olifka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Cześć Wszytkim:multi: Ja dzisiaj wybijam na impreze urodzinową młodszej ode mnie 3 dni kumpely:evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Cześć Wszytkim:multi: Ja dzisiaj wybijam na impreze urodzinową młodszej ode mnie 3 dni kumpely:evil_lol:[/quote] :tort::knajpa: Tylko nie opij się za mocno! Zycz jej wsio najlepszego od nas!:cool3: Dobrze sie baw! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Cóż za imprezowiczka... ;) Cześć :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Ty mi tu nie szpanuj angielskim :evil_lol:[/quote] Ja nie szpanuje :placz:. [quote name='Sznaucerka-Balbina']5 z geografii:multi::multi::multi: Dziękuje:loveu: 1gimnazjaliści rlz:evil_lol: Szkoda tylko że klasę mam zwaloną...:roll:[/quote] Gratulacje :multi:. To mogłaś poczekać na mnie :P. [quote name='Sznaucerka-Balbina']Mam nadzieje że rodzice pozwolą zaprosić znajomych :)[/quote] Pozwolą :). [quote name='Sznaucerka-Balbina']Cześć Wszytkim:multi: Ja dzisiaj wybijam na impreze urodzinową młodszej ode mnie 3 dni kumpely:evil_lol:[/quote] Tylko się nie upij bo jeszcze o nas zapomnisz! :diabloti: Aaaaaaa i wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ :*. Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']lepiej nie:evil_lol::eviltong:[/quote] no wstaw!!! :diabloti: babcie sie nie obrażą :evil_lol: a tak w ogóle to cześć ;) Quote
Bzikowa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Uff, nareszcie jesteśmy ! My też udanej biby życzymy :diabloti: Jak Ty kobito będziesz biegać jutro z Balbiną , po imprezce? :lol: p.s. Ekhem... ZDJĘCIA!!! :mad: Quote
Karolina_Nett Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 No właśnie, ja też czekam na zdjęcia! Quote
Czarna_Owieczka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Mam nadzieję że macie jakieś fotki po treningu :D Quote
Doginka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Cześć:multi:Fotek znowu nie ma, a ja zaraz robię obróbkę foto z wystawy krajowej w NDM;) Quote
olifka Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 an_bzik napisał(a):Uff, nareszcie jesteśmy ! My też udanej biby życzymy :diabloti: Jak Ty kobito będziesz biegać jutro z Balbiną , po imprezce? :lol: p.s. Ekhem... ZDJĘCIA!!! :mad: Jakoś biegałam:evil_lol: Troche chwiejnie ale dałam radę:evil_lol: Zgubiłam kabelek:placz::placz::placz: Karolina_Nett napisał(a):No właśnie, ja też czekam na zdjęcia! jak wyżej:placz::placz: Rybka_39 napisał(a):Witam Biski, będą jakies fotki?:cool3: patrz wyżej:placz::placz: Pimpek napisał(a):Dawaj foty :diabloti: wyżej:placz: an_bzik napisał(a):Jak trenindżek, laski ? ;) Oooo faaajny:loveu: Najperw lataliśmy po desce zatrzymując się na strefie. Potem deska-tunel. Potem 2 hopki. potem juz cała kładka, a potem znowu 2 hopki. Na całej kładce mieliśmy się zatrzymać na strefie tak aby przednie łapy psa były na ziemi a tylnie na kładce. Słabo to wychodziło ale to w koncu dopiero drugi trening:cool3: gdy ćwiczylismy tunel, Era wyleciała i sie na balbe rzuciła:placz: Ale na szczescie była w kagancu. Ja od razu cała w nerwach a balbina zbytnio sie tym nie przejeła:cool3: A no i było o połowe mniej psów. No może nie połowe ale troche ubyło :) Czarna_Owieczka napisał(a):Mam nadzieję że macie jakieś fotki po treningu :D Mam 2 filmiki z hopek:cool3: Ale kabelka BRAK:placz::placz: Doginka napisał(a):Cześć:multi:Fotek znowu nie ma, a ja zaraz robię obróbkę foto z wystawy krajowej w NDM;) mam nadzieje że na sznaucerowej jakies robiłaś? Zaraz do was zajrze :) ß@$!@ napisał(a):Hej! :multi: Hej hej:multi: Quote
olifka Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Rybka_39 napisał(a)::tort::knajpa: Tylko nie opij się za mocno! Zycz jej wsio najlepszego od nas!:cool3: Dobrze sie baw! Dziekuje pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cóż za imprezowiczka... ;) Cześć :loveu: :evil_lol: Czeeść :loveu: Karolina_Nett napisał(a):Ja nie szpanuje :placz:. Gratulacje :multi:. To mogłaś poczekać na mnie :P. Pozwolą :). Tylko się nie upij bo jeszcze o nas zapomnisz! :diabloti: Aaaaaaa i wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ :*. Wcale:eviltong: Dzieki Wiesz po imprezie u kupmeli juz nie chce u mnie w domu urodzin. Wszedzie lezało jedzenie wszystko poprzewracane.......... Tak łatwo się mnie nie pozbędziecie:evil_lol: Dzieki:loveu: agaciaaa napisał(a):no wstaw!!! :diabloti: babcie sie nie obrażą :evil_lol: a tak w ogóle to cześć ;) Ale to obbbbciiiach:eviltong::eviltong::eviltong: ß@$!@ napisał(a):miłej zabawy :multi: Dziękuje Quote
olifka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Może niedługo :) Zawsze zapominam cyknąć fotkę:eviltong: Ale mam filmik z agility :cool3: http://video.tinypic.com/player.php?v=110ekw5&s=2 Quote
Helga&Ares Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 bardzo fajny filmik, super wam idzie, szkoda tylko, że taki krótki Quote
Pimpek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Super filmik :D Myślałam że sznaucery miniaturowe są większe ;) Dawać foty bo ugryzę :diabloti: Quote
Likaa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Superancko wam idzie :) Wiecej takich filmików Pozdrawiam i zapraszam do nas :) Quote
Recommended Posts