azalia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Blunio w lesie zachwyca moje oczy,jest cudowny i szczęśliwy.Beatko przyślij mi proszę na PW nr telefonu,bo mi zaginął. Quote
beta ata Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Co taka cisza u Blunia, lobario ? :-) Gdzie nowe zdjęcia? No, nie wierzę, że do lasu z Bluńciem nie chodzisz ! :-) Quote
Lobaria Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 beta ata napisał(a):Co taka cisza u Blunia, lobario ? :-) Gdzie nowe zdjęcia? No, nie wierzę, że do lasu z Bluńciem nie chodzisz ! :-) Cisza, bo pracujemy ciężko, aby zarobić pieniążki za transport Blunia i inne psiaki w potrzebie, strasznie wkurza niemoc, gdy wszystko się przeciąga. Nie byliśmy w lesie od ubiegłej soboty, ale wczoraj przeszliśmy się wokół kępińskiego stawu - był to dla Blunia dzień pełen wrażeń. Chętnie chłeptał wodę ze stawu i wchodził w mokre :cool3: / woda jest czyściutka, to raj dla wędkarzy / W pewnym momencie jednak przegiął i zaliczył nieplanowaną kąpiel:roll::roll::roll: Fotki słabe, bo Blunio BARDZO SZYBKO chciał się wydostać na suchy ląd :lol: cdn Quote
Lobaria Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Potem był już ostrożny w podchodzeniu do mokrego Pod koniec spaceru zobaczył kolegę, który chyba przypomniał Mu towarzysza, którego nie za bardzo lubił Reakcja była natychmiastowa - sprint tak szybki, że nie zdążyłam tego sfotografować - następna fota już z chyba niezbyt przyjaznej dyskusji obu panów... Obie z panią Fafika uspokoiłyśmy towarzystwo na tyle, że potem Fafik puścił oko do Blunia ;) Quote
Lobaria Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ostatecznie Blunio wyładował swoją frustrację w bazie, na resztce kości :lol: Quote
beta ata Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Biedna czarna jagódka się skąpała ;-) :-) Myślisz, że on Rufiego zobaczył w tym Fafiku? :mad: :evil_lol: Quote
Lobaria Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 beta ata napisał(a):Biedna czarna jagódka się skąpała ;-) :-) Myślisz, że on Rufiego zobaczył w tym Fafiku? :mad: :evil_lol: Tak pomyślałam, jak tylko Blunio pomknął do niego szczekuląc niezbyt przyjaźnie. Quote
Lobaria Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Marta1990 napisał(a):gratulacje pięknego psiaka :D To zasługa zaangażowanych Cioteczek i Ich wielkiej determinacji:loveu: Quote
Marta1990 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Lobaria napisał(a):To zasługa zaangażowanych Cioteczek i Ich wielkiej determinacji:loveu: to szczęściara z pani :) Bunio jest przepiękny naprawdę zakochałam się w nim:loveu: Quote
Onaa Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Blunio słodka kruszynka, jak miło się czyta wieści z domku :) :) :). Quote
Lobaria Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Cioteczki, wcale się nie dziwię, że zakochałyście się w Bluniu - jego NIE MOŻNA nie kochać. :loveu: Nie dosyć, że słodziak, to jeszcze mądrulki bardzo:smile: Sobotni spacer po lesie był smutny po wieściach o Gacusiu http://www.dogomania.pl/threads/215438-Kilkumiesi%C4%99czny-wyg%C5%82odzony-i-katowany-Gacu%C5%9B i Blunio chyba wyczuł mój nastrój Podgrzybkami też nie był zainteresowany ale pochwalił się swą puszystą litą Quote
beta ata Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Nie martwcie się już, Gacusiowi teraz bedzie juz tylko lepiej przecież. Jeszcze bedzie taki zadowolony jak ta czarna jagódka :-) Oj, nie lubię patrzeć na smutnego Blunia... ;-) Quote
Lobaria Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='beta ata']Nie martwcie się już, Gacusiowi teraz bedzie juz tylko lepiej przecież. Jeszcze bedzie taki zadowolony jak ta czarna jagódka :-) Oj, nie lubię patrzeć na smutnego Blunia... ;-)[/QUOTE] TERAZ wiemy, że już lepiej ale jeszcze Pesteczka i Miśka, u której ostatnio bardzo złe wieści, i Duszek, który bez wspomagania nie siuśka, i tyle innych bid. Jeszcze o Bluniu - kiedyś sypiał na kołdrze w nogach, teraz pcha pysio lub doopinkę na poduszkę - jeszcze nie wyczaiłam co powoduje, że przy mojej głowie raz to a innym razem to drugie. Może psiut przypomniał się czas embrionalny i myli pragębę z paszczą właściwą...;) Quote
beta ata Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Może tylko dla wygody, raz to, raz tamto kładzie na podusi... :cool3: Moja Tami sobie nie żałuje i kładzie na poduszce siebie calą :lol: Quote
Lobaria Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Blunio jest coraz wspanialszy, pieszczoch z Niego nieprawdopodobny:loveu: Nie chce darować żadnemu psiakowi - gdy tylko jakikolwiek / nawet duży / znajdzie się z zasięgu wzroku - wyrywa się do niego szczekuląc wojowniczo:mad:, ale już potrafi zrezygnować z pogoni na moje zdecydowane zawołanie. Do facetów nadal jest nieufny, ale już nie ucieka, tylko chowa się za nogami pańci. Gdy widzi, że zakładam terenowe buty i biorę plecaczek - szaleje z radości bo wie, że oznacza to spacer po lesie. Ze spaceru sobotniego nie był zbyt zadowolony, ponieważ w lesie dopadł nas deszcz - na zdjęciach widać, jaki był nieszczęśliwy z prysznica:placz: Zdjęcia z niedzieli wkrótce. Quote
Lobaria Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='BUDRYSEK']mokra kaczka :) W niedzielę nie padało, a uruchomienie spłuczki w leśnym kibelku się nie udało;) Udało się natomiast grzybobranie Więcej fotek niebawem Quote
beta ata Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Blunio, jak zawsze, pieknie wygląda :-) Quote
Lobaria Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='beta ata']Blunio, jak zawsze, pieknie wygląda :-) Jest przecudny, a z grzybami Mu do twa... pysia ;) Quote
beta ata Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Prawda, że fajnie mieć takiego kumpla do chodzenia po lesie? Widzisz, dobrze, że Cie zmusiłam :mad: do adoptowania go :cool3: Quote
Roszpunka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Lobaria wrzuciła mi link do Blunia, zajrzałam... i przeczytałam cały. Blunio piękny i taki szczęśliwy! Chcemy takich domków dla wszystkich psiaków:) Quote
Klaudus__ Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Ile u Was grzybów! U nas lasy pustkami świecą! No i toalety leśne macie :P Quote
Recommended Posts