olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):chętnie wezmę, ale nie chętnie oddam :lol: :evil_lol: To nie wysyłam:mad: Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ale sprytna jesteś fotki tak wykombinowane, byle tylko całej twarzy widać nie było:cool3: reszta fotek extraaaaaa:razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):To nie wysyłam:mad: szkoda, ale i tak by mi się w pokoju nie zmieścił :lol: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 http://i19.tinypic.com/6cxlqc7.jpg ale fajowy potforek :evil_lol: Biśka oczywiście śliczności :loveu: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Helga_psiaki']ale sprytna jesteś fotki tak wykombinowane, byle tylko całej twarzy widać nie było:cool3: reszta fotek extraaaaaa:razz: :shiny: Bym dała swoją fotkę z Balbą ale rodzice zabrali swój aparat a tam mam jedyne ładne zdjęcie:eviltong: Dziękujemyy:loveu: [quote name='Czarna_Owieczka']szkoda, ale i tak by mi się w pokoju nie zmieścił :lol: Jakoś byś go wepchnęła:evil_lol: Na siłę:evil_lol: [quote name='agaciaaa']http://i19.tinypic.com/6cxlqc7.jpg ale fajowy potforek :evil_lol: Biśka oczywiście śliczności :loveu: Potworek przyjechał do nas aż z Ameryki:evil_lol: Dziękujemy:loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a)::shiny: Bym dała swoją fotkę z Balbą ale rodzice zabrali swój aparat a tam mam jedyne ładne zdjęcie:eviltong: a kiedy będziesz mieć ten aparat??:lol: poczekamy....:diabloti::loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Jakoś byś go wepchnęła:evil_lol: Na siłę:evil_lol: Potworek przyjechał do nas aż z Ameryki:evil_lol: yyy, nie bardzo, już i tak nie ma gdzie się ruszyć :lol: wczoraj robiłam porządek z ciuchami...mam luzy na wieszakach i pułkach, ale żeby dostać się do jakiegoś miejsca w pokoju muszę skakać przez wielką górę ciuchów, miałam je dzisiaj spakować do worka, ale gorąco było i się nie chciało :lol: uuu, z ameryki :cool3: :eviltong: a nam ciocia z am. nic nie przywiozła (prócz zdjęć swoich cavalierów i kolejne datki na schronisko :razz:) Quote
despera Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Basia, ubiegłaś mnie z tym konikiem:placz: To czym ja mam być??:mad: Bisia z potworkiem taaaka groźna:loveu: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Potworek przyjechał do nas aż z Ameryki:evil_lol: Dziękujemy:loveu: Łał, Biśka ma amerykańskie zabawki :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 despera napisał(a):Basia, ubiegłaś mnie z tym konikiem:placz: To czym ja mam być??:mad: wilkiem :cool3: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Helga_psiaki napisał(a):a kiedy będziesz mieć ten aparat??:lol: poczekamy....:diabloti::loveu: W czwartek wieczorem do wawy wracam:evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):yyy, nie bardzo, już i tak nie ma gdzie się ruszyć :lol: wczoraj robiłam porządek z ciuchami...mam luzy na wieszakach i pułkach, ale żeby dostać się do jakiegoś miejsca w pokoju muszę skakać przez wielką górę ciuchów, miałam je dzisiaj spakować do worka, ale gorąco było i się nie chciało :lol: uuu, z ameryki :cool3: :eviltong: a nam ciocia z am. nic nie przywiozła (prócz zdjęć swoich cavalierów i kolejne datki na schronisko :razz:) Postawisz go na biurku i nie bedzie problemu:eviltong: :cool3: despera napisał(a):Basia, ubiegłaś mnie z tym konikiem:placz: To czym ja mam być??:mad: Bisia z potworkiem taaaka groźna:loveu: Barankiem:loveu::evil_lol: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 agaciaaa napisał(a):Łał, Biśka ma amerykańskie zabawki :loveu: :cool3::cool3::cool3: Czarna_Owieczka napisał(a):wilkiem :cool3: Barankiem!!!! Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Barankiem!!!! albo liskiem polarnym :eviltong: :loveu: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):albo liskiem polarnym :eviltong: :loveu: Baranek!!:cool3: Quote
basia bonnie Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Despera, jak chcesz być końska to możesz być pegazem :grin: Oo, jakie fajne fotki :loveu: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Nie Des jest Barankiem:evil_lol: Albo możesz być Krówcią:evil_lol: Dziękuje Basiu:loveu: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Helga_psiaki napisał(a):zrób Oliwia rozpiske kto jest kim Znowu? Przeciez gdzies tam jest:eviltong: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Figa-Żmija:diabloti: Ja-Koteczek:eviltong: Agacia-Robaczek Owiecka-Mucha Rybka-Jeżyk Helga-Surykatka Dadi- chomik Viz- Kurczak Basia- koń Eria- komar Des-Baranek Gosikf- Pawian :P Quote
puchu Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Bry wieczór różne zwierze, insekty i inne żywe stworzenia :eviltong: Balbina śliczna :loveu: Na spacerkach czasem mamy taką koleżankę, chyba nawet w tym samy wieku. Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 puchu napisał(a):Bry wieczór różne zwierze, insekty i inne żywe stworzenia :eviltong: Balbina śliczna :loveu: Na spacerkach czasem mamy taką koleżankę, chyba nawet w tym samy wieku. Fajnie by było gdyby była spokrewniona z Balbiną ale ona nie miała siosrty:cool3: I witamy w nasszych skromnych progach:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 A ja? A ja? Żyrafa jeszcze wolna? :evil_lol: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A ja? A ja? Żyrafa jeszcze wolna? :evil_lol: Wolna wolna:evil_lol: Dopisac do listy?:evil_lol: Quote
puchu Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):I witamy w nasszych skromnych progach:loveu: Od razu oświadczam, że zostaje na dłuuugo :diabloti: Jak chce być biedronką! Quote
Recommended Posts