Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
sznaucery głupie:angryy::angryy:
niech tylko trafi ten artykuł, a jeszcze lepiej jego autor w moje ręce:evil_lol::evil_lol:

zabiłabym tego,kto by powiedział że sznaucery są głupie, to są przecież tak mądre bestie !!!!!!

Posted

Sznaucery napewno głupie nie są, z resztą macie żywy dowód w postaci Balibnki :razz:

A ja na agility w grupie trenuję z dziewczyną która ma ''sznacuerkę miniaturkę'' (niestety z pseudohodowli -bez rodowodu...) i jest chyba najlepsza ze wszystkich psów w naszej grupie, no po prostu wymiata równo :crazyeye: Świetne są ;) Bzik ją lubi, chociaż ze sznaucerami dobrych wspomnień to on nie ma... Na osiedlu u nas jest jeden sznaucer mini ktory bez przyczyny rzuca mi się na psa za każdym razem jak go widzi :cool1: Ale to już kwestia wychowania bo właściciele - głusi na uwagi... :shake: Na szczęście Bzik ma go gdzieś i wystarczy jedno warknięcie Blejza i pies znika :evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Bo Wy nie wiecie... przecież wszystkie psy są głupie :razz:

To, czym teraz zaskakuje nas pogoda jest naprawdę szokujące - tak szkoda tych ludzi, którzy zginęli na Mazurach...

My wszysycy jesteśmy gopi bo posiadamy gopie psy:cool3:

I to jeszcze jakieś dziecko zginęło...

eria napisał(a):
zabiłabym tego,kto by powiedział że sznaucery są głupie, to są przecież tak mądre bestie !!!!!!

Aniu bez nerwów. Przecież jak to Justyna powiedziała wszystkie psy są głupie:eviltong:

an_bzik napisał(a):
Sznaucery napewno głupie nie są, z resztą macie żywy dowód w postaci Balibnki :razz:

A ja na agility w grupie trenuję z dziewczyną która ma ''sznacuerkę miniaturkę'' (niestety z pseudohodowli -bez rodowodu...) i jest chyba najlepsza ze wszystkich psów w naszej grupie, no po prostu wymiata równo :crazyeye: Świetne są ;) Bzik ją lubi, chociaż ze sznaucerami dobrych wspomnień to on nie ma... Na osiedlu u nas jest jeden sznaucer mini ktory bez przyczyny rzuca mi się na psa za każdym razem jak go widzi :cool1: Ale to już kwestia wychowania bo właściciele - głusi na uwagi... :shake: Na szczęście Bzik ma go gdzieś i wystarczy jedno warknięcie Blejza i pies znika :evil_lol:

:oops::oops:

Widziałam zdjęcia i filmiki tej 'sznaucerki'. Jest świetna:loveu::loveu:

Julix napisał(a):
Nie nalezy sluchac tych, co widac nie znaja sie na psach. To kiedy te zdjecia?

A zdjęcia... Zupełnie o nich zapomniałam:eviltong:

dadiii napisał(a):
Witam!!
jestem tu pierwszy raz i jestem pod wrazeniem balbinkowych wyczynow :p
a folmik poprostu WOW!!!!!!

Witamy w naszych skromnych progach i dziękujemy:loveu: Zaraz do was wpadnę;)

agaciaaa napisał(a):
no właśnie, kiedy te zdjęcia? przecież jesteśmy grzeczni :evil_lol:

Strasznie:evil_lol:

Może zaraz będą:eviltong:

Posted

Gdzie widziałaś filmiki? Z tego co wiem to Junka, bo tak ma na imię, nie ma niestety żadnych filmów z agility w necie.. Może ją pomyliłaś z inną sznaucerką ;) U nas trenuje jeszcze Bangi ale ona jest już dawno w zaawansowanych i też jest super :)

Co do tych Mazur - to ja mam tam rodzinę , w tym kuzynkę-przyjaciółkę, dokładnie w Piszu i się bałam troszkę ale na szczęście nic im się nie stało :)

Zdjęcia tradycyjnie poprosimy :D

Posted

an_bzik napisał(a):
Gdzie widziałaś filmiki? Z tego co wiem to Junka, bo tak ma na imię, nie ma niestety żadnych filmów z agility w necie.. Może ją pomyliłaś z inną sznaucerką ;) U nas trenuje jeszcze Bangi ale ona jest już dawno w zaawansowanych i też jest super :)

Co do tych Mazur - to ja mam tam rodzinę , w tym kuzynkę-przyjaciółkę, dokładnie w Piszu i się bałam troszkę ale na szczęście nic im się nie stało :)

Zdjęcia tradycyjnie poprosimy :D

To pewnie tylko zdjęcia widziałam ;) Coś mi sie pokickało ;)

Zdjęcia zaraz bedą:eviltong:

Posted

Mój tata przed chwilą powiedział dozyć poważnym tonem 'robie to już się na mózg rzuciło z tymi psami':shake:(akurat zerknał na monitor kiedy przeglądałam zdjęcia Azy:eviltong:) Dzięki tato...........

A teraz dla rozweselenia wrzucam, fotki ;)

Jessuuuuuuuu zaraz zrobie coś imejdższakowi.............

Pieski Heńka które namiętnie flirtowały z Balbą i Zuźką:cool3:

Nie nie mogę dalej wstawiać bo nie chcą się załadować ...

Posted

dadiii napisał(a):
wiesz co zarazilam sie od ciebei i chyba tez zaczne dog dance!!! zaczynamy sie juz uczyc slalomu :p

Zachęcam!!:loveu: Świetna zabawa ;) My się teraz uczymy kroku hiszpańskiego i chodzenia do tyłu ;)

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Ale też chodzi o to zeby mozna bylo jednoczesnie zmniejszac bo aktualnie nie mam programu.....:shake:

na fotosiku można zmniejszać fotki od razu wrzucając :) polecam

Posted

ja tez uzywalam fotosika ale zabraklo mi juz miejsca na koncie i wrzucam przez image shack a zmniejszam w programie "PhotoFiltre" bardzo fajny program tylko ze jest po angielsku dal teg otez sciagnelam spolszczenei hihi

PS: a dala bys mi jakies wskazowki jak zaczynac i od czego zaczac ten swietny psi sport ?? :p tylk oze najlepiej na PW jak bys mogla :p

Posted

dadiii napisał(a):
ja tez uzywalam fotosika ale zabraklo mi juz miejsca na koncie i wrzucam przez image shack a zmniejszam w programie "PhotoFiltre" bardzo fajny program tylko ze jest po angielsku dal teg otez sciagnelam spolszczenei hihi

PS: a dala bys mi jakies wskazowki jak zaczynac i od czego zaczac ten swietny psi sport ?? :p tylk oze najlepiej na PW jak bys mogla :p

Oczywiście :) Zaraz pisze PW;)

agaciaaa napisał(a):
LEŃ! ja jestem z fotosika zadowolona :)

Gdzieee???:eviltong:

Cieszy mnie to ogromnie:eviltong: Ale nie chce mi sie tam rejestrować:eviltong: