agaciaaa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Witamy :multi: fotki super, ale czuje sie pokrzywdzona.. dla mnie nie ma żadnej :placz: Quote
olifka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 agility, dog dancing i posłuszeństwo ;) Quote
olifka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 agaciaaa napisał(a):Witamy :multi: fotki super, ale czuje sie pokrzywdzona.. dla mnie nie ma żadnej :placz: Wszystkie są dla Ciebie:loveu: Zaraz dam nowe fotki. I wszystkie będą for you:calus: Quote
Helga&Ares Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):agility, dog dancing i posłuszeństwo ;) ooo super:):) Quote
olifka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Chciałyśmy jeszcze frisbee ale na razie nam to nie wychodzi.... :P Quote
agaciaaa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Wszystkie są dla Ciebie:loveu: Zaraz dam nowe fotki. I wszystkie będą for you:calus: No to czekam :loveu: Quote
Wyjątek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Witamy dziewczyny! Śliczne sznaucerkowe pysio w moim ulubionym kolorze :) Jak miałam 11 lat dostałam sznaucerka miniature tak umaszczonego :) Teraz ma 9 latek i mieszka z moimi rodzicami :) Quote
Helga&Ares Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 http://i14.tinypic.com/4padx0h.jpg suuuper a propos szkolenia PT: chciałam się zapisać, ale przyjmowali tylko ON:(:(:( Quote
olifka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Wyjątek napisał(a):Witamy dziewczyny! Śliczne sznaucerkowe pysio w moim ulubionym kolorze :) Jak miałam 11 lat dostałam sznaucerka miniature tak umaszczonego :) Teraz ma 9 latek i mieszka z moimi rodzicami :) Witamy w nasszych skromnych progach:multi: :loveu:Dziękujemy Masz może jego fotkę?:loveu::cool3: Quote
agaciaaa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Śliczne fotki!!! http://i17.tinypic.com/5yrifc8.jpg :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bzikowa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ileee zdjęć ! Tylko Balbisiu, pokazałabyś światu oczęta, bo na kazdym zdjęciu są za firanką z włosów :)A my z Bezikiem prosimy o pozytywną energię i trzymanie kciuków jutro, bo ma operacje pod narkozą :( Quote
Ania-shira Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Oj ale ślicznie Balbina wygląda na zielonej trawce. A jak fajnie wygląda jak szczeka :loveu: :multi: Quote
olifka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 an_bzik napisał(a):Ileee zdjęć ! Tylko Balbisiu, pokazałabyś światu oczęta, bo na kazdym zdjęciu są za firanką z włosów :)A my z Bezikiem prosimy o pozytywną energię i trzymanie kciuków jutro, bo ma operacje pod narkozą :( Oczko już gdzieś dawałam wczesniej bo tez sie o nie dopytywali ;) I oczywiście trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno za Bezika kochanego. I będzie wszystko dobrze i się o nic nie martw ;) Buziolek dla Bezika w nochalek i buziolek dla Ciebie ;) Quote
olifka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Ania-shira napisał(a):Oj ale ślicznie Balbina wygląda na zielonej trawce. A jak fajnie wygląda jak szczeka :loveu: :multi: Dziękujemy Kochane:loveu: Quote
Wyjątek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Witamy w nasszych skromnych progach:multi: :loveu:Dziękujemy Masz może jego fotkę?:loveu::cool3: W galerii Gery na pierwszych stronach powinien byc. z Gercia i Otiskiem jak były jeszcze szczeniaczkami :) Jak nie bedziesz mogła znależć to daj znac :) Quote
olifka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Wyjątek napisał(a):W galerii Gery na pierwszych stronach powinien byc. z Gercia i Otiskiem jak były jeszcze szczeniaczkami :) Jak nie bedziesz mogła znależć to daj znac :) Ok zaraz zajrzę i cos wam naskrobie ;) Quote
Cambel&Megi Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Super zdjęcia :loveu: http://i16.tinypic.com/53zsjnm.jpg Mhhh kocham ten pychol :loveu: A tak wogóle to bry ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Heeej Balbinki :p http://i14.tinypic.com/4padx0h.jpg ślicznaaa :loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witam:multi: Balbinki chyba nie można nie kochać:loveu: Quote
Recommended Posts