Bzikowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Chcemy chcemy :razz: Nieszczęśliwy! A to czemu? Quote
olifka Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 zapomniałam jak się zdjęcia wkleja ;d Quote
olifka Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Bzikowa napisał(a):Chcemy chcemy :razz: Nieszczęśliwy! A to czemu? a bo Oliwia jest złaaa i się psem nie zajmuje należycie. jakoś ostatnio z nią mało pracuję strasznie i mi się po prostu czarnuch nudzi. Quote
olifka Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 proszę, bierz co chcesz:cool3: tylko żeby nie przytyła:cool3: Quote
agaciaaa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ja sie stanowczo domagam więcej fotek!!! :diabloti: Quote
olifka Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 o wow jak tu się pozmieniało :o ledwo znalazłam naszą galerię ;d Quote
ewka i haker Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 tak to jest jak raz na rok się odwiedza co z agility? Quote
agaciaaa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Znowu jakoś skromnie z tymi fotkami :diabloti: A w ogóle to czeeeść :multi: http://i45.tinypic.com/24dhbhk.jpg śliczniasta :loveu: ta broda to nie ruda, tylko jakaś czerwono-różowa :evil_lol: Quote
olifka Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 dwie fotki jak na mnie to dużo:cool3: a no tak, zapomniałam że ostatnio ulubioną potrawą mojego psa są buraki ze śmietnika:cool3: stąd ten buraczkowy kolor:lol::loveu: Quote
agaciaaa Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Sznaucerka-Balbina']dwie fotki jak na mnie to dużo:cool3: a no tak, zapomniałam że ostatnio ulubioną potrawą mojego psa są buraki ze śmietnika:cool3: stąd ten buraczkowy kolor:lol::loveu:[/QUOTE] Ale mnie to nie zadowala :diabloti: I wszystko jasne...:evil_lol: A co to za powrót do przeszłości :lol: Faaajny szczenior :loveu: Quote
olifka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 grube babsko 4 lutego skończyło 4 latka:loveu: a agility? nigdy chyba:-( po naszym wypadku obozowym rodzice stwierdzili że mała się do tego nie nadaje... obiecywali obiecywali i nic. ubolewam bo grubas fajnie biega i jest w pełni sił. ale co ja tam moge:roll: przecież to tylko mój pies o którym decydują rodzice:angryy: Quote
agaciaaa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Wszystkiego naaaaaj Balbinko :loveu::loveu::loveu: http://i47.tinypic.com/16acnye.jpg ale fajna ośnieżona broda :lol: Szkoda, że nic nie wyszło z agility, tak to bywa z rodzicami.. Quote
ewka i haker Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ją bym nadal probowala,tak naprawdę na obozie nic takiego nie robiła..to był przypadek.moja mama też miała problemy z moimi wyjazdami po tym jak haker miał operacje w wrocławiu ale dobrze wie o tym że nie zrezygnuje i że ciężkan jak mi nie pozwalają.PRÓBUJ!!!nie odpuszczajodpuszczak Quote
olifka Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 przetrenowała się dziewczyna troszkę bo jednak 2 treningi dziennie to dla niej za dużo. ale nie rozumiem co złego jest w jednym treningu tygodniowo:shake: Quote
Bzikowa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 nie ogarniam, ty zajmujesz się psem to ty decydujesz co robisz a nie rodzice, szykuj jakąś małą awanturkę! a zawsze możesz powiedzieć, że pokochałaś dłuuuugie spacery w weekendowe poranki i sama przyjeżdżać na treningi nie mówiąc o tym rodzicom, w Warszawie mieszkasz przecie;) Quote
Recommended Posts