Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Junka napisał(a):
No to widac, że ktos jest bardzo zorientowany. Mokka mi napisała ale jeszcze się kogos zapytaj :)

Nie było mnie na ostatnim treningu:placz: I widac że na tym też mnie nie będzie:placz:

Posted

szkoda ja też pare treningów od września opuścilam ze względu na Juny chorobe. No i teraz muszę to nadrobić. No i jeszcze matura w tym roku ;/

Posted

Junka napisał(a):
szkoda ja też pare treningów od września opuścilam ze względu na Juny chorobe. No i teraz muszę to nadrobić. No i jeszcze matura w tym roku ;/

ja się chyba załamię..........:placz: wrrr głupia choroba.............

Posted

No jak jesteś chora to mi przykro<kuruj się> A z dojazdem to macie w wawie taka komunikacje, że napewno cos sie znajdzie :cool3: Ja mieszkam 64 km od wawy a zeby jeszcze dojechac do klubu to zajmuje mi to 2h z hakiem wiec nie marudz z dojazdami :mad:

Posted

Bzikowa napisał(a):
To czemu ich grupa nic nie wie?
Oliwka, dzwoń do Eli to się wszystkiego dowiesz!;)

anka wszystko jest na forum cavano (mala wzmianka o tym)

Posted

Junka napisał(a):
No jak jesteś chora to mi przykro<kuruj się> A z dojazdem to macie w wawie taka komunikacje, że napewno cos sie znajdzie :cool3: Ja mieszkam 64 km od wawy a zeby jeszcze dojechac do klubu to zajmuje mi to 2h z hakiem wiec nie marudz z dojazdami :mad:

Ty se chyba żartujesz.... 64 km dojeżdżać??:-o:-o A zaraz to chyba ot tobie mi Bzikowa mówiła. Naprawdę podziwiam. Ja mam ok. 4,5 km do cavano. Teoretycznie mogłabym iść tam z buta. Bym szła ok.45 min :)

Posted

a no fakt nie jestes jeszcze pelno prawna:) No jak sie kocha zwierzeta i che sie z nimi pracować a na takim zadupiu jak Mrozy czy Mińsk Mazowiecki niema nawet szkoły dla psów to trzeba dralowac do wawy :lol:
Ogólnie mi to nie przeszkada tylko jest troszkę męczące szczegolnie teraz gdy wracam jest juz ciemno!! a zaznaczam, że z domu wyjezdzam o 9 zeby być na 12 na treningu bo pozniej nie mam autobusu do wawy!!!!
No i kto jest wielki??????? :cool1:

Posted

Junka napisał(a):
a no fakt nie jestes jeszcze pelno prawna:) No jak sie kocha zwierzeta i che sie z nimi pracować a na takim zadupiu jak Mrozy czy Mińsk Mazowiecki niema nawet szkoły dla psów to trzeba dralowac do wawy :lol:
Ogólnie mi to nie przeszkada tylko jest troszkę męczące szczegolnie teraz gdy wracam jest juz ciemno!! a zaznaczam, że z domu wyjezdzam o 9 zeby być na 12 na treningu bo pozniej nie mam autobusu do wawy!!!!
No i kto jest wielki??????? :cool1:

Dotąd myślałam że na forum są tylko te 4 podfora:evil_lol:

Można jeszcze wybudować własny torek:evil_lol:

p-o-d-z-i-w-i-a-m

Posted

Junka napisał(a):
nawet nie wyobrazasz sobie jaka była moja reakcja jakdostałam pelne prawa do kozystania :diabloti:

hehehe:evil_lol::evil_lol:

chyba napiszę do administratora z wielką prośbą:p

Posted

Do działu 'treningi' dostaje się uprawnienia dopiero jak sie zostaje klubowiczem, czyli jak sie chodzi na treningi po kursie ;)

No nie, Oliwka, chrzań chorobę i jedź biegać :diabloti:

Asia, no ja Cię niezmiernie podziwiam :lol: No ale Ty masz ogródek i wlasne kilka przeszkódek a my niet :mad:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Do działu 'treningi' dostaje się uprawnienia dopiero jak sie zostaje klubowiczem, czyli jak sie chodzi na treningi po kursie ;)

No nie, Oliwka, chrzań chorobę i jedź biegać :diabloti:

Asia, no ja Cię niezmiernie podziwiam :lol: No ale Ty masz ogródek i wlasne kilka przeszkódek a my niet :mad:

Pfff a ja napisałam z prośbą o uprawnienia. Lece skasować posta:evil_lol::evil_lol:

Rodziców też mam chrzanić?:evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
E tam pseudo :eviltong:
Zawsze coś. Masz foty? :cool1:

Foty są na aparacie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: aa to było nie do mnie:evil_lol: