gosikf & dogs Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Hej! Jaki śliczny brodacz!:loveu: Quote
Bzikowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Oliwia, ja mam siedemnachę ale w młodym prezenterze nie będę brać udziału bo ja po prostu wystawiać nie umiem, moj 'pierwszy raz' :diabloti: będzie właśnie w NDM ;) więc się do konkursu nie pcham. A rozpoznasz mnie łatwo - będę z nieprzystosowanym społecznie westuchem o dumnym imieniu BLAZE OF GLORY:evil_lol: jak mi przyślą nr startowy to powiem ;) A w ogóle to jeszcze miesiąc do tej wystawy :p a ja się już cyyykam. Że psu sprawę zwalę :cool1: Quote
basia2202 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 hej brodata Balbyna :eviltong: heeej Oliwka :) witanko w paskudniasty znowu dzionek :roll: :cool1: Quote
despera Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 http://i18.tinypic.com/5ya5j6g.jpg świetna fotka:evil_lol: A w ogóle to witanko:loveu: Quote
Rybka_39 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Witam po długim nie bycie, jak tam Bubulek brodziaty?:cool3:;* Quote
basia bonnie Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Co tam u ślicznotki Balbinki? :) Quote
olifka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej :) Slicznego masz sznaucerka :loveu::loveu::loveu: Witamy nowych w naszej galerii:multi: [quote name='agaciaaa']Ale duuużo sznauciów :loveu: Fajne fotki wystawowe, szkoda że to już koniec :cool3: Za mało miejsca na karcie :eviltong: Byłoby duuuużo więcej:evil_lol: [quote name='an_bzik']Oliwia, ja mam siedemnachę ale w młodym prezenterze nie będę brać udziału bo ja po prostu wystawiać nie umiem, moj 'pierwszy raz' :diabloti: będzie właśnie w NDM ;) więc się do konkursu nie pcham. A rozpoznasz mnie łatwo - będę z nieprzystosowanym społecznie westuchem o dumnym imieniu BLAZE OF GLORY:evil_lol: jak mi przyślą nr startowy to powiem ;) A w ogóle to jeszcze miesiąc do tej wystawy :p a ja się już cyyykam. Że psu sprawę zwalę :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak w ogóle to podaj swój kom:evil_lol: A ja już się nie moge doczekać:eviltong: [quote name='basia2202']hej brodata Balbyna :eviltong: heeej Oliwka :) witanko w paskudniasty znowu dzionek :roll: :cool1: Heej Zuzki:multi: Oj paskudny paskudny.... Ale na rowerek dzisiaj i tak sie wybrałyśmy:evil_lol: Quote
olifka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='despera']http://i18.tinypic.com/5ya5j6g.jpg świetna fotka:evil_lol: A w ogóle to witanko:loveu: Dziękuje:loveu: [quote name='agaciaaa']Cześć Biśki ;) Cześć:multi: [quote name='Rybka_39']Witam po długim nie bycie, jak tam Bubulek brodziaty?:cool3:;* Heeej Sylwia:multi: [quote name='ß@$!@']Co tam u ślicznotki Balbinki? :) U nas ok;) Dzisiaj Balbina 5 godzin sama siedziała bo rodziców nie ma a ja do szkoły wyfrunełam ale babcia przyszła 2 godziny przed moim powrotem :) Ale i tak Balbina babci nie lubi:eviltong: Ona akceptuje tylko 5 członków rodziny:evil_lol: Mnie, rodziców, brata i brata ciotecznego :) Quote
despera Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ona akceptuje tylko 5 członków rodziny:evil_lol: Mnie, rodziców, brata i brata ciotecznego :smile: Ta to ma wymagania:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): U nas ok;) Dzisiaj Balbina 5 godzin sama siedziała bo rodziców nie ma a ja do szkoły wyfrunełam ale babcia przyszła 2 godziny przed moim powrotem :) Ale i tak Balbina babci nie lubi:eviltong: Ona akceptuje tylko 5 członków rodziny:evil_lol: Mnie, rodziców, brata i brata ciotecznego :) Bo Balbinka wie, co dobre :evil_lol:;) Quote
Bzikowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Eloł :diabloti: Mój kom. jest ściśle tajny ale mozesz na pw dostać :lol: Idziecie na to agility ? Decydować się, no ;) Biegające sznupki są świetne! Quote
anetta Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Biedne dziecko http://i19.tinypic.com/3yq7zi0.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zostało rzucone na pożarcie molosom :evil_lol::evil_lol: Quote
olifka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='despera']Ta to ma wymagania:evil_lol: [quote name='ß@$!@']Bo Balbinka wie, co dobre :evil_lol:;) :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry dziewczyny :loveu: Dobry Gizmolki:loveu: [quote name='an_bzik']Eloł :diabloti: Mój kom. jest ściśle tajny ale mozesz na pw dostać :lol: Idziecie na to agility ? Decydować się, no ;) Biegające sznupki są świetne! Nawet mi nie podasz??:placz::evil_lol: Wysyłaj pw:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba pójdziemy :) Ale nie jest nic jeszcze pewne!:shake: [quote name='anetta']Biedne dziecko http://i19.tinypic.com/3yq7zi0.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zostało rzucone na pożarcie molosom :evil_lol::evil_lol: Witamy w naszej galerii:multi: Heheheheeh:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olifka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Ania kiedy się zaczynają kursy dla grupy początkującej? Quote
agaciaaa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Czym babcia podpadła Balbince? :evil_lol: Quote
olifka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 agaciaaa napisał(a):Czym babcia podpadła Balbince? :evil_lol: Właśnie niczym:evil_lol: Za to mi podpadła że po kryjomu jej jeść daje:mad: żeby ją polubiła:evil_lol: Quote
eria Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 idzcie na agility jak macie możliwość:loveu: !! sama bym poszła z Foxi gdyby u nas w pobliżu było:roll: Quote
olifka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 eria napisał(a):idzcie na agility jak macie możliwość:loveu: !! sama bym poszła z Foxi gdyby u nas w pobliżu było:roll: No chyba pójdziemy ale ostatnio pogoda w kropke....... Quote
agaciaaa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Właśnie niczym:evil_lol: Za to mi podpadła że po kryjomu jej jeść daje:mad: żeby ją polubiła:evil_lol: Babcia sie stara a Balbinka jest nieugięta :evil_lol: niedobra dziewczynka :diabloti: Quote
Helga&Ares Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Cześć Bisie :) Agility fajna sprawa, też bym poszła, ale jestem w takiej sytuacji, jak Eria :roll: Quote
olifka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 agaciaaa napisał(a):Babcia sie stara a Balbinka jest nieugięta :evil_lol: niedobra dziewczynka :diabloti: Jak najbardziej dobra:evil_lol: Mogłaby jeszcze nie przyjmować tego jedzenia:diabloti: Helga_psiaki napisał(a):Cześć Bisie :) Agility fajna sprawa, też bym poszła, ale jestem w takiej sytuacji, jak Eria :roll: W poznaniu chyba się buduje jakiś tor(?). I chyba jest jeszcze tor w tulcach? Quote
Bzikowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Już ślę ;) Daty początku kursu dla początkujących jeszcze nie ma ale jest sporo chętnych więc prawdopodobnie grupa powstanie... Wejdź na cavano.pl , w dziale 'kontakt' jest nr do Eli, naszej głównej instruktorki :) Dzwoń, dowiaduj się, pytaj. Będą wiedzieli, ze są chętni to pewnie zrobią grupę. Albo ślij mejle , adres też na stronce :) Quote
olifka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 an_bzik napisał(a):Już ślę ;) Daty początku kursu dla początkujących jeszcze nie ma ale jest sporo chętnych więc prawdopodobnie grupa powstanie... Wejdź na cavano.pl , w dziale 'kontakt' jest nr do Eli, naszej głównej instruktorki :) Dzwoń, dowiaduj się, pytaj. Będą wiedzieli, ze są chętni to pewnie zrobią grupę. Albo ślij mejle , adres też na stronce :) Dostałam:multi::evil_lol: Mam tajny numer Ani:multi::evil_lol::evil_lol: Postaram się w najbliższym czasie zadzwonić i sie dopytać szczegółów. Dzięki;) Quote
Recommended Posts