olifka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 agaciaaa napisał(a):I tak ma być :loveu: pilnuj Biśkowej brody :mad: No przecie że pilnuje :evil_lol: Wiesz ile tu gróźb musiałam zasiać :evil_lol::evil_lol: Karolina_Nett napisał(a):Jeszcze raz zrobisz takie coś to... :diabloti: to?:eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Tooo... Zgadnij :razz::diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):No przecie że pilnuje :evil_lol: Wiesz ile tu gróźb musiałam zasiać :evil_lol::evil_lol: Ważne że poskutkowały :diabloti: Dawaj więcej fot :loveu: Quote
Olusia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 http://i36.tinypic.com/246ufpy.jpg Jaka słodka :loveu: Fajnie, że wróciłyście i nie znikajcie już więcej :D Quote
Bzikowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Witam :lol: Przeczytałam historię Biśkowej kontuzji... :shake: Współczuję , i Bisi i Tobie - w końcu odchudzanie poszło się ... :roll: Mam nadzieję, że wrócicie na treningi! Będziecie debiutować na naszych zawodach? :cool3: Quote
ewka i haker Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 witamy u biski co rodzice na agility?? wiecej fot Quote
olifka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Tooo... Zgadnij :razz::diabloti: Dasz mi buziaka?:loveu::evil_lol::evil_lol: agaciaaa napisał(a):Ważne że poskutkowały :diabloti: Dawaj więcej fot :loveu: Ale ostro było:evil_lol::evil_lol: jak zrobię to dam:evil_lol::eviltong: Olusia napisał(a):http://i36.tinypic.com/246ufpy.jpg Jaka słodka :loveu: Fajnie, że wróciłyście i nie znikajcie już więcej :D No zobaczymy jak to będzie z tym znikaniem :evil_lol: Bzikowa napisał(a):Witam :lol: Przeczytałam historię Biśkowej kontuzji... :shake: Współczuję , i Bisi i Tobie - w końcu odchudzanie poszło się ... :roll: Mam nadzieję, że wrócicie na treningi! Będziecie debiutować na naszych zawodach? :cool3: Mojaaa Aniaaa:loveu::loveu::loveu::loveu: Ale odchudzanie rozpoczęte od nowa i już pół kilo ubyło:evil_lol: A kontuzja... każdemu się może zdarzyć i akurat padło na nas :evil_lol: Oj z tym będzie ciężko.... Miałyśmy zamiar ale nasza forma jest w strasznym stanie:eviltong: a jeszcze mam problem ze zgodą na treningi.... Ale ja na pewno na zawodach będę i razem z Olką od Ery będziemy kibicować:evil_lol: i pewnie nas do pomocy wynajmą:evil_lol: ewka i haker napisał(a):witamy u biski co rodzice na agility?? wiecej fot No mama nadal się nie zgadza, widocznie potrzeba trochę czasu na to wszystko. A i jeszcze nad formą musimy popracować ;) Quote
agaciaaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):jak zrobię to dam:evil_lol::eviltong: To na co czekasz :mad: Quote
olifka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 agaciaaa napisał(a):To na co czekasz :mad: Na psa:evil_lol: O, właśnie wrócił z rodzicami z działki:evil_lol: Ale z fleszem to brzydkie zdjęcia wychodzą:eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Na psa:evil_lol: O, właśnie wrócił z rodzicami z działki:evil_lol: Ale z fleszem to brzydkie zdjęcia wychodzą:eviltong: Nie marudz, tylko cykaj! :mad: Quote
olifka Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 No bo ja zdjęć nie umiem robic i każde rozmazane wychodzi a takich nie ma co pokazywać:oops: Ale może jutro w plener wezmę aparat:cool3: może.:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ale marudzisz :diabloti: No kto to widział żeby nam fotek Balbisi żałować :shake: :lol: Quote
brazowa1 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 witam! widze,ze tu kochaja sznaucery...jeden taki sznaucerek zostal wyslany z Londynu,na pomoc drugiemu-ktory przebywa w schronisku. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121171 Quote
Karolina_Nett Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Dasz mi buziaka?:loveu::evil_lol::evil_lol: Już prędziej Biście :diabloti: brazowa1 napisał(a):witam! widze,ze tu kochaja sznaucery...jeden taki sznaucerek zostal wyslany z Londynu,na pomoc drugiemu-ktory przebywa w schronisku. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121171 Fajny sznaucerek :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 A ja jestem bardzo ciekawa jak Bisia wygląda po wakacjach :evil_lol: A ten, no, macie może jakieś zdjęcia/filmiki z obozu w NNL ? Quote
ewka i haker Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 jakies zdjecia balbinki byly na agilityowym ale duzo nie bylo balbina biegala 3dni nawet nie Quote
olifka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 brazowa1 napisał(a):witam! widze,ze tu kochaja sznaucery...jeden taki sznaucerek zostal wyslany z Londynu,na pomoc drugiemu-ktory przebywa w schronisku. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121171 Zaraz zajrzę:loveu: Karolina_Nett napisał(a):Już prędziej Biście :diabloti: foch:eviltong: Bzikowa napisał(a):A ja jestem bardzo ciekawa jak Bisia wygląda po wakacjach :evil_lol: A ten, no, macie może jakieś zdjęcia/filmiki z obozu w NNL ? Lepiej żebyś nie wiedziała:diabloti: Coś tam mamy ale na laptopie a na razie się coś do niego dostać nie mogę:angryy: Quote
ewka i haker Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 to jak macie to dawac jak najszybciej!!!!!!!!11 Quote
Karolina_Nett Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):foch:eviltong: A weź, właśnie koleżanka się ze mną kłóci i ma do mnie jakieś wonty o to że niby sobie poszłam, a ona została sama, chociaż to ja poszłam sama a ona z kimś szła i jakieś fochy strzela i do tego jeszcze ty? Załamię się przez was :diabloti::-(:shake: Quote
agaciaaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Chyba sie nie doczekam fot :placz: Quote
Recommended Posts