Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WITAMY!!
[SIZE=2]Wróciłam dzisiaj z Austrii. Wyjazd udany. Śnieg był. Chyba naprawdę mi się podobało :) Tylko wydałam za dużo kasy na sms'y do brata, każdy o treści ' Jak Balbina?, Co u Balbiny?, Dałeś jej jeść?' :evil_lol: Podobno była smutna ale za to jaka dzisiaj radość była :) A ja nie mogę od niej wzroku oderwać :)

I jeszcze coś.... Nie spodziewałam się tego po moim bracie ale ostrzygł Balbinę.... Po prostu się załamałam jak ją taką zobaczyłam.. Myślałam że się popłaczę na miejscu. Byłam wkurzona ale mój brat nie wiedział że zamierzam ją wytrymować i to miała byc 'niespodzianka'.. Choć nie wiem czy w tym nie maczała palców moja mama bo ona nie jest zbytnio za trymowaniem..
No cóż stało się.. :( Tym razem wybaczam... Może nastepnym razem się uda .

Posted

Hej, super, że wróciłaś :multi::multi:

Moja Dianka jak mnie 2 tygodnie nie widziała, to później na krok mnie prawie nie opuszczała :loveu:

A tym incydentem z bratem :shake:, to się nie przejmuj. Włoski Biśce odrosną i będziesz mogła ją wytrymować ;).

Wstawisz niedługo jakieś fotki Biśki? :cool3::loveu:

Posted

A ja widziałam na żywo , z daleka ale ja bym inaczej obcięła z boków ma za dużo sterczy jej jak koło ratunkowe(sorki ale fachowo to ona nie jest obcięta ale odrośnie i będzie dobrze).

Posted

[quote name='Olusia']Hej, super, że wróciłaś :multi::multi:

Moja Dianka jak mnie 2 tygodnie nie widziała, to później na krok mnie prawie nie opuszczała :loveu:

A tym incydentem z bratem :shake:, to się nie przejmuj. Włoski Biśce odrosną i będziesz mogła ją wytrymować ;).

Wstawisz niedługo jakieś fotki Biśki? :cool3::loveu:
Cześć :buzi:

Balbina tak samo. :) Gdzie ja tam ona :loveu:

Mam nadzieje :)

Nie mam:oops:

[quote name='Helga&Ares']fajnie ze wyjazd się udał:)
a będą fotki z wypadu? i koniecznie biśki golaski [SIZE=2]:evil_lol:
Hah zrobiłam jedną fotkę gór:evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Ja chce fotki ostrzyżonej Biśki :razz: nie przejmuj sie, przecież odrośnie ;)

Oj wiem ale ta 'fryzjerka' ją tak okropnie zrobiłam że wstyd mi tego łysola fotki wstawiać:evil_lol:

[quote name='Karolina_Nett']Ja po wakacjach to mam dwa cienie :razz:.
Ja 2 lakiery do paznokci i szczotkę:lol::evil_lol:

[quote name='Mudik']A ja widziałam na żywo , z daleka ale ja bym inaczej obcięła z boków ma za dużo sterczy jej jak koło ratunkowe(sorki ale fachowo to ona nie jest obcięta ale odrośnie i będzie dobrze).
Ach wiem ;) Nie jestem pewna czy ta fryzjerka to skończyła jakiś kurs czy co ale teraz ją będe pilnować i nikomu nie pozwolę jej wystrzyc!

Przypomniałam sobie o 2 fotkach :) (robione komórką)

Na razie to musi wystarczyć

Posted

Szczerze mówiąc nie wygląda tak źle ;) Pamiętam jak kiedyś wstawiałaś jej zdjęcia zaraz po strzyżeniu, jakoś w wakacje chyba? Wtedy wyglądała dużo gorzej niż to co teraz z nią jest a przecież widziałam ją na żywo. Poczekasz kilka miesięcy, coś tam jej odrośnie i będzie do trymowania okej. Tylko pogadaj z rodzinką (najlepiej zagrozic, ze sie wyprowadzisz z domu :eviltong::eviltong:) , ze to TY jesteś faktyczną właścicielką Balbiny, bo to Ty się nią zajmujesz, szkolisz itd i niech nikt nie ma prawa się wtrącać do Twoich decyzji. Nie wiem... Zasyp mamę książkami o pielęgnacji sznupków albo przyprowadz na trening, niech porozmawia z Magdą na ten temat:lol:

Chciałam zostać dzisiaj i popatrzeć na Wasz trening bo bardzo lubie z Sajko treningi ogólnie ale jechałam jeszcze do stajni po treningu więc teraz jestem już padnięta . . . A jutro szkoła :-(

Pozdrawiam:loveu:

Posted

[quote name='Helga&Ares']foty śliczne ale miałą być golaska!
Wstyd pokazywać:oops:

[quote name='Olusia']http://i29.tinypic.com/2zjgm6b.jpg
Ale rozdziawiła paszczę :evil_lol:
Jak zawsze jak się opiera o mnie przednimi łapkami:loveu:

[quote name='Bzikowa']Szczerze mówiąc nie wygląda tak źle ;) Pamiętam jak kiedyś wstawiałaś jej zdjęcia zaraz po strzyżeniu, jakoś w wakacje chyba? Wtedy wyglądała dużo gorzej niż to co teraz z nią jest a przecież widziałam ją na żywo. Poczekasz kilka miesięcy, coś tam jej odrośnie i będzie do trymowania okej. Tylko pogadaj z rodzinką (najlepiej zagrozic, ze sie wyprowadzisz z domu :eviltong::eviltong:) , ze to TY jesteś faktyczną właścicielką Balbiny, bo to Ty się nią zajmujesz, szkolisz itd i niech nikt nie ma prawa się wtrącać do Twoich decyzji. Nie wiem... Zasyp mamę książkami o pielęgnacji sznupków albo przyprowadz na trening, niech porozmawia z Magdą na ten temat:lol:

Chciałam zostać dzisiaj i popatrzeć na Wasz trening bo bardzo lubie z Sajko treningi ogólnie ale jechałam jeszcze do stajni po treningu więc teraz jestem już padnięta . . . A jutro szkoła :-(

Pozdrawiam:loveu:

Och dziękuje:loveu:

Co z tego że pokaże(choć już pokazywałam) mamie artykuł o pielęgnacji czy nadwadze czy też sterylizacji/kastracji jak moja mama ma swoją rację i myśli że jest prawidłowa... A mojej mamy racje to:
-sznaucery powinny być strzyżone
-trymowanie boli i trwa 7 godzin
-balbina nie jest gruba
-suka powinna mieć choć raz dzieci...( OCZYWIŚCIE NIGDY DO TEGO NIE DOPUSZCZE )

A ten pomysł z Magdą jest na prawdę niezły:evil_lol:

No trening był fajny.:loveu: Balbina świetnie strefy pokonywała:loveu::loveu::loveu::loveu:
I początki slalomu też jej nawet wychodziły:loveu:

A szkole mi nie wspominaj:placz: Napisałam już prawie rozprawkę ale jeszcze została fizyka:placz: ych...

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
\
-sznaucery powinny być strzyżone
-trymowanie boli i trwa 7 godzin
-balbina nie jest gruba
-suka powinna mieć choć raz dzieci...( OCZYWIŚCIE NIGDY DO TEGO NIE DOPUSZCZE )

A ten pomysł z Magdą jest na prawdę niezły:evil_lol:

To ostatnie tez bym z głowy wybiła,a o trymowaniu niech z Junka pogada,czy ja bolałao skoro sama sie dawała i nie malże zasnęła,Juna masochistką chyba nie jest, a co do czasu to mocno zarośnięty ,skołtuniony west to 3-3,5 godziny jakie 7 em????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Biśka czy Ty widziałas dzisiaj moja Junkę?? Ona wygląda jak grzywacz chinski po tym moim trymowaniu :evil_lol: W sumie to ja nie wiem czy boli, Juna grzecznie mi na kolankach leżala jak ją skubałam i wcale mi się 7h nie zeszło w sumie jak bym jej miala głowe wyskubac to może by sie troszke dłużej zeszło ale napewno nie aż tyle!!

Posted

Junka napisał(a):
Biśka czy Ty widziałas dzisiaj moja Junkę?? Ona wygląda jak grzywacz chinski po tym moim trymowaniu :evil_lol: W sumie to ja nie wiem czy boli, Juna grzecznie mi na kolankach leżala jak ją skubałam i wcale mi się 7h nie zeszło w sumie jak bym jej miala głowe wyskubac to może by sie troszke dłużej zeszło ale napewno nie aż tyle!!

Skubanie nie boli, pod warunkiem, że wcześniej nie był piesek strzyżony wyłacznie maszynką. A trymowanie raczej góra 3 godzinki mi zajmuje:diabloti::razz:
Cześć Balbinki:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witajcie :buzi:

Bzikowa napisał(a):
Balbinka ogarnij jaki jest nowy podział na grupy w cavano :lol: dołączyłyście z Biśką do naszej grupy! :loveu::loveu:

yyy?? Ży co? :-o:multi: Ale jakto? Dlaczego ja nic nie wiem? I kto jeszcze dołączył do waszej grupy ? Cała moja grupa łączy się z waszą?

Łaaa ale faajnie:loveu::loveu: