Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam was wszystkich:loveu:

Balbina ma cieczkę..... Więc nici z treningów przez 3 tygodnie...:placz: I nie bedzie nas na egzaminie:placz:

A najgorsza wiadomośc dla mnie jest taka że wyjeżdzam na 2 tygodnie do Austrii bez mojego gamonia:placz: Chyba już 2 dniu bez niej umrę:placz::evil_lol:

Ale to nie koniec wiadomości :)

Już 5 lutego postarzejemy się o kolejny roczek czyli Balbina skończy 2 latka:loveu:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Karolina_Nett']2 latka? To tyle co Necik :multi:.
Bidulki, szkoda że nie będziecie na egzaminie :(.

http://i29.tinypic.com/2vnh0tf.jpg
Heh :evil_lol:.

2 tygodnie bez psa? Ja wakacje ciężko znoszę bez niego, chociaż, jak się robi co innego :evil_lol:...
A kiedy Nieciorowsko kończy?:loveu:

Ja z tego powodu jestem załamana i w ogóle... Za 5 minut zaczyna się trening :(

Bede tylko odliczać dni do powrotu:evil_lol:

[quote name='Czarna_Owieczka']szkoda egzaminu :sad:
3 tygodnie cieczki a za 2 wyjeżdżasz? kto jej upilnuje w czasie twojej nieobecności? :-o
Mój brat ;)

Posted

Junka napisał(a):
Hmm z tego co wiem możesz przyjsć na egzamin z zacieczkowaną biską. Tylko poprostu startujesz z kocyka żeby psów nie rozpraszać!!

Naprawdę?? :multi: Aaaa kocham Cię:loveu: I tak chyba jeszcze zatelefonuje do Elki :)

Posted

Haha ale z Balbiny zmokła kuraa :evilbat:
A zamykanie drzwi jak robiłaś? Kształtowałaś?
Bzik jest zbyt.. ekhm.. okrągły na obroty na 2 łapkach:evilbat:
Też musimy nasze klikerowe różne wyczyny nagrać ale się nam nie chce :roll:

Macie przyjść na egzamin! Żądam. Ot co. Możecie jako ostatnie biegać a wcześniej trzymaj ją w klatce żeby nie zostawiała zapachu na terenie. ;)

Posted

Bzikowa napisał(a):
Haha ale z Balbiny zmokła kuraa :evilbat:
A zamykanie drzwi jak robiłaś? Kształtowałaś?
Bzik jest zbyt.. ekhm.. okrągły na obroty na 2 łapkach:evilbat:
Też musimy nasze klikerowe różne wyczyny nagrać ale się nam nie chce :roll:

Macie przyjść na egzamin! Żądam. Ot co. Możecie jako ostatnie biegać a wcześniej trzymaj ją w klatce żeby nie zostawiała zapachu na terenie. ;)

Wiesz co ja z nią mam po takich spacerach....:shake: Nie cierpię takiej pogody:shake:
Ściągnęłam z klikerowej strony:evil_lol:

Łaaaa to super :) Tylko skąd wziąć klatkę? :evil_lol:

Posted

Hmm. No tak. Wy klatki nie macie! W Milowej będzie zamknięty Bezisław :roll: Chyba, ze go sprzedam rodzicielom na egzamin a zostanę sama i wtedy wepchniesz Bisię do klatki. Będzie ta duża klatka jeszcze ale tam pewnie Kisiak z Hepką będą - ale zapytaj się jeszcze Eli - moze ona weźmie swoją klatkę i wtedy ta duża będzie do Twojej dyspozycji. Jak nie będzie innej możliwości to będę dobrą dziewczynką, oddam psa rodzicom a klatkę Balbinie ;)

Posted

Bzikowa napisał(a):
Hmm. No tak. Wy klatki nie macie! W Milowej będzie zamknięty Bezisław :roll: Chyba, ze go sprzedam rodzicielom na egzamin a zostanę sama i wtedy wepchniesz Bisię do klatki. Będzie ta duża klatka jeszcze ale tam pewnie Kisiak z Hepką będą - ale zapytaj się jeszcze Eli - moze ona weźmie swoją klatkę i wtedy ta duża będzie do Twojej dyspozycji. Jak nie będzie innej możliwości to będę dobrą dziewczynką, oddam psa rodzicom a klatkę Balbinie ;)

Ewentualnie mam jedną koleżankę na gocławiu która ma klatkę tylko że ona ma bordera:evil_lol: Coś załatwię :) Chyba że w tym tygodniu pojadę do tego faceta z allegro kupić tą klatkę. A może właśnie zrobisz dobry uczynek i oddasz Bzisława rodzicom żeby nie marzł na dworzu a Balbine-grubasa jakoś na ścisk wepchnie się do Milowej klatki:evil_lol:

gassira napisał(a):
Zamykanie drzwi jest świetne:multi::loveu:musze skopiować ten pomysł no i może naucze Gasske,żeby na klamke je zamykała:evil_lol:

A dziękuje dziękuje :) My do klamki raczej nie dosięgniemy:evil_lol:

Pianka napisał(a):

Ty tu się zachwycasz na tymi fotkami a ja po takich spacerach mam tragedię w domu:evil_lol:

Posted

Ja po takiej pogodzie też mam tragedie... A dzisiaj Necik leciał do psa, i tak biegnie, biegnie, biegnie i nie zauważył, ze tam jest tylko taki cienki lód i jak wbiegł na niego i się wszystko pod nim załamało i tak mu tylne nogi do przodu przeleciały... :evil_lol::razz: