Bzikowa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Karolina - mój pies uwielbia zabawę z zamarzniętymi kałużami. Kiedyś miał jakąś głupawę i musiał staranować każdą taką bo wiedział, ze się pod nimi zapadnie i będzie taaaak faaaaajnie :lol: Ale juz mu przeszlo. Oliwka, co do tej pogody to ja właśnie nie mam nic przeciwko, pies mi się sam wyciera :evil_lol: Tzn on sądzi, że to jest wycieranie a jest to brutalny mord na ręczniku. Potem rodzinka się dziwi co po mieszkaniu jest rozwalone tyle resztek ręcznika :evil_lol: i piachu... Ale ponoć ma zima wrócić! :multi: Co do tej klatki to zobaczy się, zobaczy :cool3: Quote
Cheritka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dwa tygodnie bez psa i bez nas :eviltong:. To ja poprosze zbierać dla mnie karty telefoniczne :eviltong:, to powiększy mi się ,kolekcja o Austryjackie :multi::multi::multi:. tylko nie zapomnij :mad: Quote
snikops Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 słodkie fotki:p MUSICIE PRZYJŚĆ NA EGZAMIN! Bo jak to tak:razz: w ogóle zdziwiłam się, że was nie było dopiero Ola mi powiedziała, że Balbinka ma cieczke.. A co będzie z Bisią na czas Twojego wyjazdu?:eviltong: Kto z łobuzem zostanie?:evil_lol: Quote
olifka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Bzikowa napisał(a):Karolina - mój pies uwielbia zabawę z zamarzniętymi kałużami. Kiedyś miał jakąś głupawę i musiał staranować każdą taką bo wiedział, ze się pod nimi zapadnie i będzie taaaak faaaaajnie :lol: Ale juz mu przeszlo. Oliwka, co do tej pogody to ja właśnie nie mam nic przeciwko, pies mi się sam wyciera :evil_lol: Tzn on sądzi, że to jest wycieranie a jest to brutalny mord na ręczniku. Potem rodzinka się dziwi co po mieszkaniu jest rozwalone tyle resztek ręcznika :evil_lol: i piachu... Ale ponoć ma zima wrócić! :multi: Co do tej klatki to zobaczy się, zobaczy :cool3: Co do kałuż to Balbina lubi jak pod nią skrzypią:evil_lol: Hyhyh:evil_lol: O jej jak by było fajnie gdyby psy same wchodziły do wanny i się kąpały:evil_lol: Łeee ja nie chce zimy:eviltong: A ogólnie to dzisiaj jestem chora (czy to nie dziwne że zachorowałam akurat w tym dniu kiedy jest biologia? :evil_lol:). :eviltong: Cheritka napisał(a):Dwa tygodnie bez psa i bez nas :eviltong:. To ja poprosze zbierać dla mnie karty telefoniczne :eviltong:, to powiększy mi się ,kolekcja o Austryjackie :multi::multi::multi:. tylko nie zapomnij :mad: Nie wystarczy czy już tych kart? :eviltong: Ile ich masz? Jak jakąś znajdę w budce telefonicznej do przywiozę:diabloti::eviltong: Bedzix napisał(a):słodkie fotki:p MUSICIE PRZYJŚĆ NA EGZAMIN! Bo jak to tak:razz: w ogóle zdziwiłam się, że was nie było dopiero Ola mi powiedziała, że Balbinka ma cieczke.. A co będzie z Bisią na czas Twojego wyjazdu?:eviltong: Kto z łobuzem zostanie?:evil_lol: Postaramy się was zaszczycić swoją obecnością :) Tylko spójrz na to z innej strony. Drops-romantyk będzie pilnował nas zamiast pańci:evil_lol: basia2202 napisał(a):dzień dobereczek Biśkowe :multi: Eloł Zuzki:multi: Quote
agaciaaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Cześć :multi: http://i29.tinypic.com/2vnh0tf.jpg biedna Biśka, wygonili ją na deszcz :placz: Quote
Cheritka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ja też bardzo lubie faworki ale jeszcze dziś nie jadłam pączków, czekam na towarzystwo, bo samemu nie smakują A te są dla Ciebie, smacznego. http://images21.fotosik.pl/322/72602131d927f6bdmed.jpg Quote
olifka Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć :multi: http://i29.tinypic.com/2vnh0tf.jpg biedna Biśka, wygonili ją na deszcz :placz: Cześć :buzi: To raczej biedną pańcię pies wygonił:mad::placz: Doginka napisał(a):Byłam, ale już idę - DOBRANOC:hand: Ooo a co tak wcześnie:evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):Witamy sie :multi: Nie tylko nie pączki:eviltong: Zjadłam 3:evil_lol: Doginka napisał(a):wolałabym faworki:p A ja już o żadnych słodkościach nie chce mysleć...! Cheritka napisał(a):Ja też bardzo lubie faworki ale jeszcze dziś nie jadłam pączków, czekam na towarzystwo, bo samemu nie smakują A te są dla Ciebie, smacznego. http://images21.fotosik.pl/322/72602131d927f6bdmed.jpg Ja jadłam najpierw w szkole, potem w domu babcia mi wcisnęła i jeszcze na dodatkowym angielskich.... A i tak w zeszłym roku zjadłam więcej:cool3: Rybka_39 napisał(a):Witam! Życzę smacznego!:cool3: Ooo hej :) I nawzajem chociaż już wieczór ale może jeszcze pączka jednego gdzieś zmieścisz:evil_lol: basia bonnie napisał(a):Hej kochana :loveu: Cześc Basiu :buzi: Quote
basia2202 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 witaneczko piątkowe Bisiątka :multi::multi::multi: Quote
snikops Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Postaramy się was zaszczycić swoją obecnością :) Tylko spójrz na to z innej strony. Drops-romantyk będzie pilnował nas zamiast pańci:evil_lol:[/quote] no wiem o tym też myślałam.. Niestety Drops jak zoabzcy-poczuje jakąś suńkę, która właśnie kwitnie to jest kiepsko.. Nie wiem jak by się zachowywał.. Może cudem by nie interesował się Bisią:loveu: No chyba, że wyczuje na duużą odległość.. Quote
Cheritka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Cześć dziewczynki , co Was tak mało,:angryy: brzuszki bolą, czy biegacie żeby zrzucić kilogramy ?:evil_lol: Quote
snikops Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 o właśnie a propo biegania powinnam teraz ćwiczyć do niedzieli bieganie z młodym:cool1: ale szczerze mówiąc jest za szybki:loveu: Quote
Bzikowa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Bedzix napisał(a): no wiem o tym też myślałam.. Niestety Drops jak zoabzcy-poczuje jakąś suńkę, która właśnie kwitnie to jest kiepsko.. Nie wiem jak by się zachowywał.. Może cudem by nie interesował się Bisią:loveu: No chyba, że wyczuje na duużą odległość.. Oliwia jest na tyle odpowiedzialna przecież, że Bisia nie będzie paradowała po torze tylko czekała na swoją kolej tak, żeby nie zostawiać zapachu - macie w grupie kilka samców przecież. Bez obaw. Quote
Doginka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Przyszłam przed snem jak zwykle powiedzieć DOBRANOC:bye: Quote
Junka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Heh Doginko czy ty w nocy spać nie możesz???? :evil_lol: Quote
snikops Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Co tam u Bisi?:p Jak przed egzaminem?;) Quote
Aussie Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Piszę z konta Uli .Tu Mudik,to widzę się jeszcze Balbinki pańcia nie pochwaliła;-) Jak dobrze pamiętam drugie miejsce? gratulacje od Mudików:-D Quote
Olusia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Osz, Biśkowa, czemu się nie pochwaliłaś :mad:. Gratulujemy :multi:, wiedziałam, że Wam dobrze pójdzie :loveu: Quote
Recommended Posts