Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bGirl napisał(a):
dzień dobry
przyjaznej niedzieli..

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

Hej! Miło że do nas wpadliście ;)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooo co ja widze... wy też ćwiczycie agility :D to tak jak my :D a slalom widze pięknie wam idzie... długo trenujecie???? slalom to moja ulubiona przeszkoda no i cer w ekspresowym czasie się go nauczył... przodem! :D:D

Posted

fidelek2 napisał(a):
Niedzielne dzień dobry, leniwe straszne....;)

Pozdrowienia i buziaki w Balbinkowy nochal :loveu:

Oj leeniwe.... I to jak... :evil_lol: Ale za to jutro czeka mnie cały dzień sprzątania...
Buziaczek zaraz przekaże :loveu:

eria napisał(a):
ale dobrze jej idzie ten slalom!!! muszę w swoim kawałku ogródka ustawić jakieś tyczki i też bydlaki przetrenować :diabloti:

Dziękujemy ciociu Eriu. Ciociu Eriu podaj imię, no chyba że chcesz pozostać Ciocią Erią:evil_lol:

Ustawiaj i trenuj ! :) Super zabawa... Ogółem agility to super zabawa :loveu:

Pozdrawiam Oliwia z Bisią

Posted

Pianka napisał(a):
Fajny ten slalom:multi:

Dziękujemy:loveu:

Rybka_39 napisał(a):
Bry!:multi: Super slalomik:cool3:, długo ja uczyłaś?

Bry! W zasadzie to godzine, ale na początku to byl bardzo wolniutki przebieg ;)
Dobcia napisał(a):
Świetnie Balbinka sobie radzi w slalomie!!!:loveu:

Dziękujemy ;)

Posted

Cerber napisał(a):
ooo co ja widze... wy też ćwiczycie agility :D to tak jak my :D a slalom widze pięknie wam idzie... długo trenujecie???? slalom to moja ulubiona przeszkoda no i cer w ekspresowym czasie się go nauczył... przodem! :D:D

Ćwiczymy, ćwiczymy. Na razie po domowemu ale od jesieni zaczynamy treningi w cavano ;) Pół roku temu nauczyłam go Balbinę ale miałysmy przerwe poniewaz zabrano na tyczki i dopiero w te wakacje kontynuujemy nauke ;) Oj widziałam wasz slalom! Po prostu BOSKI. Balbinka tez sie go szybko nauczyła ;) Coś około godziny moze mniej ;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
U mnie cały weekend był leniwy bo też jutro czeka mnie sprzątanie i prasowanie...;)

Szkoda że już koniec weekendu.... :cool3:

Helga_psiaki napisał(a):
helllołłłł
co u Was
widzę że Balbinka to fan agility

Hej !!
U nas dobrze. Balbina się wkręciła w tę zabawę bardzo ;) Tak samo jak pani:evil_lol:

Dzisiaj Bisia skoczyła z pomostu :) Chociaż ona za bardzo do wody niet ale ją sprowokowałam. Ona uwielbia mnie ganiać jak ja biegne. Oczywiscie jak idziemy pobiegac to mowie jej NIE nie wolno i mnie nie podgryza ale jak mam ochote sie z nią pobawić to jej uciekam :) I się z nią w jeziorze ganiałam na płytkiej wodzie. Później ona wlazła na pomost za mną a ja skoczyłam do wody, tak gdzieś miała powyżej kolan a ona skoczyła za mną:-o Wiedziałam że jest odważna ale nie myślałam że skoczy z pomostu do wody:-o Jestem z niej baaardzo dumna:loveu:

Pozdrawiam Oliwka z Bisią

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Ćwiczymy, ćwiczymy. Na razie po domowemu ale od jesieni zaczynamy treningi w cavano ;) Pół roku temu nauczyłam go Balbinę ale miałysmy przerwe poniewaz zabrano na tyczki i dopiero w te wakacje kontynuujemy nauke ;) Oj widziałam wasz slalom! Po prostu BOSKI. Balbinka tez sie go szybko nauczyła ;) Coś około godziny moze mniej ;)

to bardzo fajnie :) a my dziś 1 miejsce zajelismy :D jestem szczesliwa :D mam nadzieje, ze kiedys sie na jakis zawodach spotkamy :)

Posted

Cerber napisał(a):
to bardzo fajnie :) a my dziś 1 miejsce zajelismy :D jestem szczesliwa :D mam nadzieje, ze kiedys sie na jakis zawodach spotkamy :)

Wiem, wiem. Wielkie gratulacje. Może masz jakiś filmik z przebiegu?
Spotkamy się w pęcicahc ale ja bede jako widz:evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
Witamy :multi: świetnie jej idzie slalom :loveu: domagam sie fotek, ewentualnie jakiś jeszcze filmik ;)

Fotek nie mam:oops: Jutro postaram się zrobić. Filmik ze slalomu 2 bedzie jutro ;)

Jośka napisał(a):
Super slalomik muszę swoją drużynę tego nauczyć, ale będzie zabawa:evil_lol:

Maluchy też?:lol::evil_lol: O chciałabym to zobaczyć:evil_lol:

DOBRANOCKA!!

Posted

BryDzień:loveu:[SIZE=3] U nas słoneczko dzisiaj o 8 zawitało:loveu: Teraz pochmurnie ale co jakiś czas wyłania się słońce. Dzisiaj wstawię może za 3 godziny jakieś fotki bo na razie muszę sprzątać...

g_o_n_i_a napisał(a):
http://video.tinypic.com/player.php?v=62fy83a
Świetnie Jej idzie ten slalomik :loveu: I to w godzinke to opanowala ulala :razz:

Dziękujemy :loveu:

Pozdrawiam Oliwka z Bisią