Dobcia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dobry wieczorek:lol: Jakie Balbinka ma duże, ciemne oczko:loveu: Quote
olifka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 despera napisał(a):Dzień dobry, wpadliśmy podziwiać ślicznotkę:loveu: Dobry, dobry:loveu: :: FiGa :: napisał(a):Dzień dobry :cool3: Jakiego meila? Czyżby ktoś smiał nazwać Cie burakiem w meilu? :evil_lol: Bry Chyba że ja ciemna jestem i to o fidze bylo:cool3: basia2202 napisał(a):witaaajcie Balbinki:) wpadłyśmy looknąć na parę fotasków balninkowych;) Balbina jak zawsze piękności:) :loveu: wymiziaj za uszkiem od nas :cool3: Hej Basiu!! Długo cie u nas nie bylo:shake: Dziekujemy i zaraz wymiziam :) Helga_psiaki napisał(a):hey dziewczyny co u Was??? nie zapominajcie, że czekam na Waszą fotencję:diabloti: U nas dobrze :) Dzisiaj była godzine temu burza ale na szczescie przeszła :) Dzisiaj nie bylo czasu:shake: POstaram sie jutro zrobic :) Werka napisał(a):Hejka Balbinki ;) Hejka Boksilki:eviltong: agaciaaa napisał(a):Witamy sie :) Heloł Kochane:loveu: Ania-shira napisał(a):Ja równiez witam Balbinke :multi: Ja również witam Ajkę z Anią :multi: Dzisiaj przed burzą a raczej uż w czasie( grzmiało i błyskało się) szalona pańcia ze swoim szalonym psem poszła na przeszkody agility. I jestem pod wrazeniem. Balbina tak pędziła na slalomie:-o Jak zawodowiec. Jestem z niej dumna:loveu: I mam prośbe. Wgrał by mi ktoś filmiki ze slalomu? Bo mi się nigdzie nie chcą wgrać:shake: Podajcie e-mail(ajk ktoś chętny pomóc)a ja przesle :) Tylko 3:diabloti: A pozniej na gg wysle mi ta osoba linki. Jakie ja mam wymagania:evil_lol:[SIZE=2] Ale jesli ktos nie wgra to ich nie obejrzycie:evil_lol: Pozdrawiam Oliwia z Balbinką Quote
olifka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Dobcia napisał(a):Dobry wieczorek:lol: Jakie Balbinka ma duże, ciemne oczko:loveu: Dobry :) Dalatego go nie widać :) Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dawaj te filmiki csylwiac@interia.pl ;) Quote
olifka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Hej Cambel!! Figa nigdy nie pomyslałabym ze to powiem ale.... KOCHANA JESTEŚ!!! :loveu: Zaraz wysyłam Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Figa nigdy nie pomyslałabym ze to powiem ale.... KOCHANA JESTEŚ!!! :loveu: Zaraz wysyłamTYlko że wiesz, z moim uper szybkim netem to może potrwać :lol::diabloti: Quote
olifka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Nie wyślą się............ Są za duże...... 30 MB ma jeden.....2 inne tyle samo..... Da sie je jakoś... zmniejszyc? Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Windows Movie Maker - można nim przycinac filmiki. Quote
olifka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Coś ci wysłałam.... :lol: Co? Mnie nie pytaj nie wiem.... :lol: W stanie surowym filmik ze slalomu :lol: Quote
olifka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Figa już się uporałam z problemem ;) Dzieki za polecenie WMM ;) Filmik się ładuje :) Quote
olifka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 http://video.tinypic.com/player.php?v=62fy83a Ucieło mi końcówke czyli 3 próbe ale i tak najwazniejsza byla 2 :D O boshe ja chyba spiaca jestem i niedowidze........... Jest 3 proba.. :) Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Wow :multi: Jak już Balbinka się rozpędzi to nikt nie ma z nia szans :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 http://i9.tinypic.com/4ukefxv.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Dobranoc :bye: Quote
Cerber Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 hej kochana :) ślicznego masz sznaucerka... ja sznaucerki bardzo lubię... sama jakieś 10 lat temu miałam mieszanke sznaucera... był świetny :) Twoja niunia też jest świetna ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Och, Balbinka jest świetna w slalomie :D przy okazji witamy :) Quote
Ania-shira Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Fajny filmik Balibna na poczatku jakoś nie miała oochoty na slalom ale potem super jej to wychodziło :multi: Quote
Cambel&Megi Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Bry ;) Ale Balbinka świetnie pokonuje slalom :loveu: My póki co slalomujemy tylko przez nogi pańci :evil_lol: Pzdr. Kamila & Megi ;) Quote
olifka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 BRY WSZYSTKIM!!!:loveu: :: FiGa :: napisał(a):Wow :multi: Jak już Balbinka się rozpędzi to nikt nie ma z nia szans :loveu: Wyobraź sobie że ona teraz jeszcze szybciej to robi 8):oops: agaciaaa napisał(a):http://i9.tinypic.com/4ukefxv.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Dobranoc :bye: Teraz to już Brydzień:cool3: Cerber napisał(a):hej kochana :) ślicznego masz sznaucerka... ja sznaucerki bardzo lubię... sama jakieś 10 lat temu miałam mieszanke sznaucera... był świetny :) Twoja niunia też jest świetna ;) HEJ!! Witamy u nas i zapraszamy częściej ;) I Dziękujemy:loveu: Czarna_Owieczka napisał(a):Och, Balbinka jest świetna w slalomie :D przy okazji witamy :) Dobry ;) I dzięki ;) Ania-shira napisał(a):Fajny filmik Balibna na poczatku jakoś nie miała oochoty na slalom ale potem super jej to wychodziło :multi: Jak dostanie komende 'szybciej', 'szybko' to zaczyna pedzic :) Cambel napisał(a):Bry ;) Ale Balbinka świetnie pokonuje slalom :loveu: My póki co slalomujemy tylko przez nogi pańci :evil_lol: Pzdr. Kamila & Megi ;) Hej Kamiś :) My slalomujemy i tak i tak:evil_lol: Chociaż przez nogi nam gorzej nam wychodzi bo nie trenowałam z nią tego miesiąc i wczoraj jak jej przypomniałam o tej komendzie to na początku nie wiedziała o co chodzi:evil_lol: Pozdrawiam Oliwka z Balbinką Quote
WinterGirl Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 dzień dobry przyjaznej niedzieli.. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD Quote
Recommended Posts