pinczerka_i_Gizmo Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Bo Wy nie wiecie... przecież wszystkie psy są głupie :razz: To, czym teraz zaskakuje nas pogoda jest naprawdę szokujące - tak szkoda tych ludzi, którzy zginęli na Mazurach... Quote
eria Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Helga_psiaki napisał(a):sznaucery głupie:angryy::angryy: niech tylko trafi ten artykuł, a jeszcze lepiej jego autor w moje ręce:evil_lol::evil_lol: zabiłabym tego,kto by powiedział że sznaucery są głupie, to są przecież tak mądre bestie !!!!!! Quote
Bzikowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Sznaucery napewno głupie nie są, z resztą macie żywy dowód w postaci Balibnki :razz: A ja na agility w grupie trenuję z dziewczyną która ma ''sznacuerkę miniaturkę'' (niestety z pseudohodowli -bez rodowodu...) i jest chyba najlepsza ze wszystkich psów w naszej grupie, no po prostu wymiata równo :crazyeye: Świetne są ;) Bzik ją lubi, chociaż ze sznaucerami dobrych wspomnień to on nie ma... Na osiedlu u nas jest jeden sznaucer mini ktory bez przyczyny rzuca mi się na psa za każdym razem jak go widzi :cool1: Ale to już kwestia wychowania bo właściciele - głusi na uwagi... :shake: Na szczęście Bzik ma go gdzieś i wystarczy jedno warknięcie Blejza i pies znika :evil_lol: Quote
JIM Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Nie nalezy sluchac tych, co widac nie znaja sie na psach. To kiedy te zdjecia? Quote
dadiii Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witam!! jestem tu pierwszy raz i jestem pod wrazeniem balbinkowych wyczynow :p a folmik poprostu WOW!!!!!! Quote
agaciaaa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 no właśnie, kiedy te zdjęcia? przecież jesteśmy grzeczni :evil_lol: Quote
olifka Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Bo Wy nie wiecie... przecież wszystkie psy są głupie :razz: To, czym teraz zaskakuje nas pogoda jest naprawdę szokujące - tak szkoda tych ludzi, którzy zginęli na Mazurach... My wszysycy jesteśmy gopi bo posiadamy gopie psy:cool3: I to jeszcze jakieś dziecko zginęło... eria napisał(a):zabiłabym tego,kto by powiedział że sznaucery są głupie, to są przecież tak mądre bestie !!!!!! Aniu bez nerwów. Przecież jak to Justyna powiedziała wszystkie psy są głupie:eviltong: an_bzik napisał(a):Sznaucery napewno głupie nie są, z resztą macie żywy dowód w postaci Balibnki :razz: A ja na agility w grupie trenuję z dziewczyną która ma ''sznacuerkę miniaturkę'' (niestety z pseudohodowli -bez rodowodu...) i jest chyba najlepsza ze wszystkich psów w naszej grupie, no po prostu wymiata równo :crazyeye: Świetne są ;) Bzik ją lubi, chociaż ze sznaucerami dobrych wspomnień to on nie ma... Na osiedlu u nas jest jeden sznaucer mini ktory bez przyczyny rzuca mi się na psa za każdym razem jak go widzi :cool1: Ale to już kwestia wychowania bo właściciele - głusi na uwagi... :shake: Na szczęście Bzik ma go gdzieś i wystarczy jedno warknięcie Blejza i pies znika :evil_lol: :oops::oops: Widziałam zdjęcia i filmiki tej 'sznaucerki'. Jest świetna:loveu::loveu: Julix napisał(a):Nie nalezy sluchac tych, co widac nie znaja sie na psach. To kiedy te zdjecia? A zdjęcia... Zupełnie o nich zapomniałam:eviltong: dadiii napisał(a):Witam!! jestem tu pierwszy raz i jestem pod wrazeniem balbinkowych wyczynow :p a folmik poprostu WOW!!!!!! Witamy w naszych skromnych progach i dziękujemy:loveu: Zaraz do was wpadnę;) agaciaaa napisał(a):no właśnie, kiedy te zdjęcia? przecież jesteśmy grzeczni :evil_lol: Strasznie:evil_lol: Może zaraz będą:eviltong: Quote
Bzikowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Gdzie widziałaś filmiki? Z tego co wiem to Junka, bo tak ma na imię, nie ma niestety żadnych filmów z agility w necie.. Może ją pomyliłaś z inną sznaucerką ;) U nas trenuje jeszcze Bangi ale ona jest już dawno w zaawansowanych i też jest super :) Co do tych Mazur - to ja mam tam rodzinę , w tym kuzynkę-przyjaciółkę, dokładnie w Piszu i się bałam troszkę ale na szczęście nic im się nie stało :) Zdjęcia tradycyjnie poprosimy :D Quote
olifka Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 an_bzik napisał(a):Gdzie widziałaś filmiki? Z tego co wiem to Junka, bo tak ma na imię, nie ma niestety żadnych filmów z agility w necie.. Może ją pomyliłaś z inną sznaucerką ;) U nas trenuje jeszcze Bangi ale ona jest już dawno w zaawansowanych i też jest super :) Co do tych Mazur - to ja mam tam rodzinę , w tym kuzynkę-przyjaciółkę, dokładnie w Piszu i się bałam troszkę ale na szczęście nic im się nie stało :) Zdjęcia tradycyjnie poprosimy :D To pewnie tylko zdjęcia widziałam ;) Coś mi sie pokickało ;) Zdjęcia zaraz bedą:eviltong: Quote
dadiii Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 wiesz co zarazilam sie od ciebei i chyba tez zaczne dog dance!!! zaczynamy sie juz uczyc slalomu :p Quote
olifka Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Mój tata przed chwilą powiedział dozyć poważnym tonem 'robie to już się na mózg rzuciło z tymi psami':shake:(akurat zerknał na monitor kiedy przeglądałam zdjęcia Azy:eviltong:) Dzięki tato........... A teraz dla rozweselenia wrzucam, fotki ;) Jessuuuuuuuu zaraz zrobie coś imejdższakowi............. Pieski Heńka które namiętnie flirtowały z Balbą i Zuźką:cool3: Nie nie mogę dalej wstawiać bo nie chcą się załadować ... Quote
olifka Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 dadiii napisał(a):wiesz co zarazilam sie od ciebei i chyba tez zaczne dog dance!!! zaczynamy sie juz uczyc slalomu :p Zachęcam!!:loveu: Świetna zabawa ;) My się teraz uczymy kroku hiszpańskiego i chodzenia do tyłu ;) Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 śliczne polecam www.fotozrzut.pl tu się nigdy nie zawiesza Quote
olifka Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Helga_psiaki']śliczne polecam www.fotozrzut.pl tu się nigdy nie zawiesza Ale też chodzi o to zeby mozna bylo jednoczesnie zmniejszac bo aktualnie nie mam programu.....:shake: Quote
agaciaaa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 fajowe fotki! http://img339.imageshack.us/img339/2177/img4068xo9.jpg super Biśka :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ale też chodzi o to zeby mozna bylo jednoczesnie zmniejszac bo aktualnie nie mam programu.....:shake: na fotosiku można zmniejszać fotki od razu wrzucając :) polecam Quote
olifka Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Helga_psiaki']jest PAINT przecież:D do zmniejszania 8) [quote name='agaciaaa']fajowe fotki! http://img339.imageshack.us/img339/2177/img4068xo9.jpg super Biśka :loveu: Dziękować :loveu: [quote name='agaciaaa']na fotosiku można zmniejszać fotki od razu wrzucając :) polecam Ale na fotosiku się rejestrować trzeba:eviltong: Quote
dadiii Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ja tez uzywalam fotosika ale zabraklo mi juz miejsca na koncie i wrzucam przez image shack a zmniejszam w programie "PhotoFiltre" bardzo fajny program tylko ze jest po angielsku dal teg otez sciagnelam spolszczenei hihi PS: a dala bys mi jakies wskazowki jak zaczynac i od czego zaczac ten swietny psi sport ?? :p tylk oze najlepiej na PW jak bys mogla :p Quote
agaciaaa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Ale na fotosiku się rejestrować trzeba:eviltong: LEŃ! ja jestem z fotosika zadowolona :) Quote
olifka Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 dadiii napisał(a):ja tez uzywalam fotosika ale zabraklo mi juz miejsca na koncie i wrzucam przez image shack a zmniejszam w programie "PhotoFiltre" bardzo fajny program tylko ze jest po angielsku dal teg otez sciagnelam spolszczenei hihi PS: a dala bys mi jakies wskazowki jak zaczynac i od czego zaczac ten swietny psi sport ?? :p tylk oze najlepiej na PW jak bys mogla :p Oczywiście :) Zaraz pisze PW;) agaciaaa napisał(a):LEŃ! ja jestem z fotosika zadowolona :) Gdzieee???:eviltong: Cieszy mnie to ogromnie:eviltong: Ale nie chce mi sie tam rejestrować:eviltong: Quote
olifka Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Zmykam bo burza idzie...................... Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Alez Wy tam często burze macie :eviltong: Cudna macie koleżanke :loveu: Quote
Recommended Posts