Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karolina - mój pies uwielbia zabawę z zamarzniętymi kałużami. Kiedyś miał jakąś głupawę i musiał staranować każdą taką bo wiedział, ze się pod nimi zapadnie i będzie taaaak faaaaajnie :lol: Ale juz mu przeszlo.

Oliwka, co do tej pogody to ja właśnie nie mam nic przeciwko, pies mi się sam wyciera :evil_lol: Tzn on sądzi, że to jest wycieranie a jest to brutalny mord na ręczniku. Potem rodzinka się dziwi co po mieszkaniu jest rozwalone tyle resztek ręcznika :evil_lol: i piachu...
Ale ponoć ma zima wrócić! :multi:

Co do tej klatki to zobaczy się, zobaczy :cool3:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dwa tygodnie bez psa i bez nas :eviltong:.
To ja poprosze zbierać dla mnie karty telefoniczne :eviltong:,
to powiększy mi się ,kolekcja o Austryjackie :multi::multi::multi:.
tylko nie zapomnij :mad:

Posted

słodkie fotki:p MUSICIE PRZYJŚĆ NA EGZAMIN! Bo jak to tak:razz:
w ogóle zdziwiłam się, że was nie było dopiero Ola mi powiedziała, że Balbinka ma cieczke..
A co będzie z Bisią na czas Twojego wyjazdu?:eviltong: Kto z łobuzem zostanie?:evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Karolina - mój pies uwielbia zabawę z zamarzniętymi kałużami. Kiedyś miał jakąś głupawę i musiał staranować każdą taką bo wiedział, ze się pod nimi zapadnie i będzie taaaak faaaaajnie :lol: Ale juz mu przeszlo.

Oliwka, co do tej pogody to ja właśnie nie mam nic przeciwko, pies mi się sam wyciera :evil_lol: Tzn on sądzi, że to jest wycieranie a jest to brutalny mord na ręczniku. Potem rodzinka się dziwi co po mieszkaniu jest rozwalone tyle resztek ręcznika :evil_lol: i piachu...
Ale ponoć ma zima wrócić! :multi:

Co do tej klatki to zobaczy się, zobaczy :cool3:

Co do kałuż to Balbina lubi jak pod nią skrzypią:evil_lol:

Hyhyh:evil_lol: O jej jak by było fajnie gdyby psy same wchodziły do wanny i się kąpały:evil_lol: Łeee ja nie chce zimy:eviltong:

A ogólnie to dzisiaj jestem chora (czy to nie dziwne że zachorowałam akurat w tym dniu kiedy jest biologia? :evil_lol:). :eviltong:

Cheritka napisał(a):
Dwa tygodnie bez psa i bez nas :eviltong:.
To ja poprosze zbierać dla mnie karty telefoniczne :eviltong:,
to powiększy mi się ,kolekcja o Austryjackie :multi::multi::multi:.
tylko nie zapomnij :mad:

Nie wystarczy czy już tych kart? :eviltong: Ile ich masz? Jak jakąś znajdę w budce telefonicznej do przywiozę:diabloti::eviltong:

Bedzix napisał(a):
słodkie fotki:p MUSICIE PRZYJŚĆ NA EGZAMIN! Bo jak to tak:razz:
w ogóle zdziwiłam się, że was nie było dopiero Ola mi powiedziała, że Balbinka ma cieczke..
A co będzie z Bisią na czas Twojego wyjazdu?:eviltong: Kto z łobuzem zostanie?:evil_lol:

Postaramy się was zaszczycić swoją obecnością :) Tylko spójrz na to z innej strony. Drops-romantyk będzie pilnował nas zamiast pańci:evil_lol:

basia2202 napisał(a):
dzień dobereczek Biśkowe :multi:

Eloł Zuzki:multi:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Cześć :multi:

http://i29.tinypic.com/2vnh0tf.jpg biedna Biśka, wygonili ją na deszcz :placz:

Cześć :buzi:

To raczej biedną pańcię pies wygonił:mad::placz:

Doginka napisał(a):
Byłam, ale już idę - DOBRANOC:hand:

Ooo a co tak wcześnie:evil_lol:

Czarna_Owieczka napisał(a):
Witamy sie :multi:

Nie tylko nie pączki:eviltong: Zjadłam 3:evil_lol:

Doginka napisał(a):
wolałabym faworki:p

A ja już o żadnych słodkościach nie chce mysleć...!

Cheritka napisał(a):
Ja też bardzo lubie faworki
ale jeszcze dziś nie jadłam pączków, czekam na towarzystwo, bo samemu nie smakują
A te są dla Ciebie, smacznego.
http://images21.fotosik.pl/322/72602131d927f6bdmed.jpg

Ja jadłam najpierw w szkole, potem w domu babcia mi wcisnęła i jeszcze na dodatkowym angielskich.... A i tak w zeszłym roku zjadłam więcej:cool3:

Rybka_39 napisał(a):
Witam!
Życzę smacznego!:cool3:

Ooo hej :)
I nawzajem chociaż już wieczór ale może jeszcze pączka jednego gdzieś zmieścisz:evil_lol:

basia bonnie napisał(a):
Hej kochana :loveu:

Cześc Basiu :buzi:

Posted

Postaramy się was zaszczycić swoją obecnością :) Tylko spójrz na to z innej strony. Drops-romantyk będzie pilnował nas zamiast pańci:evil_lol:[/quote]

no wiem o tym też myślałam.. Niestety Drops jak zoabzcy-poczuje jakąś suńkę, która właśnie kwitnie to jest kiepsko.. Nie wiem jak by się zachowywał.. Może cudem by nie interesował się Bisią:loveu: No chyba, że wyczuje na duużą odległość..

Posted

Bedzix napisał(a):

no wiem o tym też myślałam.. Niestety Drops jak zoabzcy-poczuje jakąś suńkę, która właśnie kwitnie to jest kiepsko.. Nie wiem jak by się zachowywał.. Może cudem by nie interesował się Bisią:loveu: No chyba, że wyczuje na duużą odległość..

Oliwia jest na tyle odpowiedzialna przecież, że Bisia nie będzie paradowała po torze tylko czekała na swoją kolej tak, żeby nie zostawiać zapachu - macie w grupie kilka samców przecież.
Bez obaw.