agaciaaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):A starych umiejętności nie chcesz:cool3:? Stare też mogą być, jak najbardziej :) Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Biśka już chrapie a Pańcia przy kompie;) Quote
Bzikowa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Nie, Cavano nie jest klubem klikerowym ale z tego co wiem to wiele czlonkow klubu szkoli swoje psy klikerowo :) Głowna instruktorka, Ela używa w szkoleniu swoich szetlandów klikera z tego co wiem. I myślę, że można przychodzić na treningi od początku z klikerem, to zależy od Ciebie czym nagradasz swojego psa, na co reaguje, co go najbardziej kręci i na co chce biegać :) No to może po powrocie z obozu się zaopatrzę w kliker, jakąś mądrą ksiunszkę i coś zacznę kombinować :razz: Mam nadzieję, że mój jełopek pojmie o co chodzi z klikaniem :evil_lol: Słodkich snów Balbinki ! Quote
Czarna_Owieczka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Bry! :multi: Jak Blabinka słodko śpi/spała :cool3: :loveu: Quote
olifka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='agaciaaa']:loveu: :loveu: :loveu: Dobranoc :bye: BryDzień:evil_lol: [quote name='Helga_psiaki']Biśka już chrapie a Pańcia przy kompie;) Biśka przygotowuje się do spacerku:evil_lol: [quote name='an_bzik']Nie, Cavano nie jest klubem klikerowym ale z tego co wiem to wiele czlonkow klubu szkoli swoje psy klikerowo :) Głowna instruktorka, Ela używa w szkoleniu swoich szetlandów klikera z tego co wiem. I myślę, że można przychodzić na treningi od początku z klikerem, to zależy od Ciebie czym nagradasz swojego psa, na co reaguje, co go najbardziej kręci i na co chce biegać :) No to może po powrocie z obozu się zaopatrzę w kliker, jakąś mądrą ksiunszkę i coś zacznę kombinować :razz: Mam nadzieję, że mój jełopek pojmie o co chodzi z klikaniem :evil_lol: Słodkich snów Balbinki ! Ja raczej bez klikera bede biegać ;) Jesli w ogóle bede:eviltong: [quote name='Helga_psiaki']witamy się porankowo:) Witam Cię Helgo:eviltong: ( jak oficjalnie:eviltong:) przepraszam mam głupawkę:eviltong: [quote name='Czarna_Owieczka']Bry! :multi: Jak Blabinka słodko śpi/spała :cool3: :loveu: Doberosław:evil_lol: Spała:cool3: Teraz mnie męczy o spacer a ja przed chwilą głowe umyłam i siedze w reczniku:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witamy sie :loveu: Co tam u Was słychać śpiochy z rana? ;) Quote
despera Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dzień dobry:loveu: Doczekamy się tego filmiku?:mad: Pozdrawiamy:multi: Quote
olifka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Witamy sie :loveu: Co tam u Was słychać śpiochy z rana? ;) Teraz to z popołudnia:evil_lol: Balba śpi i chrapie:cool3: A ja nie mam co tobić to przed kompem siedze:eviltong: Dobcia napisał(a):Dzieńdoberek! Śliczna śpiąca Balbinka;) Dziękujemy:loveu: despera napisał(a):Dzień dobry:loveu: Doczekamy się tego filmiku?:mad: Pozdrawiamy:multi: Moooże:eviltong: g_o_n_i_a napisał(a):Bry :multi: Bry Ognista:evil_lol: Quote
JIM Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Balbinka jest sliczna :) Ma slodka mordke. Ja rowniez czekam na filmik.Dziekujemy za komentarze u nas. Quote
olifka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Julix napisał(a):Balbinka jest sliczna :) Ma slodka mordke. Ja rowniez czekam na filmik.Dziekujemy za komentarze u nas. Dziękujemy za odwiedziny:multi::multi: Filmik bedzie jak sie akumulator naładuje:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witamy ponownie i chcemy filmik :evil_lol: Quote
olifka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Dobra idę sprawdzić czy się akumulator naładował :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Dobra idę sprawdzić czy się akumulator naładował :evil_lol: iiiiiiiiiii? Quote
olifka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Helga_psiaki napisał(a):iiiiiiiiiii? Jeszcze nie sprawdziłam:eviltong: Już lecę:eviltong: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dobry ;) długo jeszcze każesz nam czekać na ten filmik? :eviltong: Quote
olifka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Mam go juz na aparacie ale nie mam kabelka zeby na kompa wgrac.:eviltong: Tzn pewnie gdzies sie wala ale nie wiem gdzie:eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Mam go juz na aparacie ale nie mam kabelka zeby na kompa wgrac.:eviltong: Tzn pewnie gdzies sie wala ale nie wiem gdzie:eviltong: To porządek w pokoju zrób :lol: i poszukaj :diabloti: :eviltong: Ja Cię będę duchowo wspierać :razz: Quote
olifka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 U mnie porządku się nie da zrobić :evil_lol: Quote
Recommended Posts