Samturia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Hej kochana! trzymaj się, z rodzicami tak już jest... ja błagałam 3 miesiące o świetlik dla Łapy żeby jej oczka przemywać... no i jakoś się doprosiłam... ;) Quote
tygra Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ooo to na maluchy chętnie wpadniemy:cool3: to ja zapraszam na latającego psa :p Quote
olifka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 tygra napisał(a):to ja zapraszam na latającego psa :p Zaraz wszystkich poodwiedzam bo akurat mam chwilkę;) Quote
Pimpek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Cześć dziewczyny :cool3: Co u was ?:p Quote
olifka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Pimpek napisał(a):Cześć dziewczyny :cool3: Co u was ?:p Czeeść A lepiej. Dzisiaj moja mama zapytała sie ile ma jej dać jeść więc jest lepiej:multi: Quote
_Natalia_M_ Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']No dobra zaczął działać..W końcu... http://img181.imageshack.us/img181/5477/b2bj5.jpg Wspaniała minka :lol: http://img181.imageshack.us/img181/9559/b3ns4.jpg http://img153.imageshack.us/img153/4940/b4ih4.jpg Na razie wystarczy. Jak sie slicznie oblizuje hihi... czasami tez zaluje ,ze nie mam takiego dlugiego jezyka hehe :P Quote
olifka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 _Natalia_M_ napisał(a):Jak sie slicznie oblizuje hihi... czasami tez zaluje ,ze nie mam takiego dlugiego jezyka hehe :P Witam nową twarz w galerii:multi: Quote
basia bonnie Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 http://img153.imageshack.us/img153/4940/b4ih4.jpg :loveu: Dobranoc :) Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Cześć Biśki :) fajnie, że mama robi małe postępy ;) Quote
Samturia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Dzieńdobry! :) fajna dobranockowa fotka ;) Quote
olifka Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Czeeeść Wszystkim:multi: Ja dzisiaj jade na działkę wieć netu nie bede mieć. Do napisania wieczorem albo jutro :) PAPA Quote
Pianka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Widze, ze dobrze ci idzie wychowywanie mamy:evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 na tą działkę gdzie się miałyśmy spotkać?? trzeba tam było w wakacje jeździć :loveu: Biśka śpi w posłaniu?? Nett to za chiny, bo nie przyzwyczajony, woli na dywanie, albo ze mną ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Czeeeść :) I jak na działce? Quote
Olusia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Cześć Bisie ! Wróciłyście ? Jak było ? Quote
Dobcia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Słodka ta ostatnia fotka:loveu: I jak minął dzionek?:) Quote
olifka Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Cześć Wszystkim:multi: Samturia napisał(a):No to czekamy na fotorelację ;) Ja cos obiecywałam?:eviltong: Brat cioteczny aparat pożyczył=fotek niet:-( an_bzik napisał(a):Hej, hej:) Czekamy :) ß@$!@ napisał(a):hej ;) czekamy :) Na co?:evil_lol: agaciaaa napisał(a):Cześć ;) miłego wyjazdu :loveu: A no fajnie było:evil_lol: Pianka napisał(a):Widze, ze dobrze ci idzie wychowywanie mamy:evil_lol: Właśnie się pogorszyło:angryy: Dzisiaj prz stole dała jej kawałek kaszanki. Jutro ide z Biśką do weterynarza ją zważyć i zapytac się ile jedzenia powinna dostawać żeby uświadomić to mamie... Karolina_Nett napisał(a):na tą działkę gdzie się miałyśmy spotkać?? trzeba tam było w wakacje jeździć :loveu: Biśka śpi w posłaniu?? Nett to za chiny, bo nie przyzwyczajony, woli na dywanie, albo ze mną ;) Co, gdzie, kiedy? :lol: Mam słabą strasznie pamięć:eviltong: A śpi:evil_lol: Tylko czasem jak jej zimno to się do łóżka w nogi pakuje ale zazwyczaj śpi na posłaniu ;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Czeeeść :) I jak na działce? A faaaajnie:evil_lol: Ola & Dianuśka napisał(a):Cześć Bisie ! Wróciłyście ? Jak było ? Wróciłyśmy całe i zdrowe:evil_lol: A na działce wybudowałam prowizoryczny (oj baaaardzo:evil_lol:) tor agility. 2 hopki, kładka i slalom jeśli mozna to tak nazwać:evil_lol: Dobcia napisał(a):Słodka ta ostatnia fotka:loveu: I jak minął dzionek?:) Jeszcze raz sie powtórzę...:evil_lol: Faaaaaajnie:evil_lol: Wow niesamowite!! Zmieściłam sie w limicie buziek:evil_lol: Róówno 30 Quote
Recommended Posts