olifka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Marta_Ares napisał(a):wszedzie pada... a u nas sloneczko swieci:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):No wiesz :mad: Przeszła..:multi: Żeby poszła na Włocławek albo Białystok:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
olifka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 UWAGA!! [SIZE=2]U brata ciotecznego mojej kolezanki-Grzeska, urodzily sie male kotki, jeszcze slepe. Jego mama chce je utopic:placz: Oni mieszkają na wsi.... Tam sie co pół roku rodzą koty:placz: Jak ktos by mógł wziąć kotka bym była bardzo wdzięczna, bo inaczej koty stracą życie:placz: Czekam na szybką odpowiedź bo nie wiadomo do kiedy koty beda zyly. Jakby co to moje gg. 7342275 Na razie opcja jest taka ze ja biore jednego kotka na tymczas i mu bede szukac domu. Kotów jest 3, jeden zostaje u nich, jeden ja biore na tymczas a jeden? Zostanie utopiony? Sprawa pilna. Jakby ktos mogl zrobic temat do Psy do Adopcji bylabym wdzieczna bo ja juz nie mam sily:placz: Quote
agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Przeszła..:multi: Żeby poszła na Włocławek albo Białystok:evil_lol::evil_lol::diabloti: Tylko nie na Białystok!!!!!!! u mnie właśnie wyszło słonko :p nie chce burzy! Quote
agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 z tymi kotami to mnie normalnie krew zalewa.. psów to jeszcze jako tako ludzie pilnuja, sterylizują itp. ale z kotami to.... :mad: Quote
olifka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Witanko :cool3: Wpadam z re-wizytką. Mam nadzieje, ze beda jakies nowsze fotki Balbinki :loveu: Bedą jak sie troche uspokoje... Burza u mnie ja spadam.... Quote
:: FiGa :: Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Do zobaczenia :bye: Trzymam mocno kciuki za kociaki :( Quote
olifka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 A ja wracam bo burza znowu sobie poszła:evil_lol: Koty nie zostaną utopione tylko muszę im znaleźć dom. Może ktoś chętny na dwa małe kotki? Zdjęcia będą po 20 po wtedy tam pojadę, jak z mazur wróce. Jeden jest czarny z bialymi łapami, drugi bialy w taką kolorową łatę:cool3: bardzo podobny do mamusi i jeszcze taki bialy z łatkami kolorowymi.:loveu: zapewniam że pokryje koszty szczepień i co tam jeszcze będzie potrzebne ;) Quote
Rybka_39 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witam:multi:co do kotkow..życze im by szybciutko znalazły domek:loveu: Quote
olifka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Kati napisał(a):Biedne kotki, może ktoś je przygarnie. :( Witam w naszej skomnej galeryjce:loveu: Zapraszam częściej i dziękuje za troskę:loveu: Hej Rybko i dziękuje w imieniu kotków:loveu: Pozdrawiam Oliwka z Balbinką Jak działa imageS to zaraz nowe fotaski :) Quote
olifka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 IS nie chce mi załadowac fot a na fotosiku nie bede ladowac ]:-> Quote
Rybka_39 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Czyje sie nie dopieszczona:evil_lol: No dobra to jak IS sie naprawi to mam nadzieje wstawisz:) A co tam u Balbinki? Quote
Dobcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Jak dzielnie Balbinka pokonuje huśtawke:loveu: Mam nadzieję na więcej zdjeć miniaturki:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ja z żaby już dawno zrezygnowałam bo się dziad obrażał i nie chodził kiedy mu sie podobało :mad: Zapraszamy na tinypic.com :cool3: Quote
olifka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Rybka_39 napisał(a):Czyje sie nie dopieszczona No dobra to jak IS sie naprawi to mam nadzieje wstawisz A co tam u Balbinki? Jak sie naprawi:diabloti: A naprawiac się mooooze dluuuuuuugo:evil_lol::evil_lol: U Biśki? Szaleje w ogródku:cool3: Pianka napisał(a):Witanko Śliczna psina Już myślałam że nas nie odwiedzisz:placz: Dobcia napisał(a):Jak dzielnie Balbinka pokonuje huśtawke Mam nadzieję na więcej zdjeć miniaturki Jak już pisałam jest bardzo odważna:cool3: Więcej zdjęć? Powiedz to imageschackowi:evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Ja z żaby już dawno zrezygnowałam bo się dziad obrażał i nie chodził kiedy mu sie podobało :mad: Zapraszamy na tinypic.com :cool3: Ja chyba tez zrezygnuje....:mad: Zobaczę, zobaczę:loveu: Podrawiam Oliwia z Biśką:loveu: Quote
eria Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 http://img114.imageshack.us/img114/5748/hustaii4.jpg ale dzielna dziewczynka!!!!!! :loveu: :loveu: a ile się musiałam stron przekopać do tej jednej foty:mad: Quote
olifka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Strasznie się uparliście na te fotki:shake: Zobacze czy ImageSchack działa, jak nie to skorzystam z tinypic. A chciałabym wam dac 3 filmiki ale tak:> - na zippyvideos mi nie wchodzi, tak samo jak na photobucket i video google - na jutube nie moge sie zarejestrowac:placz: Wiec filmikow nie bedzie:placz: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 na tinypic tez mozna dodać filmiki :eviltong: Quote
Recommended Posts