zuzolandia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dzielna dziewczyna ;-) taka malenka a taka DUZA hustawka ;-) eeheheheh Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :loveu: :loveu: Branoc moja koleanko od kieliszka :bye: :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina'] http://img527.imageshack.us/img527/262/56348913lu4.jpg Cudo, po prostu cudo :loveu: I te mokre chudziutkie łapinki :loveu: Ufff, w końcu tu dotarliśmy!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 http://img527.imageshack.us/img527/262/56348913lu4.jpg Jakie chude łapeczki! :loveu: :cool3: Balbina to jest sznaucer mini, czy średniak? Dziękujemy za wizytę u nas w galerii i obiecujemy pokazywać się tu częściej! :) Quote
Ania-shira Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Wpadałam się przywitać i życzyć miłego dnia :multi: Quote
Kasia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Oliwio, ile Balbinka waży? To jest mini sznaucerek? ;) Quote
Samturia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Super foteczka na hustaweczce...! pozdrawiamy! :) Quote
olifka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Marta_Ares']Balbinka jest sliczna, mimo ze wole duze psy to wlasnie zawsze podobaly mi sie sznaucerki maja taka fajna aksamitna siersc:loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: Witamy, dziekujemy i zapraszamy czesciej:loveu: [quote name='zuzolandia']Dzielna dziewczyna ;-) taka malenka a taka DUZA hustawka ;-) eeheheheh Ona jest bardzo odważna i wejdzie na wszystko:cool3: Tylko do jeziora z pomostu nie skoczy:cool3: [quote name=':: FiGa ::']:loveu: :loveu: Branoc moja koleanko od kieliszka :bye: :evil_lol: Bry:loveu: [quote name='fidelek2']Cudo, po prostu cudo :loveu: I te mokre chudziutkie łapinki :loveu: Ufff, w końcu tu dotarliśmy!!! Dziękujemy:loveu: W końcu w końcu:multi: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://img527.imageshack.us/img527/262/56348913lu4.jpg Jakie chude łapeczki! :loveu: :cool3: Balbina to jest sznaucer mini, czy średniak? Dziękujemy za wizytę u nas w galerii i obiecujemy pokazywać się tu częściej! :) Balbina jest miniaturką:loveu: Ja także dziekuje za wizyte u nas i zapraszam!:loveu: [quote name='Ania-shira']Wpadałam się przywitać i życzyć miłego dnia :multi: Bry Aniu i takze miłego dzionka życzę:multi: Quote
olifka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 fidelek2 napisał(a):Oliwio, ile Balbinka waży? To jest mini sznaucerek? ;) Ona waży ok. 10kg.:oops: Pracujemy na mniejszą wagą bo jest troche za duza. Tak to jest sznaucerek mini:loveu: Samturia napisał(a):Super foteczka na hustaweczce...! pozdrawiamy! :) Dziekujemy za odwiedziny i zapraszamy czesciej!:multi: Pozdrawiam Oliwia z Balbinką Quote
agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witaam śliczną Balbinkę!! :) No i pancie też ;) Quote
olifka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 agaciaaa napisał(a):Witaam śliczną Balbinkę!! :) No i pancie też ;) Witamy:loveu: Quote
agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Witamy:loveu: Poprosze jakieś fotki na dzień dobry :p Quote
Kasia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 My właśnie myślimy nad drugim ogonkiem i juz prawie prawie przekonałam TZta, że musi to być sznaucerek mini ale jeszcze dziś pokażę mu zdjęcia Balbinki więc myślę że to go już upewni na 100% :loveu: Quote
despera Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dzień dobry:) śliczna Balbinka na huśtawce, mój tchórz boi się nawet łapę na nią postawić;) Quote
Marta_Ares Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Doberek, co tam u Was? moze jakies foteczki nowe:evil_lol: Quote
olifka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Jakies?:evil_lol::evil_lol: Będą jakieś jak imageschack zadziała:mad: A dzisiaj moja mama zaprosiła jakąś dziewczyne, bo ona chciała zobaczyc sztuczki balbiny. A ta dziewczyna tylko po niemiecku mowiła:lol: Miałam z nia jajca:lol: Ja po polsku ona po niemiecku(z niemieckiego znam 3 slowa:shake:), jeszcze na migi i jakos gadalysmy, ale nie za bardzo nam to wychodzilo:razz: Miałam farta bo Biska byla dzisiaj bardzo nakrecona na pokonywanie przeszkod :) Az za bardzo i omijała tyczki w slalomie bo chciała go tak szybko pokonac:mad: I jeszcze jedna historia. Poszłam na spacer z Balbinką. Tylko wyszłysmy, przeszłysmy kolo bramy Henka i juz te jego dwa kundelki za nami na spacer:angryy:. I psa nie moglam spuscic bo zaraz by poleciała do nich. A one pewnie nie szczepione, chore a po za tym Bisce sie cieczka zbliza... Wiec spacer sie nie udał. I tak pewnie bedzie na kazdym spacerze:placz: A teraz u Nas burza....Ech Pozdrawiam Oliwia z Balbinką Quote
:: FiGa :: Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Oliw urządzcie pokaz i pozbierajcie po 5zł za oglądanie, o :evil_lol: A cieczki współczuję, szczerze :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Twoja Balbina chociaż chętna do slalomu jest, a mój Blaki ... lepiej nie mówic :lol: Życzymy wytrwałości w czasie cieczki :) ps.To pewnie ta burza co u nas rano była :evil_lol: Quote
olifka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Marta_Ares napisał(a):Doberek, co tam u Was? moze jakies foteczki nowe:evil_lol: Czy ja wiem czy doberek... Chyba niedoberek. Ulewa u nas straszna......:placz: Quote
Marta_Ares Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ares niestety tez slalom tak na dwa razy pokonuje... zreszta jak ostatnio caly torek pomalu, spacerkiem:angryy: :angryy: :angryy: (ale to pewnie przez to ze suczka z cieczka byla na treningu) Quote
olifka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Twoja Balbina chociaż chętna do slalomu jest, a mój Blaki ... lepiej nie mówic :lol: Życzymy wytrwałości w czasie cieczki :) ps.To pewnie ta burza co u nas rano była :evil_lol: Smakolyk potrafi czynic cuda:evil_lol: Mam nadzieje ze wytrwamy... Ty mnie nie denerwuj bo zaraz ją spowotem odesle:eviltong: :: FiGa :: napisał(a):Oliw urządzcie pokaz i pozbierajcie po 5zł za oglądanie, o :evil_lol: A cieczki współczuję, szczerze :lol: A 50% przekrzcie Sylwii bo to ona wpadła na ten geniealny pomysł:mad: Myslisz ze sie dam nabrac:evil_lol: Wszystkie kundelki ze wsi beda sterczec pod naszą bramą... Chociaż te twojego chlopaka juz sterczą:mad: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Ty mnie nie denerwuj bo zaraz ją spowotem odesle:eviltong: No wiesz :mad: Quote
Marta_Ares Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 wszedzie pada... a u nas sloneczko swieci:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witanko :cool3: Wpadam z re-wizytką. Mam nadzieje, ze beda jakies nowsze fotki Balbinki :loveu: Quote
Recommended Posts