Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

meldujemy się ośmioma łapkami..

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

Posted

Ojej ile odwiedzin:loveu::loveu::loveu:
Teraz przywitam się z wszystkimi odwiedzającymi naszą galerie bo niestety wcześniej nie mogłam...
[SIZE=7]HEY:multi:
[SIZE=2]A teraz się wytłumaczę. Zaraz po śniadaniu wraz z rodzicami i Bisią wyjechaliśmy na caly dzien do Augustowa. Z naszej działki na mazurach mamy tam 105 km. Augustów jest bardzo ładnym miastem:loveu: Chcieliśmy jeszcze na rospude jechać ale juz zmeczeni bylismy. Widzieliśmy tez most przez który ciezarowki przejeżdżają, to co drugi pojazd to była ciężarówka:crazyeye:
Ale było bardzo fajnie :) Biśka padnięta:cool3:
Może niedługo jakieś foty wstawię :)
Pozdrawiam Oliwia&Balbinka

Posted

No prosze nasza kolezanka wycieczki fakultatywne sobie urzadza i nas zostawia na caluski dzionek;-) ehehheh a co masz racje trzeba korzystac ile wlezie ;-) Bisia zmeczona co mnie wcale nie dziwi ;-) eheheh no to dawaj foteczki jakiekolwiek byle foteczki ;-) heheheeh

Posted

Huhu, kolejne fajowe zdjęcia:)

Balbinkowa, czytałam Twój post na forum agility, czyżbyś planowała zacząc trenować na jesieni w cavano? :) Jeśli tak, to się spotkamy, bo mimo wszystko kontynuujemy z Bzem agilitową edukację :D

Posted

agaciaaa napisał(a):
http://i15.tinypic.com/6csbvwg.jpg bardzo ładna fotka!!! ro rozmazanie tylko dodaje jej uroku :)
i reszta zdjęć piękna :loveu: jak Ty zrobiłaś te z kroplami?

Dziękuje:loveu:

Trybem makro

an_bzik napisał(a):
Huhu, kolejne fajowe zdjęcia:)

Balbinkowa, czytałam Twój post na forum agility, czyżbyś planowała zacząc trenować na jesieni w cavano? :) Jeśli tak, to się spotkamy, bo mimo wszystko kontynuujemy z Bzem agilitową edukację :D

Planuję:evil_lol: Na razie po cichu ale pewnie bede uczeszczala chociaz mam 5 kroków do Baritusu to jednak zdecydowałam na cavano. Kolezanka która trenuje w baritusie powiedziała że tam nie zwracają uwagi na szczegóły. Byłam na jednej lekcji w forcie i na jednej w Baritusie i w forcie zupełnie inną lepszą techniką szkolą i myślę że tak samo jest cavano ponieważ psy z twojego klubu zajmują niezłe pozycje na zawodach a z baritusu jeżdżą tylko 2 osoby na zawody :/ Cavano jest na siekierkach tak? 3 km ode mnie:evil_lol:

:: FiGa :: napisał(a):
http://img167.imageshack.us/img167/7317/nochalbz0.jpg
Pyyyyszczek mój :loveu:

ROBAL :scared:

Mam jeszcze pajączka:evil_lol: Chcesz? A jutro specjalnie dla Ciebie sfotografuje wieczorem te największe krzyżaki:evil_lol::diabloti:

despera napisał(a):
Śliczne fotki:loveu: Jak na mój gust ta wymiata: http://i10.tinypic.com/4vila8m.jpg :loveu: Tylko za mało Balbinki:eviltong: Pozdrawiamy!

Dziękujemy:loveu:Jutro postaram się pocykać jakieś Balbinowe :)
A i od października witaj wśród warszawiaków:loveu: Polecam Carrefury na głębockiej i wileńskiej, złote tarasy(mozna sie tam zgubic jak jestes za pierwszym razem:evil_lol:), arkadię i galerie mokotów. W blue city byłam raz więn nic się nie wypowiadam ale nie polecam promenady-jesli chodzi o centra handlowe:evil_lol:

Pozdrawiam Oliwia z Balbinką