agaciaaa Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Widać że Ci humor dopisuje:diabloti: Po prostu mam w domu dużo gruszek :eviltong: Bardzo fajne fotki :) Quote
Cambel&Megi Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Dzień Dobry ;) [SIZE=2]I jeszcze się czepiają że za długo przed komputerem siedzę:shake: Ehhh moje mają tak samo :evil_lol: Dla nich, to jak siedzę 20 minut, to długo.. :roll: 'Bo ja słyszałam w telewizji, że to się oczy psują...' A co mnie to obchodzi ? :evil_lol: http://i10.tinypic.com/6h55mbb.jpg Feeee :shake: :eviltong: http://i9.tinypic.com/6co4dic.jpg :loveu: Quote
eria Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 jaka przecudna ropucha zielona!!!!!!! ale bym chciała taką ufocić!! :loveu: :loveu: oczywiście Balbinka też piekna:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
despera Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Dzień dobry, śliczne fotki:loveu: Pozdrawiamy balbinkowe:multi: Quote
Ania-shira Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 o widzę sliczne foteczki :loveu: :multi: Quote
Dobcia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Hey!:lol: Śliczne zdjęcia bawiących się suniek:loveu: Quote
olifka Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Helga_psiaki napisał(a):witamy, jakie śliczne fotencje:loveu: Bry! Dziękujemy:loveu: despera napisał(a):Dzień dobry, śliczne fotki:loveu: Pozdrawiamy balbinkowe:multi: Bry! Dziękujemy:loveu: I również pozdrawiamy:loveu: Ania-shira napisał(a):o widzę sliczne foteczki :loveu: :multi: Dziękujemy:loveu: Dobcia napisał(a):Hey!:lol: Śliczne zdjęcia bawiących się suniek:loveu: Bry! I dziękujemy:loveu: Quote
zuzolandia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Rozkoszne psioczki ;-) a ta chusta ;-) taka trendyyy ;-) hehehe witamy i pozdraiwamy milusio ;-) mizianko dla BALBINKI;-) Quote
agaciaaa Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Witamy :) wpadliśmy tylko sie przywitać późnym wieczorem ;) już chyba wypada powiedzieć DOBRANOC :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Bry wieczorek Balbinki :cool3: I dobranoc ;-) Quote
Ania-shira Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Dzień Doberek Merdaski dla Balbinki :multi: Quote
Helga&Ares Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 witamy z rana Buziaczek w nosek dla Balbinki:multi: Quote
Kasia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 witamy słonecznie i bardzo upalnie ;) zdjęcia śliczne :loveu: Quote
Bzikowa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Gorrrrąco witamy, z tej strone ja i mój pokrojony piech :cool3: Balbinkowa koleżanka super wygląda w tej czerwonej obróżce i chustce :) W ogóle obie dziewczyny są ekstra! A Balbi taka tyciii wtedy była:loveu: Quote
olifka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Zuzolandia Agatka Goniasta Ania od Ajki Helga Owieczka Fidelkowa Ania od Bezika Despera [SIZE=6]DOBRY! I dziękujemy za odwiedziny! :multi: :calus: [SIZE=4][SIZE=2]Nie było nas cały dzień gdyż byłam z rodzicami, babciami:lol: i Balbisią na wycieczkę motorówką do Sztynortu i na obiad z okazji urodzin obu Babć. Wyjechaliśmy o 12 a wróciliśmy przed 19. Od nas(naszej działki) płynie się tam podan godzinę. Tzn można tam dotrzeć w godzinę ale z babciami w motorówce jest to niemożliwe:shake::evil_lol: Galerie poodwiedzam jak znajdę chwilkę czasu dzisiaj wieczorem. A przy okazji - [SIZE=4]50 STRONA :multi::multi::loveu::loveu: [SIZE=3] Pozdrawiam Cieplutko-Oliwia z Balbinką:loveu: Quote
Bzikowa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Dobry wieczór, moje drogie. Czekamy w takim razie na fotki Balbiny w motorówce :cool3: I życzymy wytrwałości z Babciami :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Witajcie :) Uuaa podróż motorówką :cool3: Poprosze fotki :cool3: I gratki 50 strony :multi: Quote
olifka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Chwilkę muszę wypić:evil_lol: :drink1::knajpa::pepsi::drinking: Dobra teraz mogę gadać:evil_lol: Fotkę mam chyba jedną i dam ją pod jhednym warunkiem. Jak ładnie na niej wyszłam:diabloti:(bedziecie musieli na niej oglądać moją okrąpną osobę:eviltong:) bo jej jeszcze nie widziałam:eviltong: Zaraz na nią spójrze i zóbacze czy sią nądąję:evil_lol: I dziekowac za odwiedziny:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Dobry wieczór :loveu: Fotka czy ładna czy nie, ma być tu wklejona! :mad: :diabloti: Quote
Recommended Posts