Bonni Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Witamy!!! Super fotki szkoda, że w końcu nie dojechalaś na PM! :( Quote
Dobcia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Witam:) Śliczne zdjęcia brudaski:lol: http://i28.tinypic.com/2n1yvyh.jpg jak ładnie pozuje:loveu: Quote
olifka Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Dziękujemy wszystkim:loveu: [quote name='Mudik']Ta http://i27.tinypic.com/2ugnd05.jpg i nochalek Super! te miejsce gdzie były robione foty brudasa to u Ciebie w domu? jak tak to masz superancki wielki trawnik.wooow! Moja działka:cool3: Dzisiaj jadę na działkę, wracam jutro. Fotki mam na aparacie ale wstawię dopiero w niedzielę:eviltong: No to hmmm. Papa :) Quote
Mudik Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Miłego odpoczynku i dużo nowych fotek:lol::lol:. A my jutro rano wybywamy do Kozienic na weekend na zawody,Pa! Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Cześć Biśki ;) czekam na fotki, jak już wrócisz ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Cześć! :) Nie ma was? niech zgadnę, zostaliście na działce na majówkę :evil_lol: Quote
olifka Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Cześć Wszystkim :calus: Ja jak zwykle tłumaczę nieobecność. A jej powód to moje wielkie lenistwo... Godzę się z tym że wyrosnę na lenia śmierdzącego że nawet nie chce mi się na kochanym dogo napisać i zrobić/wstawić zdjęć Bisiastej :evil_lol: Dzisiaj już zdjęć nie wstawię bo muszę iść na spacer z chemią(praca klasowa) ale jak znajdę chwilę to wrzucę jakiś stary filmik z biśkowego slalomu :) Buziaki :* Quote
Junka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Koleżanka to kiedy zamierza na trening przyjechac?? :mad::mad: Quote
Karolina_Nett Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Cześć leniuchy, mnie też nie było, ale na szczęście (:P) z innego powodu ;) Quote
Bzikowa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Oliwka, moje drogie dziewczę :cool3: Nawiedzam Was pierwszy raz od stu lat. Widzę, że to samo co u mnie czyli prawie nic się nie dzieje :evil_lol: Ale na trening to byś wpadła, cooo ? :lol: Quote
Recommended Posts