olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 an_bzik napisał(a): Dogdancing to fajna sprawa ale kurczę.. zawsze mi się wydawało, że łatwiej z dużym psem... Bezik umie tylko slalom i obroty w obie strony :) I powiedz mi, jak uczysz Balbinę kroku hiszpańskiego ?? Balbina siedzi przedemną. Podnoszę nogę kładę ręke na stopie mówię 'łapa' i jak poda to klik/smakołyk. Później robię to ćwiczenie bez ręki. Balbina podaje łape 6 razy (tzn łapa, druga, łapa, druga, łapa druga). Później stopę coraz wyżej. A pozniej to samo bedziemy robic na stojąco a nastepnie bedziemy sie starac poruszać ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Cześć :loveu: Kurcze, ale świetna ta nauka Dog dancingu - zazdroszczę Wam sukcesów ;) Quote
gosikf & dogs Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Balbina siedzi przedemną. Podnoszę nogę kładę ręke na stopie mówię 'łapa' i jak poda to klik/smakołyk. Później robię to ćwiczenie bez ręki. Balbina podaje łape 6 razy (tzn łapa, druga, łapa, druga, łapa druga). Później stopę coraz wyżej. A pozniej to samo bedziemy robic na stojąco a nastepnie bedziemy sie starac poruszać ;) Fajna sprawa, tancereczka mała :lol: Może nagrasz jakiś filmik? Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć :loveu: Kurcze, ale świetna ta nauka Dog dancingu - zazdroszczę Wam sukcesów ;) Bry:loveu: Dziękujemy:loveu: Nauczyłyśmy się wczoraj chodzenia do tyłu:multi: gosikf & dogs napisał(a):Fajna sprawa, tancereczka mała :lol: Może nagrasz jakiś filmik? Filmik nagram dopiero w czwartek piątek.... Nastepny oczywiście:cool3: Bo dzisiaj Balba jedzie z rodzicami na działke na mazury a ja jutro na druga działke pod wawą ;) Więc 5 dni bez psa:placz: Quote
gosikf & dogs Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Bry:loveu: Dziękujemy:loveu: Nauczyłyśmy się wczoraj chodzenia do tyłu:multi: Filmik nagram dopiero w czwartek piątek.... Nastepny oczywiście:cool3: Bo dzisiaj Balba jedzie z rodzicami na działke na mazury a ja jutro na druga działke pod wawą ;) Więc 5 dni bez psa:placz: Współczuję;) Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Ale bede miec do towarzystwa 'ONka' kundelka 4-miesięcznego mojej kolezanki i 3 małe kotki którym szukam dom. Quote
Martinee Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 witamy się super psinka zapraszam do mnie Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 evanescence napisał(a):witamy się super psinka zapraszam do mnie Witamy:loveu: Zaraz zajrzę do Was ;) Tylko linka do galery podaj :cool3: Quote
Martinee Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 już daje http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38387&page=35 Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 A ja już dawno sobie sama znalazłam:eviltong: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 evanescence napisał(a):wiem :D:D:D:D:D ;) tygra napisał(a):witam Pańcię i śliczną sznycelkę :) Witamy:multi: Helga_psiaki napisał(a):witamy i chcemy fotki ;) Może coś wstawię:evil_lol: Wieczorem:diabloti: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Rybka_39 napisał(a):a wieczór tuż tuż:eviltong: U mnie wieczór zaczyna się o 21:eviltong: Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 dalej Balbinowa wstawiaj coś nie żałuj marnej dziewiątki :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cześć koteczku :evil_lol: koteczku.....:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: cześć myszuniu:diabloti: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Helga_psiaki napisał(a):dalej Balbinowa wstawiaj coś nie żałuj marnej dziewiątki :eviltong: pożałuje:eviltong: :: FiGa :: napisał(a):Cześć koteczku :evil_lol: Cześć Króweczko/Małpeczko:evil_lol: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Helga_psiaki napisał(a):koteczku.....:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: cześć myszuniu:diabloti: Myszunią jest dalmatynkaa!!:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Helga_psiaki napisał(a):koteczku.....:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: cześć myszuniu:diabloti:Mrrrrrrrrau :diabloti: Quote
Recommended Posts