gosikf & dogs Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Figa-Żmija:diabloti: Ja-Koteczek:eviltong: Agacia-Robaczek:scared: Owiecka-Wydrzyca:peace: Rybka-Jeżyk:shiny: Helga-Surykatka:mdrmed: Dadi- chomik Viz- Kurczak:cool3: Basia- koń:loveu: Eria- komar:scared: Des-Baranek:modla: Gosikf- Pawian :calus: Pinczerka-Żyrafa :evil_lol: Puchu-Biedronka :cool3: Ktoś jeszcze?:cool3: Dziękuję za ten pocieszający uścisk, poczułam się lepiej:roll: Ale mimo wszystko, kobieta zmienną jest i ja chcę byc szczurem!:cool1: Albo kapibarą...Wężem tak jak jestem w horoskopie chińskim:roll: No nie ważne! Czymś! Tylko nie pawianem!:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Widzę że ty też nie lubisz komarów:evil_lol: a lubię Erie :eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Widzę że ty też nie lubisz komarów:evil_lol: Komarów nie, ale Erie tak :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 gosikf & dogs napisał(a): Wężem tak jak jestem w horoskopie chińskim:roll: Ja w chińskim horoskopie jestem małpą :lol: :diabloti: Quote
olifka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 ß@$!@ napisał(a):Komarów nie, ale Erie tak :loveu: Dokładnie:loveu: Nie moja wina że Ania jest komarem:eviltong: agaciaaa napisał(a):Cześć koteczku :loveu: Cześć Robaczku:loveu: Quote
olifka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Dziękuję za ten pocieszający uścisk, poczułam się lepiej:roll: Ale mimo wszystko, kobieta zmienną jest i ja chcę byc szczurem!:cool1: Albo kapibarą...Wężem tak jak jestem w horoskopie chińskim:roll: No nie ważne! Czymś! Tylko nie pawianem!:evil_lol: Pawiany są fajne:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Koteczku, będą dziś jakieś fotki Balbinki? Quote
gosikf & dogs Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Pawiany są fajne:evil_lol: A żeby cie Balbina pogoniła ty kocie! Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Łał:crazyeye: Od wczorajszej mojej wizyty przybyło tu tylko 13 stron!:evil_lol: Tam gdzieś były śliczne fotki:lol: Ja będę tygrysem i was wszystkich zjem:p:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 evanescence napisał(a):a ja co jestem ?? Ty jesteś wiewiórka 8-) Quote
ewelinabuck Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 witamy sie popoludniowo:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: chcemy foteczki jakies Quote
gosikf & dogs Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Mówiłam że ją pogoni! Tralalala! Szalalala! Mówiłam! Mówiłam! :megagrin: Dobra Balba starczy, bo na fotki czekają... Quote
olifka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 gosikf & dogs napisał(a):A żeby cie Balbina pogoniła ty kocie! Kto powiedział że ja nie jestem drapieżnym kotem?:diabloti: Dobcia napisał(a):Łał:crazyeye: Od wczorajszej mojej wizyty przybyło tu tylko 13 stron!:evil_lol: Tam gdzieś były śliczne fotki:lol: Ja będę tygrysem i was wszystkich zjem:p:diabloti: Zoo się rozwija:evil_lol: Mnie nie zjesz bo ja jestem Pumą:evil_lol: Helga_psiaki napisał(a):koteczku pokazuj Balbę 8-) Eee....:eviltong: Helga_psiaki napisał(a):Ty jesteś wiewiórka 8-) Wiewióra:evil_lol: ewelinabuck napisał(a):witamy sie popoludniowo:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: chcemy foteczki jakies Dobryyyy:loveu: Fotki? Tylko że eee Nie mam:evil_lol::eviltong: gosikf & dogs napisał(a):Mówiłam że ją pogoni! Tralalala! Szalalala! Mówiłam! Mówiłam! :megagrin: Dobra Balba starczy, bo na fotki czekają... I się nie doczekają:diabloti: Balba pojechała z rodzicami na mazury na 5 dni, ja dzisiaj jade na działkę 50 km od Wawy. Netu niet. Chyba że u koleżanki ale u koleżanki to ja bede się jej psem zajmowała 'owczarkiem niemieckim' i małymi kotami które muszą znaleźć dom bo inaczej zostane ukatrupiona.... Balbinulce pozdrawiają wszystkich cieplutko, dbajcie o galerie i papapa :calus: jej tęsknie za moją wariatką:placz: Quote
olifka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Dobra mam fotki z 'historyjki' Wariat zdołał uciec z łap Balbiny... Lecz ta, zaraz za nim pogoniła! Iii dopadła go! Lecz nie było tak łatwo ponieważ sprytny wariat znowu uciekł z łapsk Balby Na krótko bo Balbina wznowiła atak Jak się zakonczy walka? Ciąg Dalszy już za tydzień!:evil_lol: Quote
olifka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 evanescence napisał(a):ale ja nie jestm ruda To teraz będziesz:diabloti: Quote
olifka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='evanescence']hahaha dzięki Nie ma za co:evil_lol::evil_lol: A teraz oficjalnie z wszystkimi się żegnam i wracam za 6 dni... Opiekujcie się galerią! Do napisania za 6 dni i papa:loveu: Quote
Recommended Posts