Karolajna Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Nasz galeria staje na nogi... Zapraszamy^^ Balbinka cud, miód i orzeszki :-) Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 nie wiem dlazego oliwa nie prowadzi galerii jak ona sie juz czuje ma jeszcze kolniez?? Quote
olifka Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Oliwia nie prowadzi galerii bo jest ciągle na wyjazdach :) A nie wiem czy tu mówiłam właściwie o kontuzji Balbiśka. No więc na obozie agility Balbince stało się coś z kręgiem w szyi(przesunął się czy coś) Nie pamiętam dokładnie. W każdym bądź razie z organizatorką pojechałyśmy do weta i tam zrobili jej zdjęcie rentgenowskie. Biśku musiała się męczyć 3 tygodnie w kołnierzyku, miała zakaz biegania więc tylko jadła, jadła i sie jej znowu przytyło... Teraz jest już wszystko dobrze jednak jeszcze nie można jej ganiać za piłeczką itp. choć mała bardzo by chciała :) Jeszcze ok.2 miesięcy nie będę jej katować bieganiem ale stopniowo ja do tego będę przyzwyczajać bo mi sie pies rozleniwił tak że hej :evil_lol: Więc obóz agility nie był dla nas szczęśliwy, najgorsze jest to iż moja mama uznała że Balbina sie do tego sportu nie nadaje i zabroniła nam już dalej chodzić na treningi ale będę negocjować :) Ewuś dziękuje za troskę :loveu: Kochana jesteś :calus: No i dziękuje wam wszystkim że o nas nie zapominacie choć ja w waszych galeriach nie była sto lat.. :calus: Quote
ewka i haker Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 to dobrze ze wszytsko juz lepiej oby sie z mama udalo super zdjecia ale cos tak za malo Quote
olifka Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 ewka i haker napisał(a):to dobrze ze wszytsko juz lepiej oby sie z mama udalo super zdjecia ale cos tak za malo Wam to zawsze tych zdjęć mało:shake::eviltong: Quote
ewka i haker Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 no co ja chce duzo co to jest 3zdjecia???:p Quote
agaciaaa Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 :crazyeye: zajrzałaś tu :diabloti: Biedna Biśka.. zdrówka życze :) http://i37.tinypic.com/33wmct5.jpg :loveu::loveu: Quote
puchu Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Żyjecie :multi: http://i37.tinypic.com/33wta91.jpg Jak misiek wygląda :loveu: Quote
olifka Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Powiedzmy że powoli dochodzimy do siebie ;) Quote
łapeczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 KLUB SZNAUCERA http://www.e-sznaucery.pl/a/klub.php Quote
agaciaaa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Aaaach ta broda na pół zdjęcia :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Czemu tak długo was nie było? :mad: Dobrze że już jesteście:Cool!: Śliczna Biśka :loveu: Quote
olifka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 agaciaaa napisał(a):Aaaach ta broda na pół zdjęcia :loveu: W końcu w końcu w końcu:multi::multi::multi::loveu: Karolina_Nett napisał(a):Czemu tak długo was nie było? :mad: Dobrze że już jesteście:Cool!: Śliczna Biśka :loveu: Bom pani leniwa :evil_lol: A teraz się w domku nudzi bo chora to nawet sobie o galerii dogomaniackiej przypomniała:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):W końcu w końcu w końcu:multi::multi::multi::loveu: I tak ma być :loveu: pilnuj Biśkowej brody :mad: Quote
Karolina_Nett Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Bom pani leniwa :evil_lol: A teraz się w domku nudzi bo chora to nawet sobie o galerii dogomaniackiej przypomniała:evil_lol: Jeszcze raz zrobisz takie coś to... :diabloti: Quote
Recommended Posts