo to jeszcze was tu nie było:cool3: Dziękuje-my:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Chyba nie chociaż się ciągle na jakiegoś natykałam:cool3: to jak to tak? :placz: Quote
olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 agaciaaa napisał(a):to jak to tak? :placz: No tak jakoś:oops: UWAGA: Zostało wam jeszcze do obejrzenia 65 zdjęć z wystawy! Chyba że nie chcecie:roll::eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Jak ładne to chcemy :cool3: Quote
olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Oj nie wiem czy dzisiaj będą te foty... Dogo mi muli, tinypic też............:shake: A po za tym i tak sa brzydkie a brzydkich nie chcecie:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Masz zbyt małe mniemanie o zdjęciach Twojego autorstwa :p Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Masz zbyt małe mniemanie o zdjęciach Twojego autorstwa :p zdecydowanie TAK :eviltong: Quote
Kasia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ale cudne fotki z wystawy!!! I yorkusie tam widziałam i terierki walijskie :loveu::loveu::loveu: Balbinkę też byśmy z chęcią obejrzeli...;) Quote
olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Masz zbyt małe mniemanie o zdjęciach Twojego autorstwa :p Helga_psiaki napisał(a):zdecydowanie TAK :eviltong: Nieprawda:eviltong: Po prostu nie umiem zrobić ładnego zdjęcia:eviltong: agaciaaa napisał(a):Dawaj fotki!!!! Dogo chodzi mi troche szybciej to moze zaraz cos wrzuce ;) Quote
olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 fidelek2 napisał(a):Ale cudne fotki z wystawy!!! I yorkusie tam widziałam i terierki walijskie :loveu::loveu::loveu: Balbinkę też byśmy z chęcią obejrzeli...;) Balbinke wstawie jak pokaze wam wszystkie foty z wystawy :) A na razie będą podróby Balbinki:eviltong: Quote
olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Sznaucek czyta o której wchodzi na ring:cool3: Quote
olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Balbina miała obcinaną brodę? Tak, miała;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 I co mówisz - super zdjęcia :loveu: Zwłaszcza ten sweterek angielski na końcu :loveu: Quote
olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']I co mówisz - super zdjęcia :loveu: Zwłaszcza ten sweterek angielski na końcu :loveu: Eee tam:eviltong: Nic specjalnego:eviltong: Quote
olifka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Teraz was bede mordować sznaucerami:diabloti: Ten sznauc ma taka samą rudą brodę jak Balbina:evil_lol: Więc z naszą bródką jeszcze nie jest tak źle:multi: Quote
Recommended Posts