olifka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 bGirl napisał(a):dzień dobry przyjaznej niedzieli.. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD Hej! Miło że do nas wpadliście ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Cześć ! :loveu: Filmik super, zdolną masz tą suńkę ;) Quote
olifka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć ! :loveu: Filmik super, zdolną masz tą suńkę ;) Bry!:multi: A dziękuje:loveu: Quote
Kasia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Niedzielne dzień dobry, leniwe straszne....;) Pozdrowienia i buziaki w Balbinkowy nochal :loveu: Quote
eria Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 ale dobrze jej idzie ten slalom!!! muszę w swoim kawałku ogródka ustawić jakieś tyczki i też bydlaki przetrenować :diabloti: Quote
Rybka_39 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Bry!:multi: Super slalomik:cool3:, długo ja uczyłaś? Quote
Dobcia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Świetnie Balbinka sobie radzi w slalomie!!!:loveu: Quote
Cerber Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 ooo co ja widze... wy też ćwiczycie agility :D to tak jak my :D a slalom widze pięknie wam idzie... długo trenujecie???? slalom to moja ulubiona przeszkoda no i cer w ekspresowym czasie się go nauczył... przodem! :D:D Quote
olifka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 fidelek2 napisał(a):Niedzielne dzień dobry, leniwe straszne....;) Pozdrowienia i buziaki w Balbinkowy nochal :loveu: Oj leeniwe.... I to jak... :evil_lol: Ale za to jutro czeka mnie cały dzień sprzątania... Buziaczek zaraz przekaże :loveu: eria napisał(a):ale dobrze jej idzie ten slalom!!! muszę w swoim kawałku ogródka ustawić jakieś tyczki i też bydlaki przetrenować :diabloti: Dziękujemy ciociu Eriu. Ciociu Eriu podaj imię, no chyba że chcesz pozostać Ciocią Erią:evil_lol: Ustawiaj i trenuj ! :) Super zabawa... Ogółem agility to super zabawa :loveu: Pozdrawiam Oliwia z Bisią Quote
olifka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Pianka napisał(a):Fajny ten slalom:multi: Dziękujemy:loveu: Rybka_39 napisał(a):Bry!:multi: Super slalomik:cool3:, długo ja uczyłaś? Bry! W zasadzie to godzine, ale na początku to byl bardzo wolniutki przebieg ;) Dobcia napisał(a):Świetnie Balbinka sobie radzi w slalomie!!!:loveu: Dziękujemy ;) Quote
olifka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Cerber napisał(a):ooo co ja widze... wy też ćwiczycie agility :D to tak jak my :D a slalom widze pięknie wam idzie... długo trenujecie???? slalom to moja ulubiona przeszkoda no i cer w ekspresowym czasie się go nauczył... przodem! :D:D Ćwiczymy, ćwiczymy. Na razie po domowemu ale od jesieni zaczynamy treningi w cavano ;) Pół roku temu nauczyłam go Balbinę ale miałysmy przerwe poniewaz zabrano na tyczki i dopiero w te wakacje kontynuujemy nauke ;) Oj widziałam wasz slalom! Po prostu BOSKI. Balbinka tez sie go szybko nauczyła ;) Coś około godziny moze mniej ;) Quote
Kasia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 U mnie cały weekend był leniwy bo też jutro czeka mnie sprzątanie i prasowanie...;) Quote
Helga&Ares Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 helllołłłł co u Was widzę że Balbinka to fan agility Quote
olifka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 fidelek2 napisał(a):U mnie cały weekend był leniwy bo też jutro czeka mnie sprzątanie i prasowanie...;) Szkoda że już koniec weekendu.... :cool3: Helga_psiaki napisał(a):helllołłłł co u Was widzę że Balbinka to fan agility Hej !! U nas dobrze. Balbina się wkręciła w tę zabawę bardzo ;) Tak samo jak pani:evil_lol: Dzisiaj Bisia skoczyła z pomostu :) Chociaż ona za bardzo do wody niet ale ją sprowokowałam. Ona uwielbia mnie ganiać jak ja biegne. Oczywiscie jak idziemy pobiegac to mowie jej NIE nie wolno i mnie nie podgryza ale jak mam ochote sie z nią pobawić to jej uciekam :) I się z nią w jeziorze ganiałam na płytkiej wodzie. Później ona wlazła na pomost za mną a ja skoczyłam do wody, tak gdzieś miała powyżej kolan a ona skoczyła za mną:-o Wiedziałam że jest odważna ale nie myślałam że skoczy z pomostu do wody:-o Jestem z niej baaardzo dumna:loveu: Pozdrawiam Oliwka z Bisią Quote
Cerber Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ćwiczymy, ćwiczymy. Na razie po domowemu ale od jesieni zaczynamy treningi w cavano ;) Pół roku temu nauczyłam go Balbinę ale miałysmy przerwe poniewaz zabrano na tyczki i dopiero w te wakacje kontynuujemy nauke ;) Oj widziałam wasz slalom! Po prostu BOSKI. Balbinka tez sie go szybko nauczyła ;) Coś około godziny moze mniej ;) to bardzo fajnie :) a my dziś 1 miejsce zajelismy :D jestem szczesliwa :D mam nadzieje, ze kiedys sie na jakis zawodach spotkamy :) Quote
agaciaaa Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Witamy :multi: świetnie jej idzie slalom :loveu: domagam sie fotek, ewentualnie jakiś jeszcze filmik ;) Quote
Jośka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Super slalomik muszę swoją drużynę tego nauczyć, ale będzie zabawa:evil_lol: Quote
Jośka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Super slalomik muszę swoją drużynę tego nauczyć, ale będzie zabawa:evil_lol: Quote
olifka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Cerber napisał(a):to bardzo fajnie :) a my dziś 1 miejsce zajelismy :D jestem szczesliwa :D mam nadzieje, ze kiedys sie na jakis zawodach spotkamy :) Wiem, wiem. Wielkie gratulacje. Może masz jakiś filmik z przebiegu? Spotkamy się w pęcicahc ale ja bede jako widz:evil_lol: agaciaaa napisał(a):Witamy :multi: świetnie jej idzie slalom :loveu: domagam sie fotek, ewentualnie jakiś jeszcze filmik ;) Fotek nie mam:oops: Jutro postaram się zrobić. Filmik ze slalomu 2 bedzie jutro ;) Jośka napisał(a):Super slalomik muszę swoją drużynę tego nauczyć, ale będzie zabawa:evil_lol: Maluchy też?:lol::evil_lol: O chciałabym to zobaczyć:evil_lol: DOBRANOCKA!! Quote
g_o_n_i_a Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 http://video.tinypic.com/player.php?v=62fy83a Świetnie Jej idzie ten slalomik :loveu: I to w godzinke to opanowala ulala :razz: Quote
olifka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 BryDzień:loveu:[SIZE=3] U nas słoneczko dzisiaj o 8 zawitało:loveu: Teraz pochmurnie ale co jakiś czas wyłania się słońce. Dzisiaj wstawię może za 3 godziny jakieś fotki bo na razie muszę sprzątać... g_o_n_i_a napisał(a):http://video.tinypic.com/player.php?v=62fy83a Świetnie Jej idzie ten slalomik :loveu: I to w godzinke to opanowala ulala :razz: Dziękujemy :loveu: Pozdrawiam Oliwka z Bisią Quote
Cambel&Megi Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Bry bry bry bry :calus: Chcę jakąś fotencję Balbinki, teraz! :evil_lol: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Doberek :multi: A u nas słońca prawie nie ma pf :shake: To ma być lato :evil_lol: Czekamy na fotki :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Bry balbinki, miłego dzionka zyczymy! ... ichcemy foteczki :) Quote
Recommended Posts