Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, Cavano nie jest klubem klikerowym ale z tego co wiem to wiele czlonkow klubu szkoli swoje psy klikerowo :) Głowna instruktorka, Ela używa w szkoleniu swoich szetlandów klikera z tego co wiem. I myślę, że można przychodzić na treningi od początku z klikerem, to zależy od Ciebie czym nagradasz swojego psa, na co reaguje, co go najbardziej kręci i na co chce biegać :)

No to może po powrocie z obozu się zaopatrzę w kliker, jakąś mądrą ksiunszkę i coś zacznę kombinować :razz: Mam nadzieję, że mój jełopek pojmie o co chodzi z klikaniem :evil_lol:

Słodkich snów Balbinki !

Posted

[quote name='agaciaaa']:loveu: :loveu: :loveu: Dobranoc :bye:
BryDzień:evil_lol:

[quote name='Helga_psiaki']Biśka już chrapie a Pańcia przy kompie;)
Biśka przygotowuje się do spacerku:evil_lol:

[quote name='an_bzik']Nie, Cavano nie jest klubem klikerowym ale z tego co wiem to wiele czlonkow klubu szkoli swoje psy klikerowo :) Głowna instruktorka, Ela używa w szkoleniu swoich szetlandów klikera z tego co wiem. I myślę, że można przychodzić na treningi od początku z klikerem, to zależy od Ciebie czym nagradasz swojego psa, na co reaguje, co go najbardziej kręci i na co chce biegać :)

No to może po powrocie z obozu się zaopatrzę w kliker, jakąś mądrą ksiunszkę i coś zacznę kombinować :razz: Mam nadzieję, że mój jełopek pojmie o co chodzi z klikaniem :evil_lol:

Słodkich snów Balbinki !
Ja raczej bez klikera bede biegać ;) Jesli w ogóle bede:eviltong:

[quote name='Helga_psiaki']witamy się porankowo:)
Witam Cię Helgo:eviltong: ( jak oficjalnie:eviltong:) przepraszam mam głupawkę:eviltong:

[quote name='Czarna_Owieczka']Bry! :multi:
Jak Blabinka słodko śpi/spała :cool3: :loveu:
Doberosław:evil_lol: Spała:cool3: Teraz mnie męczy o spacer a ja przed chwilą głowe umyłam i siedze w reczniku:cool3:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Witamy sie :loveu:
Co tam u Was słychać śpiochy z rana? ;)

Teraz to z popołudnia:evil_lol: Balba śpi i chrapie:cool3: A ja nie mam co tobić to przed kompem siedze:eviltong:

Dobcia napisał(a):
Dzieńdoberek!
Śliczna śpiąca Balbinka;)

Dziękujemy:loveu:

despera napisał(a):
Dzień dobry:loveu: Doczekamy się tego filmiku?:mad: Pozdrawiamy:multi:

Moooże:eviltong:

g_o_n_i_a napisał(a):
Bry :multi:

Bry Ognista:evil_lol:

Posted

Julix napisał(a):
Balbinka jest sliczna :) Ma slodka mordke. Ja rowniez czekam na filmik.Dziekujemy za komentarze u nas.

Dziękujemy za odwiedziny:multi::multi:

Filmik bedzie jak sie akumulator naładuje:evil_lol:

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Mam go juz na aparacie ale nie mam kabelka zeby na kompa wgrac.:eviltong: Tzn pewnie gdzies sie wala ale nie wiem gdzie:eviltong:

To porządek w pokoju zrób :lol: i poszukaj :diabloti: :eviltong:
Ja Cię będę duchowo wspierać :razz: