Czarna_Owieczka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Junka napisał(a):chcesz zobaczyc moje pseudo przeszkody?? :diabloti: Skąd ja to znam :lol: ja mam eksta mini mini tunel :cool3: pseudo kładkę i pseudo hopkę :evil_lol: Ale mi nie pozwalają rodzice zapisać się na agility :cool1: Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Hyhy ja też mam na działce rozwalającą się huśtawkę, powbijane kijki jako slalom i kładka jedyna chyba dobra:evil_lol: Quote
Junka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Namów ich to jest naprawde fajna zabawa:) nie tylko dla psa ale i dla ciebie też:) Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Pfff a ja napisałam z prośbą o uprawnienia. Lece skasować posta:evil_lol::evil_lol: Rodziców też mam chrzanić?:evil_lol: TAK! Chrzanić cały świat :evil_lol: Nie no, jak się bardzo źle czujesz to zostań w łóżeczku, ale ciekawe co zrobią osoby ktore nie wiedziały o zmianie godziny treningu tak jak Ty (bo tez ich tydzień temu nie było)... Przyjdą na 11 a tu ZONK :eviltong: A w ogóle to na ostatnim Waszym treningu ten westiczek poleciał wprać sznaucerkowi. Jestem z niego dumna, no naprawdę :evil_lol::loveu: Foty poproszę, Oliwka..Foty.. Aaa,Asia, kładkę macie, z nią mój pies akurat problemów ni ma :lol: Quote
Junka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 no penie, że nie ma bo się boi z niej zejść :evil_lol: No moja Juna dzieki temu zalicza strefy :cool3: Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Bzikowa napisał(a):TAK! Chrzanić cały świat :evil_lol: Nie no, jak się bardzo źle czujesz to zostań w łóżeczku, ale ciekawe co zrobią osoby ktore nie wiedziały o zmianie godziny treningu tak jak Ty (bo tez ich tydzień temu nie było)... Przyjdą na 11 a tu ZONK :eviltong: A w ogóle to na ostatnim Waszym treningu ten westiczek poleciał wprać sznaucerkowi. Jestem z niego dumna, no naprawdę :evil_lol::loveu: Foty poproszę, Oliwka..Foty.. Aaa,Asia, kładkę macie, z nią mój pies akurat problemów ni ma :lol: właśnie chodzi o to że ja się czuje dobrze. Mam tylko kaszel........ I przez to rodzice mnie nie chcą puścić:angryy: A to ham:mad: Sznaucerków nie wolno zaczepiać:mad: Foty na aparacie są:evil_lol: Quote
Junka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jeśli się nie obrazisz wrzucę pseudo slalom i kładkę :diabloti: Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Z kładki, boi się zejść? Eee? Chyba Ci się z palisadą pomerdało. Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Fajnie skonstruowana kładka:cool3: Quote
Junka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 anka przeciez on tak powolutku po jednym i po drugim :lol: chociaz ostatnio to speeda dostał:cool3: Czym go karmisz??:razz: Kladkę zbudował mo braciszek z tata :) Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ja Ci dam wolno, on się stara ;) A karmię go wciąż tym samym tylko po prostu przestało być gorąco jak było przez prawie cały kurs.. I moj pies odżył, on jest sezonowy - jesienno - zimowy :evil_lol: A co do palisady to nie wiem jak jest teraz bo klubowa niestety w rozsypce :cool1: Quote
Junka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Bzikowa napisał(a):Ja Ci dam wolno, on się stara ;) A karmię go wciąż tym samym tylko po prostu przestało być gorąco jak było przez prawie cały kurs.. I moj pies odżył, on jest sezonowy - jesienno - zimowy :evil_lol: A co do palisady to nie wiem jak jest teraz bo klubowa niestety w rozsypce :cool1: Się znaczy co popsóła się?? No ładnie to dlatego nie ćwiczymy na niej! No zobaczymy jak bedzie w niedziele mam nadzieje, że przynajmniej slońce poświeci tak jak dzisiaj to foty beda ladniejsze:diabloti: Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Dla mnie lepiej:evil_lol: Nie stracę nauki na niej:multi::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Tak, juz na obozie się rozpadała :cool1: I dlatego nie mozemy jej trenować... Asiu, jakie foty? Planujesz robic? :lol: A my w niedzielę mamy trening na jakąs inną godzinę, przynajmniej tak Aga na forum napisała... Dobra, ja lecę dziewczynki. Biologia czeka... Ah... A jutro się koniuję - nareszcie stajnia! :loveu: Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Moi rodzice pojechali na działkę to mój brat odrazu znajomych zaprosił....:cool3: Uwaga będe zaraz dzwonić do rodziców w sprawie jutrzejszego treningu. Trzymać kciuki! Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 chyba za słabo trzymaliście:-( Moja mama powiedziała że nie i doopa....:placz: Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Junka']mhhh mi Mokka napisała, że mamy 12.30 Gdzie? Aga napisała na forum: w niedzielę będzie trening dla poczatkow wiosennych, tylko jeszcze nie wiem o ktorej Oj Oliwka, mam nadzieję, że Balbinka nic nie zapomni ;) Kuruj się tam! Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Bzikowa napisał(a):Gdzie? Aga napisała na forum: Oj Oliwka, mam nadzieję, że Balbinka nic nie zapomni ;) Kuruj się tam! Balbinka bystra jest, nie zapomni ;) Przed chwilą dostałam smsa z wiadomością że jutro trening........:placz: Quote
Dada Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Widziałam zdjecia wiosenne. och, chciało by się wiosny... nie zimy :placz: Sliczna dziewczyneczka, a jaki jej ogon zostawiliście, tyle sierści :evil_lol: Dobrej nocki Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Dada']Widziałam zdjecia wiosenne. och, chciało by się wiosny... nie zimy :placz: Sliczna dziewczyneczka, a jaki jej ogon zostawiliście, tyle sierści :evil_lol: Dobrej nocki Oj taaak.... Ogon-wymysł mojej mamy............ DOBRANOC Quote
Doginka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Coś jej muszę kupić. Tylko gdzie kiedy i co?:evil_lol: W KAKADU:diabloti: Quote
Recommended Posts