olifka Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Oj dzisiaj rady nie dałam bo film oglądałam:eviltong: A jutro jade na cały dzień na działkę... W niedziele będą na pewno:cool3: Więc do niedzieli!:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Czeesc! :loveu: Ale ta niedziela deszczowa przeciez! Jak Ty w taka pogode na dzialke! Czekamy na zdjecia, chocby do niedzieli ;) Quote
Ania-shira Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dzięn Doberek Merdaski dla Balbinki :multi: Ajka przesyłam Wam merdaski Quote
Czarna_Owieczka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Heeej! :multi: przyszliśmy sprawdzić co się dzieję ;) czekamy na fotacki :D pozdrawiamy! :calus: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Cześć koteczku :loveu: czekamy na fotki :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Hej! :loveu: A Ty gdzie? :) Quote
Olusia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Właśnie ? Oliwia gdzie się podziewasz ?! Quote
olifka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Czeesc! :loveu: Ale ta niedziela deszczowa przeciez! Jak Ty w taka pogode na dzialke! Czekamy na zdjecia, chocby do niedzieli ;) Dobbry:loveu: W sobótkę byłam na działce a dzisiaj cały dzień się obijałam:evil_lol: No bo to w końcu ostatni dzień wakacji:shake: A sobota była piękna, tzn taka sama jak wszystkie dni:eviltong: Czyli za zimno na krótki rękawek:cool3: :: FiGa :: napisał(a):Dzień dobry ;) Zrób duzo fot ;) Doberek Żmijaczku:evil_lol: Dużo? Nie zrobiłam wcale:eviltong: Ania-shira napisał(a):Dzięn Doberek Merdaski dla Balbinki :multi: Ajka przesyłam Wam merdaski Doberek Dziękujemy:loveu: Czarna_Owieczka napisał(a):Heeej! :multi: przyszliśmy sprawdzić co się dzieję ;) czekamy na fotacki :D pozdrawiamy! :calus: Mooooooże dzisiaj wstawię:eviltong: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 gosikf & dogs napisał(a):cześć! Więc ja też czekam:) Czekaj czekaj:eviltong: despera napisał(a):Witajcie po przerwie:multi: Witamy witammy:loveu: zuzolandia napisał(a):dziendobryyyyy!!!!!!!!! dobrywieczóóóóóóóór!!!!!! agaciaaa napisał(a):Cześć koteczku :loveu: czekamy na fotki :razz: Bryyy:loveu: A wy znowu z tymi fotkami?? Dajcie odpocząć kobicie po ciężkim dniu nic nie robienia:eviltong: :: FiGa :: napisał(a):Bryy :loveu: Dobry Żmijaczku:loveu: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Helga_psiaki napisał(a):hej Biśki :loveu: hej Areski:loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Hej! :loveu: A Ty gdzie? :) Jaaa? Tutaj:eviltong: eria napisał(a):komuś się tu zniknęło:cool3: Kooomuu??:eviltong: Jakoś wszystkich widzę:eviltong: Ania-shira napisał(a):Witajcie Balbinki :multi: :multi: Dobbryy Ola & Dianuśka napisał(a):Właśnie ? Oliwia gdzie się podziewasz ?! Siedzę w domu i się obijam:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Jaaa? Tutaj:eviltong: Już widzę :diabloti: Tylko fotek nadal niet :p Quote
olifka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Już widzę :diabloti: Tylko fotek nadal niet :p Jak znajdę kabelek i aparat to może [SIZE=2]dam:eviltong: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Może na początek zakończenie walki? :evil_lol: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 I fotki ze mną :evil_lol: z serii 'Nasze odpały' :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 http://i5.tinypic.com/5241cgi.jpg Różowa walka!!!! :evil_lol: Ale Balbinka zębiska pokazuje :loveu: :cool3: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Nie oszukuj! Coś mi sie wydaje, że te 2 ostatnie fotki już były :razz: Quote
Recommended Posts