Junka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No to widac, że ktos jest bardzo zorientowany. Mokka mi napisała ale jeszcze się kogos zapytaj :) Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Junka napisał(a):No to widac, że ktos jest bardzo zorientowany. Mokka mi napisała ale jeszcze się kogos zapytaj :) Nie było mnie na ostatnim treningu:placz: I widac że na tym też mnie nie będzie:placz: Quote
Junka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 szkoda ja też pare treningów od września opuścilam ze względu na Juny chorobe. No i teraz muszę to nadrobić. No i jeszcze matura w tym roku ;/ Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Junka napisał(a):szkoda ja też pare treningów od września opuścilam ze względu na Juny chorobe. No i teraz muszę to nadrobić. No i jeszcze matura w tym roku ;/ ja się chyba załamię..........:placz: wrrr głupia choroba............. Quote
Junka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 przestań nie ma co rozpaczac(chyba) a ty czemu jutro nie możesz?? O 10 macie trening Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Nie mam jak pojechać i jestem chora....... Chciałam się wykurować przez sobotę żeby w niedziele już pobiegać a tu taka niespodzianka:placz: Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 To czemu ich grupa nic nie wie? Oliwka, dzwoń do Eli to się wszystkiego dowiesz!;) Quote
Junka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No jak jesteś chora to mi przykro<kuruj się> A z dojazdem to macie w wawie taka komunikacje, że napewno cos sie znajdzie :cool3: Ja mieszkam 64 km od wawy a zeby jeszcze dojechac do klubu to zajmuje mi to 2h z hakiem wiec nie marudz z dojazdami :mad: Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Bzikowa napisał(a):To czemu ich grupa nic nie wie? Oliwka, dzwoń do Eli to się wszystkiego dowiesz!;) A tak mi jakoś gupio:eviltong::eviltong: Quote
Junka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Bzikowa napisał(a):To czemu ich grupa nic nie wie? Oliwka, dzwoń do Eli to się wszystkiego dowiesz!;) anka wszystko jest na forum cavano (mala wzmianka o tym) Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Junka napisał(a):No jak jesteś chora to mi przykro<kuruj się> A z dojazdem to macie w wawie taka komunikacje, że napewno cos sie znajdzie :cool3: Ja mieszkam 64 km od wawy a zeby jeszcze dojechac do klubu to zajmuje mi to 2h z hakiem wiec nie marudz z dojazdami :mad: Ty se chyba żartujesz.... 64 km dojeżdżać??:-o:-o A zaraz to chyba ot tobie mi Bzikowa mówiła. Naprawdę podziwiam. Ja mam ok. 4,5 km do cavano. Teoretycznie mogłabym iść tam z buta. Bym szła ok.45 min :) Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Junka napisał(a):anka wszystko jest na forum cavano (mala wzmianka o tym) Tylko że ja mam dostęp tylko do 4 działów:evil_lol: Quote
basia2202 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 eloł Balbinki w piątkowy wieczorek :) całusy i mizianko :loveu: Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='basia2202']eloł Balbinki w piątkowy wieczorek :) całusy i mizianko :loveu: Cześć Zuzaneczki;) Quote
Junka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 a no fakt nie jestes jeszcze pelno prawna:) No jak sie kocha zwierzeta i che sie z nimi pracować a na takim zadupiu jak Mrozy czy Mińsk Mazowiecki niema nawet szkoły dla psów to trzeba dralowac do wawy :lol: Ogólnie mi to nie przeszkada tylko jest troszkę męczące szczegolnie teraz gdy wracam jest juz ciemno!! a zaznaczam, że z domu wyjezdzam o 9 zeby być na 12 na treningu bo pozniej nie mam autobusu do wawy!!!! No i kto jest wielki??????? :cool1: Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Junka napisał(a):a no fakt nie jestes jeszcze pelno prawna:) No jak sie kocha zwierzeta i che sie z nimi pracować a na takim zadupiu jak Mrozy czy Mińsk Mazowiecki niema nawet szkoły dla psów to trzeba dralowac do wawy :lol: Ogólnie mi to nie przeszkada tylko jest troszkę męczące szczegolnie teraz gdy wracam jest juz ciemno!! a zaznaczam, że z domu wyjezdzam o 9 zeby być na 12 na treningu bo pozniej nie mam autobusu do wawy!!!! No i kto jest wielki??????? :cool1: Dotąd myślałam że na forum są tylko te 4 podfora:evil_lol: Można jeszcze wybudować własny torek:evil_lol: p-o-d-z-i-w-i-a-m Quote
Junka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 nawet nie wyobrazasz sobie jaka była moja reakcja jakdostałam pelne prawa do kozystania :diabloti: Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Junka napisał(a):nawet nie wyobrazasz sobie jaka była moja reakcja jakdostałam pelne prawa do kozystania :diabloti: hehehe:evil_lol::evil_lol: chyba napiszę do administratora z wielką prośbą:p Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Do działu 'treningi' dostaje się uprawnienia dopiero jak sie zostaje klubowiczem, czyli jak sie chodzi na treningi po kursie ;) No nie, Oliwka, chrzań chorobę i jedź biegać :diabloti: Asia, no ja Cię niezmiernie podziwiam :lol: No ale Ty masz ogródek i wlasne kilka przeszkódek a my niet :mad: Quote
Junka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 chcesz zobaczyc moje pseudo przeszkody?? :diabloti: Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Bzikowa napisał(a):Do działu 'treningi' dostaje się uprawnienia dopiero jak sie zostaje klubowiczem, czyli jak sie chodzi na treningi po kursie ;) No nie, Oliwka, chrzań chorobę i jedź biegać :diabloti: Asia, no ja Cię niezmiernie podziwiam :lol: No ale Ty masz ogródek i wlasne kilka przeszkódek a my niet :mad: Pfff a ja napisałam z prośbą o uprawnienia. Lece skasować posta:evil_lol::evil_lol: Rodziców też mam chrzanić?:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 E tam pseudo :eviltong: Zawsze coś. Masz foty? :cool1: Quote
Junka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A mam tylko proszę się nie przerazić. No i nie mam hopek tylko kladkę i slalom:p Quote
olifka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Bzikowa napisał(a):E tam pseudo :eviltong: Zawsze coś. Masz foty? :cool1: Foty są na aparacie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: aa to było nie do mnie:evil_lol: Quote
Recommended Posts