Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cięężkie życie z nimi mam.
a Bisiak chory jest.
czymś się zatruła, dzisiaj wymiotowała, brzuszek twardy, słania się na łapkach.
weterynarz dał jej parę zastrzyków, chwilę pod kroplówkę coby się nie odwodniła i krew miala pobieraną.
ajajaj.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Balbina ma się lepiej, uff.
Choć nie jest to jeszcze to co zawsze czyli dzika euforia ale już przynajmniej funkcjonuje.
tylko jest jakaś wystraszona i wycofana. nie wiem może to przeżycia po weterynarzu czy coś takiego.
mam nadzieję że na dniach to się zmieni.

jeej i pierwszy raz w życiu mój pies nie ma apetytu i nie rzuca się na jedzenie, to takie dziwne uczucie:lol:

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

kochani - ja bardzo przepraszam, że w tym miejscu ale sprawa jest bardzo ważna i poważna...

błagam - zajrzyjcie na nasze bazarki - klik w moim podpisie, liczy się każda złotówka!!! (bazarek prowadzi malawaszka)

dochód przeznaczony jest na małą czarną sznupkę wyciagniętą ze schroniska, obecnie w szpitaliku, czeka ją dłuuga i (droga) droga do nowego życia -

tu jej wątek i zdjęcia http://www.dogomania.pl/threads/186279-Czarnulka-sznupka-chora-skóra-brak-szans-na-adopcję-i-leczenie-w-schr-DT-PILNE/page5

• 5 months later...
Posted

u nas po stareeeeemuuuuu :)
leniuchujemy raczej :cool3:

Balbina już zdrowiutka, wtedy co chorowała troszkę to miała kamienie w pęcherzu, na antybiotyku była, ale szybko z tego wyszła i od tamtej pory jest okazem zdrowia:loveu:

ja się ostatnio zaopatrzyłam w nowy sprzęcior do fotografowania i teraz Balbina jest moją modelką numer 1:cool3: oczywiście jeszcze nie umiem zrobić dobrego zdjęcia, ale staram się :)

• 2 weeks later...
Posted

trochę nowości od nas
długi weekendzik spędziłyśmy na mazurach. w planach miałyśmy mega dużo aktywności i wspólnych zabaw ale skończyło się na tym że niemal całe 4 dni przeleżałam w łóżku z gorączką:angryy:
pocieszenie jest takie że w pozycji leżącej też można robić zdjęcia:evil_lol:

fotka zza okna:evil_lol:

no i jezioro jesienią

Posted

fotki zza okna cd:cool3:

i trzy fociaczki z jakiegoś dawnego spacerku w lesie

doopcia

a to zdjęcie przedstawia jak ładnie umiem operować ostrością :cool3: