Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich :loveu: Na razie nowych fotek niet jednak jutro postaram się coś cyknąć z naszego frisbowania :) A jak zdążę na 19 wrócić do domu (mam taki jakby koncert z dodatkowego angielskiego, spiewamy kolędy) to jeszcze postaram się wziąć aparat na 19 na psiowy spacerek aparat i wam przedstawię moją gromadkę spacerową :)

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Witam wszystkich :loveu: Na razie nowych fotek niet jednak jutro postaram się coś cyknąć z naszego frisbowania :) A jak zdążę na 19 wrócić do domu (mam taki jakby koncert z dodatkowego angielskiego, spiewamy kolędy) to jeszcze postaram się wziąć aparat na 19 na psiowy spacerek aparat i wam przedstawię moją gromadkę spacerową :)

http://i32.tinypic.com/261lmvl.jpg

Ale lobuziak z niej ....ale z pewnoscia kochany ???

Posted

łapeczek napisał(a):
Ale lobuziak z niej ....ale z pewnoscia kochany ???

Łaaaa łobuziak jest jak najbardziej przekochany:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Bzikowa napisał(a):
Ja bym się na miejscu Balbiny obraziła za to wdzianko :loveu: Ino ona poważnym psem jest /co widać na fotce:diabloti:/

no to teges, pozdrawiamy i do zobaczenia ;)

Czy poważne psy bawią się ze szczeniakami myśląc że sami nimi są ?:evil_lol: A no i wżeraja śnieg? :evil_lol::evil_lol:

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Przepraszam ale do każdego rzadko zaglądam. :( Ale wedle życzenia ruszam do Was :)

Oj witanko:cool3:
ja potem też wszystkich poodwiedzam, ale teraz do pracki lece :oops:

Posted

Doginka napisał(a):
Ja też ostatnio zaniedbałam się w odwiedzinkach( a może nie w odwiedzinkach, tylko w pisaniu):razz:;)

A ja jestem i pisze,
Ty to chociaż piękne banerki robisz i nie tylko :loveu: