Ania-shira Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 :crazyeye: ale świetne sztuczki rewelacja naprawdę podziwiam :multi: :multi: Super wam to wychodzi i jak one to szybko robi i z jaką gracją :multi: Włąsnie ile wam to zajeło taka nauka? Quote
despera Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Zarąbisty filmik delikatnie mówiąc:crazyeye: Jestem pod wrażeniem, cuda po prostu... A mój Nes ma opory przed głupim siad:evil_lol: GRATULUJEMY:multi: Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']I jest!!:multi: Tylko ciemny:placz: http://video.tinypic.com/player.php?v=4r0b6gpWow WoW i jeszcze raz WOW!! Balbinko wymiatasz :loveu: Cześc Oliwio :cool3: Tęskniłaś? :razz: Quote
olifka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Julix']Swietny filmik, nie wiedzialam, ze Balbina tak ladnie "tanczy" :) Najlepsze sa te obroty i turlanie Dziękujemy:loveu: [quote name='agaciaaa']a długo ją tego uczyłaś?? W zasadzie to nie ;) Każdej sztuczki pare minut ;) Malutka była to szybko łapała ;) [quote name='Helga_psiaki']świetny filmik:multi: Dziękujemy:loveu: [quote name='Ania-shira']:crazyeye: ale świetne sztuczki rewelacja naprawdę podziwiam :multi: :multi: Super wam to wychodzi i jak one to szybko robi i z jaką gracją :multi: Włąsnie ile wam to zajeło taka nauka? Dziękujemy pięknie ;) Nauka jak już pisałam zajęła pare minut ;) [quote name='despera']Zarąbisty filmik delikatnie mówiąc:crazyeye: Jestem pod wrażeniem, cuda po prostu... A mój Nes ma opory przed głupim siad:evil_lol: GRATULUJEMY:multi: Dziękujemy:loveu: [quote name=':: FiGa ::']Wow WoW i jeszcze raz WOW!! Balbinko wymiatasz :loveu: Cześc Oliwio :cool3: Tęskniłaś? :razz: Dziękujemy:loveu: Już Cie nie kocham! Tyle cie nie bylo i zadnego odzewu(pomińmy to ze nie masz moje num. tel.:eviltong:) Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 A cóż ja miałam zrobić :placz: 880896995 :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A cóż ja miałam zrobić :placz: 880896995 :evil_lol: FIga w heyah !!! mam do Ciebie sms za 3 grosze:D i 200 darmowych minut, które to nie mam gdzie wykorzystać:D:D Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Helga_psiaki napisał(a):FIga w heyah !!! mam do Ciebie sms za 3 grosze:D i 200 darmowych minut, które to nie mam gdzie wykorzystać:D:DA ja mam jeszcze 6 tys smsów w pakiecie, wal smiało :diabloti: Ale nie gwaranruje że odpisze od razu, pokłóciłam się z komą :evil_lol: Nie mam jej cały czas przy sobie :-P Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 a to ja 15 tys smsów jeszcze.... wysle Ci eska o 3 w nocy....:D:D Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Helga_psiaki napisał(a):a to ja 15 tys smsów jeszcze.... wysle Ci eska o 3 w nocy....:D:DBędę czekać :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 pyff...a ja się z heyah przeniosłam na ere :eviltong: tak w ogóle to helloł :multi: Quote
Kasia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Zdolniacha z Balbiny jest!!!! BRAWO!!! Cześć i czołem! :lol: Quote
Pianka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Super filmik, cos z ukłonem nie wychodziło, ale jest super:multi: Quote
olifka Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A cóż ja miałam zrobić :placz: 880896995 :evil_lol: Pff ja mam orange:eviltong: 505-777-501 Czarna_Owieczka napisał(a):pyff...a ja się z heyah przeniosłam na ere :eviltong: tak w ogóle to helloł :multi: Bry;) fidelek2 napisał(a):Zdolniacha z Balbiny jest!!!! BRAWO!!! Cześć i czołem! :lol: Dziękujemy i Heloł Pianka napisał(a):Super filmik, cos z ukłonem nie wychodziło, ale jest super:multi: Ukłon musimy dopracować:cool3: Teraz idę na zakupy więc mnie nie będzie przez pare godzin.:eviltong: Baj:cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 A co to za publiczna wymiana telefonów... tez mam podać ? :lol: Quote
Marta_Ares Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witam:loveu: swietny filmik, zdolniacha z niej, a gdzies ostatnio czytalam ze sznaucery sa glupie i nic nie mozna ich nauczyc.... Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Marta_Ares napisał(a):Witam:loveu: swietny filmik, zdolniacha z niej, a gdzies ostatnio czytalam ze sznaucery sa glupie i nic nie mozna ich nauczyc.... sznaucery głupie:angryy::angryy: niech tylko trafi ten artykuł, a jeszcze lepiej jego autor w moje ręce:evil_lol::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 No nareszcie filmik! Super sztuczki Balibiny :multi: Quote
Marta_Ares Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 znam autora ale nie moge mowic kto to, tez bylam zdziwiona szczegolnie ze kiedys bardzo sie interesowalam sznaucerami min wkoncu sama mialam takiego miec:shake: Quote
agaciaaa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witaaaanko :) będą dziś jakieś fotki Biśki-zdolniachy? :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Dalmaty to tez podobno gopie psy :mad: Pseudoznawcom sie nie wierzy po prostu :x Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Dalmaty to tez podobno gopie psy :mad: Pseudoznawcom sie nie wierzy po prostu :x też tak myślę:-x Quote
olifka Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):A co to za publiczna wymiana telefonów... tez mam podać ? :lol: Dajesz, dajesz:eviltong: :: FiGa :: napisał(a):I co kupiłaś? :cool3: Eee książki do szkoły:eviltong: Marta_Ares napisał(a):Witam:loveu: swietny filmik, zdolniacha z niej, a gdzies ostatnio czytalam ze sznaucery sa glupie i nic nie mozna ich nauczyc.... Dobryy!! Jak dla mnie to wszystko od wychowania zależy ;) A artykuł olać. an_bzik napisał(a):No nareszcie filmik! Super sztuczki Balibiny :multi: Dziękujemy agaciaaa napisał(a):Witaaaanko :) będą dziś jakieś fotki Biśki-zdolniachy? :loveu: Będą jak zasłużycie :eviltong: :: FiGa :: napisał(a):Dalmaty to tez podobno gopie psy :mad: Pseudoznawcom sie nie wierzy po prostu :x A też słyszałam taką opinię ale nie można mówić o rasie bo każdy pies jest inny ;) Ale niektórzy ludzie tego nie rozumieją:shake: Na pewno słyszeliście o tym sztormie na mazurach. To też się działo na jeziorze Jagodnym i nawet tam osoba zginęła a ja właśnie nad tym jeziorem mam działkę.... Się przeraziłam i teraz nie bede się chciała w jeziorze kąpać.. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts