Dobcia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 http://i5.tinypic.com/5241cgi.jpg jaka ja groźna i potężna jestem:cool3::loveu: Quote
Samturia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 super fotki! Balbina ma super brode :cool3: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://i5.tinypic.com/5241cgi.jpg Różowa walka!!!! :evil_lol: Ale Balbinka zębiska pokazuje :loveu: :cool3: Właśnie z tymi zębiskami to tylko do mnie tak:evil_lol: Bo jak z psami się bawi to wszystkie ją podgryzają a ona nic.... Tylko łapą trąca i skacze:evil_lol: [quote name='agaciaaa']Nie oszukuj! Coś mi sie wydaje, że te 2 ostatnie fotki już były :razz: Ciiii:diabloti: Ale nie wszyscy je widzieli:evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Swietne fotki :D :D :D Dziękujemy Żmijaczku:evil_lol: [quote name='Dobcia']http://i5.tinypic.com/5241cgi.jpg jaka ja groźna i potężna jestem:cool3::loveu: Ooo TAK!:evil_lol: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Samturia napisał(a):super fotki! Balbina ma super brode :cool3: Taką, taką.... RUDĄ:evil_lol: Ale walcze dzielnie z jej rudowością:evil_lol: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Prosze bardzo koteczku :D Dziękuje ślicznie Żmijeczko:cool3: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 A my mówimy DOBRANOC :calus: Miłego Poniedziałku:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ciiii:diabloti: Ale nie wszyscy je widzieli:evil_lol: :mad: :mad: :mad: Dobranoc :bye: Quote
Marta_Ares Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 witam super fotki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no to dobranoc :* Quote
olifka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 agaciaaa napisał(a)::mad: :mad: :mad: Dobranoc :bye: No cooooo???:eviltong::eviltong: DzięńDobry:evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Branoc kociaku :bye: Doobry Zmijecko Marta_Ares napisał(a):witam super fotki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no to dobranoc :* Bryyy:loveu: Dziękować:loveu: Pianka napisał(a):O foteczki. Śliczna Balbinka:loveu: Dzię-ku-jemyyyyyyyyyy:loveu: Na 11 do szkoły idę:placz: Quote
dadiii Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 o kurka ty to sie chociasz wyspac moglas a ja od 7 na noga bo najpierw na msze o 8 mnie wygonili a rozpoczecie mialam o 9.30 !!!!!!!!!!!!!!!!11 :angryy: Quote
despera Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dzień dobry, jak tam rozpoczęcie roku?:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Cześć koteczku, jak było w szkole? :evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Cześć! Widzę, że wszyscy radują się z powodu rozpoczęcia roku szkolnego!:lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Cześć! Widzę, że wszyscy radują się z powodu rozpoczęcia roku szkolnego!:lol: Co proszę? :-o 10 miesięcy chodzić w identycznych? masakra :lol: Chociaż mój mundurek nie jest taki tragiczny :p Oliwia gdzie jesteś? Chcemy fotek :cool3: Dobijamy do 100 :cunao: Pozdrawiamy! Quote
olifka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 dadiii napisał(a):o kurka ty to sie chociasz wyspac moglas a ja od 7 na noga bo najpierw na msze o 8 mnie wygonili a rozpoczecie mialam o 9.30 !!!!!!!!!!!!!!!!11 :angryy: A ja i tak o 8 wstałam:eviltong: despera napisał(a):Dzień dobry, jak tam rozpoczęcie roku?:diabloti: Chyba najlepsze w moim życiu bo dyrektorka gadała zaledwie 20 minut:evil_lol: agaciaaa napisał(a):Cześć koteczku, jak było w szkole? :evil_lol: Przeżyłam:evil_lol: gosikf & dogs napisał(a):Cześć! Widzę, że wszyscy radują się z powodu rozpoczęcia roku szkolnego!:lol: Skacze z radości:multi::multi: Czarna_Owieczka napisał(a):Co proszę? :-o 10 miesięcy chodzić w identycznych? masakra :lol: Chociaż mój mundurek nie jest taki tragiczny :p Oliwia gdzie jesteś? Chcemy fotek :cool3: Dobijamy do 100 :cunao: Pozdrawiamy! Ja mam kamizelkę i to dopiero od przyszłego tygodnia bo ten co szyje te kamizelki się nie wyrobił:multi: No i trampki ale ja i tak bede w adidasach chodzić:evil_lol: Dobcia napisał(a):Witam:lol: Jak tam minął dzionek? Oprócz tego że sie zaczeła szkoła i pokłóciłam się z mamą to dobrze:eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Luuudzie jak ja sie ciesze, że za moich czasów żaden idiota nie wymyślił mundurków :diabloti: Quote
olifka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 agaciaaa napisał(a):Luuudzie jak ja sie ciesze, że za moich czasów żaden idiota nie wymyślił mundurków :diabloti: :angryy::angryy:Za dobrze ci było:mad: Ja nie chce mundurków:placz: Quote
eria Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 oo mi się wydaje czy jednak te mundurki wprowadzili :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak się cieszę że ja nie musiałam! Quote
Dobcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Mundurek... hehehe mój brat powiedział, że tego 'szajstwa' na siebie nie założy:evil_lol: Dobrze, ze mnie to minęło:lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 eria napisał(a):oo mi się wydaje czy jednak te mundurki wprowadzili :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie wydaje Ci się :lol: ja się ciesze że mam tylko kamizelkę, bo bym zwariowała w spódnicy, białej bluzce i jakimś żakiecie przez cały rok :lol: ps. w sumie mam farta bo to "ostatni rok" kiedy trzeba nosić mundurki :lol: Quote
Recommended Posts