olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 puchu napisał(a):Od razu oświadczam, że zostaje na dłuuugo :diabloti: Jak chce być biedronką! A nie mam nic przeciwko temu:diabloti: Zaraz dopisuje:evil_lol: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Figa-Żmija:diabloti: Ja-Koteczek:eviltong: Agacia-Robaczek Owiecka-Mucha Rybka-Jeżyk Helga-Surykatka Dadi- chomik Viz- Kurczak Basia- koń Eria- komar Des-Baranek Gosikf- Pawian :P Pinczerka-Żyrafa :evil_lol: Puchu-Biedronka Quote
agaciaaa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Dobranoc!! Dobranoc :bye: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Wolna wolna:evil_lol: Dopisac do listy?:evil_lol: No ba :p Dobry :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Figa-Żmija:diabloti: Ja-Koteczek:eviltong: Agacia-Robaczek Owiecka-Mucha Rybka-Jeżyk Helga-Surykatka Dadi- chomik Viz- Kurczak Basia- koń Eria- komar Des-Baranek Gosikf- Pawian :P Pinczerka-Żyrafa :evil_lol: Puchu-Biedronka wydra :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 już mamy 14 zwierząt w naszym małym zoo:evil_lol: Quote
despera Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Dzień dobry wszystkim zwierzakom i innym potworkom:multi::evil_lol: Quote
olifka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Dzień Dobry ! :multi: Bryy:loveu: tygra napisał(a):witam z rana :) Witamy z prawie rana:cool3: Ania-shira napisał(a):Ja również witam z rana :multi: Ja również witam z prawie rana:cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No ba :p Dobry :loveu: Bry bry:loveu: Czarna_Owieczka napisał(a):wydra :eviltong: zaraz zmienię:eviltong: Helga_psiaki napisał(a):już mamy 14 zwierząt w naszym małym zoo:evil_lol: Zaraz nie bedzie takie małe:evil_lol: despera napisał(a):Dzień dobry wszystkim zwierzakom i innym potworkom:multi::evil_lol: Dobry Baranku:evil_lol: puchu napisał(a):Dzień doberek :) Doberek Doberek:loveu: Helga_psiaki napisał(a):hellołłłł ;) BryDzień:loveu: Klaudia :-) napisał(a):witanko:-):-) Dobry:loveu: niedzwiadek:) napisał(a):WITOMY!:diabloti: Witojcie:evil_lol: Quote
olifka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Figa-Żmija:diabloti: Ja-Koteczek:eviltong: Agacia-Robaczek:scared: Owiecka-Wydrzyca:peace: Rybka-Jeżyk:shiny: Helga-Surykatka:mdrmed: Dadi- chomik Viz- Kurczak:cool3: Basia- koń:loveu: Eria- komar:scared: Des-Baranek:modla: Gosikf- Pawian :calus: Pinczerka-Żyrafa :evil_lol: Puchu-Biedronka :cool3: Ktoś jeszcze?:cool3: Quote
basia bonnie Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ej jakiś komar mnie gryzie po szyi :diabloti: Zaraz się odwine i dostanie z grzywy :diabloti: albo z kopyta :cool3: Quote
olifka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Helga_psiaki napisał(a):ło matko to się nazywa zoo :evil_lol: Teraz wszystkich do klatek:evil_lol: Quote
olifka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 ß@$!@ napisał(a):Ej jakiś komar mnie gryzie po szyi :diabloti: Zaraz się odwine i dostanie z grzywy :diabloti: albo z kopyta :cool3: Widzę że ty też nie lubisz komarów:evil_lol: Quote
Recommended Posts