Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A bo tak jakoś czasu nie było :)
No zajełyśmy 2 miejsce. Z tym że zawaliłam jumping bo chciałam zrobić zmianę za psem przed tunelem a tego nie potrafimy no i Balbina nie wiedziała czy ma wejść do tego tunelu czy nie.... I o mało nie pomyliłam toru:evil_lol:

Mam nadzieje że nie przeszkodziłyśmy jakoś szczególnie Dropsowi w przebiegu :)

Jedyny facet który dopadł zacieczkowaną Balbinę to Deli:evil_lol:
http://i200.photobucket.com/albums/aa319/Amulinka/Deli%209%20tyg/Img_4365.jpg

Posted

Ta bezkształtna czarno-biała (szara?) masa to Biśka i Deli :loveu:

No i filmiki (Oliwka, oczko ;-)) - agility i jumping

Gratulujemy :multi: Potwierdzam, że dziewczyny bardzo ładnie biegały!
I powiem Ci kochana w sekrecie , ze za agility miałyście z Bisią 30/30 pkt :diabloti:

Posted

Heh a mi się popsol autobus w drodze do Wawy :angryy: I stwierdzilam, że nie będe czekała godziny na nastepny i wróciłam do domu bo akurat jechał w moją strone :mad: A taki ładny dzien na bieganie był :-(:placz:

Gratki dla Biśki :multi:

Posted

[quote name='Bzikowa']Ta bezkształtna czarno-biała (szara?) masa to Biśka i Deli :loveu:

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/biskaideli.jpg

No i filmiki (Oliwka, oczko ;-)) - agility i jumping

Gratulujemy :multi: Potwierdzam, że dziewczyny bardzo ładnie biegały!
I powiem Ci kochana w sekrecie , ze za agility miałyście z Bisią 30/30 pkt :diabloti:

Dzięki za zdjęcie i filmiki chociaż ten filmik z jumpingu to wolałabym że światła dziennego nie ujrzał :evil_lol: A już się cieszyłam że ci zabrakło miejsca :eviltong:

Szczerze powiem, myślałam że Balbina będzie bardziej nakręcona i szybsza ale chyba cieczka jej trochę przeszkadzała i to że zamiast powąchać się z psami to ona musi skakać przez hopki. Nawet widać na filmiku z jumpingu że się ogląda do innych psów.
Łał 30/30 ??? Nie spodziewałam się:evil_lol:

A za jumping? 1/30 ?:evil_lol:

[quote name='Junka']Heh a mi się popsol autobus w drodze do Wawy :angryy: I stwierdzilam, że nie będe czekała godziny na nastepny i wróciłam do domu bo akurat jechał w moją strone :mad: A taki ładny dzien na bieganie był :-(:placz:

Gratki dla Biśki :multi:

Ale pech:shake: Szkoda że was nie było . Dzień to może był ładny ale buty całe w błocie:evil_lol:

Posted

Matko zupełnie wypadło mi z głowy żeby tu to napisać....:oops::oops:

Dokładnie 2 lata temu w hodowli Tygaro-Figaro przyszły na świat 4 szczenięta po wspaniałych rodzicach: Milce Doman oraz Always An Optimist . Był to miot N. Urodziło się 3 chłopców i 1 dziewczynka. Neron, Napoleon, Narcyz i Napoleonka. Ta jedna suczka zdominowała całe stadko. Trzej bracia nigdy nie mogli w spokoju zjeść porannego śniadania. Zawsze ona wszystko wyżerała:evil_lol: Dlatego już za młodu była okrąglutka. Rodzeństwo dorastało aż tu pewnego dnia przyjechała pewna dziewczynka z rodzicami. Była w siódmym niebie bo już od dawna błagała o psa a tu nagle wokół niej tyle szczeniaków. Neron i Narcyz pchali się na kolana że aż miło (Napoleon wcześniej znalazł nowy dom ;) ) . A ta jedna tylko niespokojnie się nam przyglądała. Nie było wyboru. Pokochałam tą nieśmiałą kuleczkę i kocham do dziś .
Wiem że nie jest wzorową właścicielką ; wcześniej nie zapoznałam się z rasą dość dokładnie dlatego Balbina była strzyżona i zdarzają się dni kiedy Balbinie nie jestem w stanie zapewnić więcej niż dwóch 20-minutowych spacerów(chociaż gonię wtedy rodziców:evil_lol:) to mam nadzieję że Balbina
odwzajemnia miłość którą ją darzę choć w niewielkim stopniu.

KOCHAM CIĘ SŁOŃCE :buzi:

Posted

Junka napisał(a):
Heh Doginko czy ty w nocy spać nie możesz???? :evil_lol:

Mogę i dlatego nic nie czytałam, tylko fotki obejrzałam i filmiki i teraz właśnie pójdę grzecznie spać do łóżeczka:p
Pa pa:hand:

Posted

Ło matko ale ona młoda laska jest ;) Bzium za trochę ponad miesiąc skończy już cztery latka...

Wszystkiego naaaaaj! :multi: Ma być tort urodzinowy w niedzielę :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziękujemy wszystkim :)

[quote name='Bzikowa']Ło matko ale ona młoda laska jest ;) Bzium za trochę ponad miesiąc skończy już cztery latka...

Wszystkiego naaaaaj! :multi: Ma być tort urodzinowy w niedzielę :loveu::loveu::loveu:

Ny na treningu zjawimy się dopiero 24 lutego bo
-biś ma cieczkę:placz:
-wyjeżdżam na całe ferie:placz:

Posted

bu.!:-( a Dropsik jest już po kastracji więc może będziemy w niedzielę popatrzeć, ale nie wiem jak maluch będzie się czuł.. Na razie jest ospały i taka flegma z niego jest:shake:

Posted

[quote name='Bedzix']bu.!:-( a Dropsik jest już po kastracji więc może będziemy w niedzielę popatrzeć, ale nie wiem jak maluch będzie się czuł.. Na razie jest ospały i taka flegma z niego jest:shake:
To życzę szybkiego powrotu do formy ;)

[quote name='Doginka']To ciesz się feriami póki możesz;)

2 tygodnie bez Balbiśka ? To nie dla mnie:placz:

I uwaga mam filmik z naszego frisbowania!!:evil_lol::evil_lol:
Nie macie na co liczyć bo Balbina tylko raz rollerka złapała ale my dopiero zaczynamy :) Tzn . Biś łapała wtedy rollerki kiedy ja nie kręciłam:diabloti: Zestresowała się przed kamerami:evil_lol: I jeszcze trudno jest jej złapać kiedy jej pani jest tak kiepskim rzucaczem:roll::evil_lol:

http://pl.youtube.com/watch?v=zELfEXP7UV8

Życzę miłego oglądania :)