Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oliwia, ja mam siedemnachę ale w młodym prezenterze nie będę brać udziału bo ja po prostu wystawiać nie umiem, moj 'pierwszy raz' :diabloti: będzie właśnie w NDM ;) więc się do konkursu nie pcham. A rozpoznasz mnie łatwo - będę z nieprzystosowanym społecznie westuchem o dumnym imieniu BLAZE OF GLORY:evil_lol: jak mi przyślą nr startowy to powiem ;) A w ogóle to jeszcze miesiąc do tej wystawy :p a ja się już cyyykam. Że psu sprawę zwalę :cool1:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Hej :)
Slicznego masz sznaucerka :loveu::loveu::loveu:
Witamy nowych w naszej galerii:multi:

[quote name='agaciaaa']Ale duuużo sznauciów :loveu: Fajne fotki wystawowe, szkoda że to już koniec :cool3:
Za mało miejsca na karcie :eviltong: Byłoby duuuużo więcej:evil_lol:

[quote name='an_bzik']Oliwia, ja mam siedemnachę ale w młodym prezenterze nie będę brać udziału bo ja po prostu wystawiać nie umiem, moj 'pierwszy raz' :diabloti: będzie właśnie w NDM ;) więc się do konkursu nie pcham. A rozpoznasz mnie łatwo - będę z nieprzystosowanym społecznie westuchem o dumnym imieniu BLAZE OF GLORY:evil_lol: jak mi przyślą nr startowy to powiem ;) A w ogóle to jeszcze miesiąc do tej wystawy :p a ja się już cyyykam. Że psu sprawę zwalę :cool1:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak w ogóle to podaj swój kom:evil_lol:

A ja już się nie moge doczekać:eviltong:

[quote name='basia2202']hej brodata Balbyna :eviltong: heeej Oliwka :)
witanko w paskudniasty znowu dzionek :roll: :cool1:

Heej Zuzki:multi: Oj paskudny paskudny.... Ale na rowerek dzisiaj i tak sie wybrałyśmy:evil_lol:

Posted

[quote name='despera']http://i18.tinypic.com/5ya5j6g.jpg świetna fotka:evil_lol: A w ogóle to witanko:loveu:
Dziękuje:loveu:

[quote name='agaciaaa']Cześć Biśki ;)
Cześć:multi:

[quote name='Rybka_39']Witam po długim nie bycie, jak tam Bubulek brodziaty?:cool3:;*
Heeej Sylwia:multi:
[quote name='ß@$!@']Co tam u ślicznotki Balbinki? :)

U nas ok;) Dzisiaj Balbina 5 godzin sama siedziała bo rodziców nie ma a ja do szkoły wyfrunełam ale babcia przyszła 2 godziny przed moim powrotem :) Ale i tak Balbina babci nie lubi:eviltong: Ona akceptuje tylko 5 członków rodziny:evil_lol: Mnie, rodziców, brata i brata ciotecznego :)

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):

U nas ok;) Dzisiaj Balbina 5 godzin sama siedziała bo rodziców nie ma a ja do szkoły wyfrunełam ale babcia przyszła 2 godziny przed moim powrotem :) Ale i tak Balbina babci nie lubi:eviltong: Ona akceptuje tylko 5 członków rodziny:evil_lol: Mnie, rodziców, brata i brata ciotecznego :)

Bo Balbinka wie, co dobre :evil_lol:;)

Posted

[quote name='despera']Ta to ma wymagania:evil_lol:

[quote name='ß@$!@']Bo Balbinka wie, co dobre :evil_lol:;)

:evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry dziewczyny :loveu:
Dobry Gizmolki:loveu:

[quote name='an_bzik']Eloł :diabloti:
Mój kom. jest ściśle tajny ale mozesz na pw dostać :lol:

Idziecie na to agility ? Decydować się, no ;) Biegające sznupki są świetne!
Nawet mi nie podasz??:placz::evil_lol: Wysyłaj pw:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Chyba pójdziemy :) Ale nie jest nic jeszcze pewne!:shake:

[quote name='anetta']Biedne dziecko http://i19.tinypic.com/3yq7zi0.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zostało rzucone na pożarcie molosom :evil_lol::evil_lol:
Witamy w naszej galerii:multi:

Heheheheeh:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Czym babcia podpadła Balbince? :evil_lol:

Właśnie niczym:evil_lol: Za to mi podpadła że po kryjomu jej jeść daje:mad: żeby ją polubiła:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
idzcie na agility jak macie możliwość:loveu: !! sama bym poszła z Foxi gdyby u nas w pobliżu było:roll:

No chyba pójdziemy ale ostatnio pogoda w kropke.......

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Właśnie niczym:evil_lol: Za to mi podpadła że po kryjomu jej jeść daje:mad: żeby ją polubiła:evil_lol:

Babcia sie stara a Balbinka jest nieugięta :evil_lol: niedobra dziewczynka :diabloti:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Babcia sie stara a Balbinka jest nieugięta :evil_lol: niedobra dziewczynka :diabloti:

Jak najbardziej dobra:evil_lol: Mogłaby jeszcze nie przyjmować tego jedzenia:diabloti:

Helga_psiaki napisał(a):
Cześć Bisie :)
Agility fajna sprawa, też bym poszła, ale jestem w takiej sytuacji, jak Eria :roll:

W poznaniu chyba się buduje jakiś tor(?). I chyba jest jeszcze tor w tulcach?

Posted

Już ślę ;)

Daty początku kursu dla początkujących jeszcze nie ma ale jest sporo chętnych więc prawdopodobnie grupa powstanie... Wejdź na cavano.pl , w dziale 'kontakt' jest nr do Eli, naszej głównej instruktorki :) Dzwoń, dowiaduj się, pytaj. Będą wiedzieli, ze są chętni to pewnie zrobią grupę. Albo ślij mejle , adres też na stronce :)

Posted

an_bzik napisał(a):
Już ślę ;)

Daty początku kursu dla początkujących jeszcze nie ma ale jest sporo chętnych więc prawdopodobnie grupa powstanie... Wejdź na cavano.pl , w dziale 'kontakt' jest nr do Eli, naszej głównej instruktorki :) Dzwoń, dowiaduj się, pytaj. Będą wiedzieli, ze są chętni to pewnie zrobią grupę. Albo ślij mejle , adres też na stronce :)

Dostałam:multi::evil_lol: Mam tajny numer Ani:multi::evil_lol::evil_lol:

Postaram się w najbliższym czasie zadzwonić i sie dopytać szczegółów.
Dzięki;)