Lobaria Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Roszpunka napisał(a):W sumie mu się nie dziwię, że poważnieje przed obiektywem - wie, jak romantycznie i przystojnie wygląda z poważną miną ;) Nio i jak się w takim nie zakochać... Quote
Roszpunka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Zakochać się i dozgonnie kochać można jedynie :) Quote
Klaudus__ Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 W sumie to oglądając zdjęcia swobodnie biegającego Blunia - w dalszym ciągu nie jestem w stanie uwierzyć,że to ON! To był taki uciekinier,że głowa mała,żeby to ogarnąć!! Pamiętam jak jednego dnia zwiał z kojca... Kilka godzin chodziłam za Nim i błagalam,żeby do mnie podszedł! A On gdzie tam!! W dłuuuuuuuuuugąąąąąąąąąąą! To był koszmar! Po przęsłach w kojcach wychodził na samą górę szukając ucieczki - to ŁOBUZ! Quote
inga.mm Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 a ja widzę na fotkach Blunia-melancholika, który myśli jakby pomóc innym Quote
__Lara Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Klaudus__ napisał(a):W sumie to oglądając zdjęcia swobodnie biegającego Blunia - w dalszym ciągu nie jestem w stanie uwierzyć,że to ON! To był taki uciekinier,że głowa mała,żeby to ogarnąć!! Pamiętam jak jednego dnia zwiał z kojca... Kilka godzin chodziłam za Nim i błagalam,żeby do mnie podszedł! A On gdzie tam!! W dłuuuuuuuuuugąąąąąąąąąąą! To był koszmar! Po przęsłach w kojcach wychodził na samą górę szukając ucieczki - to ŁOBUZ! Klaudus___, on jest też z punktu przetrzymań? Quote
Lobaria Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Klaudus__ napisał(a):W sumie to oglądając zdjęcia swobodnie biegającego Blunia - w dalszym ciągu nie jestem w stanie uwierzyć,że to ON! To był taki uciekinier,że głowa mała,żeby to ogarnąć!! Pamiętam jak jednego dnia zwiał z kojca... Kilka godzin chodziłam za Nim i błagalam,żeby do mnie podszedł! A On gdzie tam!! W dłuuuuuuuuuugąąąąąąąąąąą! To był koszmar! Po przęsłach w kojcach wychodził na samą górę szukając ucieczki - to ŁOBUZ! I ja nie wierzę, że psiak, którego opisujesz, to TEN SAM;) Blunio najczęściej nie oddala się ode mnie na metr, a jak już się zapomni, to na nasz rytualny gwizd melodyjki Wlazł kotek na płotek, lub na zawołanie - przybiega jakby Go z procy wystrzelili:cool3:. Ja wtedy kucam, rozkładam ramiona, a On w w nie wpada i się tulimy. Teraz wystarczy, że tak kucnę nic nie mówiąc i już Blunio pędzi na złamanie karku:loveu: W eleganckich miejscach zachowuje się jak książę - żadnych zbędnych ruchów, sama dostojność. Blunio jest z punktu przetrzymań z Pszczyny - jak dobrze, że Cioteczki Go uratowały:loveu: Quote
Lobaria Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 inga.mm napisał(a):a ja widzę na fotkach Blunia-melancholika, który myśli jakby pomóc innym Też tak sądzę, a gdybyś widziała moje zdjęcia / gdyby Blunio przypadkiem się nauczył focić :crazyeye: / - myślimy oba, ale na razie sami walczymy o przetrwanie. Quote
Ewanka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dzięki za zaproszenie ....... :) Poczytałam, obejrzałam masę zdjęć i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że Pan Blunio to dostojny przystojniak ... a jak uwodzi powłóczystym spojrzeniem :p ... nie dziwię się, że wsiąkłaś :loveu: Quote
Funky Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Piękne zakończenie - a Blusisko do zjedzenia - Lobaria wycałuj go od Ciotki Funky :*:*:* Quote
Lobaria Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Funky napisał(a):Piękne zakończenie - a Blusisko do zjedzenia - Lobaria wycałuj go od Ciotki Funky :*:*:* Dzięki - zrobione :buzi: Ale to dopiero początek dobrego, nie zakończenie... Quote
Roszpunka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Blunio... sam chyba nie wiesz, ile miałeś w życiu szczęścia... Lobario masz rację, to dopiero początek dobrego, ale też jednocześnie szczęśliwy koniec najgorszych dni Twojego Przystojniaka z powłóczystym spojrzeniem :) Quote
__Lara Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Lobaria napisał(a):I ja nie wierzę, że psiak, którego opisujesz, to TEN SAM;) Blunio najczęściej nie oddala się ode mnie na metr, a jak już się zapomni, to na nasz rytualny gwizd melodyjki Wlazł kotek na płotek, lub na zawołanie - przybiega jakby Go z procy wystrzelili:cool3:. Ja wtedy kucam, rozkładam ramiona, a On w w nie wpada i się tulimy. Teraz wystarczy, że tak kucnę nic nie mówiąc i już Blunio pędzi na złamanie karku:loveu: W eleganckich miejscach zachowuje się jak książę - żadnych zbędnych ruchów, sama dostojność. Blunio jest z punktu przetrzymań z Pszczyny - jak dobrze, że Cioteczki Go uratowały:loveu: Żeby tak wszystkie psiaki z tego punktu miały tyle szczęścia co ten przystojniak :) Quote
Lobaria Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 __Lara napisał(a):Żeby tak wszystkie psiaki z tego punktu miały tyle szczęścia co ten przystojniak :) Zwłaszcza te http://www.dogomania.pl/threads/215836-Czarnuszek-Pepe.-Pilnie-szuka-cz%C5%82owieka-kt%C3%B3ry-pokocha-Go-ca%C5%82ym-sercem... http://www.dogomania.pl/threads/218063-Przera%C5%BCone-male%C5%84stwo-zobacz-Go...-Jest-%C5%BCyw%C4%85-definicj%C4%85-strachu...-POM%C3%93%C5%BB-B%C5%81AGAM! Coś Pepe nie ma szczęścia, a taki słodziak... Quote
inga.mm Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 dziewczyny, klikajcie www.karmimypsiaki.pl [FONT=Arial]http://pustamiska.pl/pl/dziekujemy-klik.php [/FONT]i wspomóżcie moje tymczasy. Mam długi na ponad dwa tysiące. Nie proszę o pieniądze za darmo, ale ciężko je wypracowuję bazarkami. Może znajdziecie coś dla siebie? Zapraszam na bazarki z banerków V V V V V V V V V[FONT=Arial] [/FONT] Quote
Lobaria Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='inga.mm']dziewczyny, klikajcie www.karmimypsiaki.pl [FONT=Arial]http://pustamiska.pl/pl/dziekujemy-klik.php i w bazarki w moim podpisie v v v v v [/FONT] Pusta miska funkcjonuje na moim forum grzybowym od dłuższego czasu i jest klikana, a karmimypsiaki założę. Quote
Lobaria Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 beta ata - pamiętam, jak mówiłaś / gdy przyjechaliście ze słodziakiem /, że Blunio śmiesznie reaguje na szeleczki, gdy chce się jemu założyć. Bez zmian - gdy widzi szeleczki, podnosi prawą łapinkę, a potem nijak nie wie, co robić dalej. Taki słodki psiak - nieborak. Quote
beta ata Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 :-D On tak w sklepie zoo zastygł :-D Pani spytała: Podniesiesz łapkę? Blunio podnósł, pani wlożyła szelki pod łapkę, ale Blunio nie opuścił, tylko tak zesztywniał, stal jak zamrożony. Chwilke to trwalo, zanim sie rozluźnił i dalo sie przymierzyć... :-) ...Ale tak ogolnie, to szeleczki chyba lubi, bo to przeciez znaczy, że szykuje sie wycieczka..? Quote
Lobaria Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 beta ata napisał(a)::-D On tak w sklepie zoo zastygł :-D Pani spytała: Podniesiesz łapkę? Blunio podnósł, pani wlożyła szelki pod łapkę, ale Blunio nie opuścił, tylko tak zesztywniał, stal jak zamrożony. Chwilke to trwalo, zanim sie rozluźnił i dalo sie przymierzyć... :-) ...Ale tak ogolnie, to szeleczki chyba lubi, bo to przeciez znaczy, że szykuje sie wycieczka..? Bardzo lubi szeleczki, łapkę prawą chętnie podnosi, ale co z drugą zrobić, to juz zbyt skomplikowana sprawa... Quote
Roszpunka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 A ja Wam Lobario i Bluniu, życzę wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia :) Choinki pachnącej i pięknych pod nią prezentów :) Quote
Lobaria Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Roszpunko, Tobie i wszystkim Cioteczkom i Wujkom składam życzenia - życzę Wam i Waszym najbliższym aby upłynęły miło i zdrowo w ciepłej, rodzinnej atmosferze. Pierwsza gwiazdka, sianko pod obrusem, łamanie się opłatkiem, 12 pysznych potraw, kolędowanie, prezenty pod choinką, radość z obecności najbliższych - niech to wszystko będzie Waszym udziałem. Niech szczególna atmosfera tych Świąt otuli Was wszystkich i obdarzy ciepłem, czułością, uśmiechem i miłością. I bądźmy razem ze wszystkimi psimi bidami - z tymi, które znamy i otaczamy opieką, jak i z tymi anonimowymi, o których wiemy tylko, że gdzieś tam są. :tree1: Quote
beta ata Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 I nawzajem, ma się rozumieć "arcysamo przez się" :-) ! Quote
Lobaria Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Coby nie było podejrzeń, że Blunia do lasu nie zabieram - foty z dzisiaj jadalne grzyby - gąsówki mgliste - ja znalazłam, ale Blue chętnie się pod nie podczepił.. białe kropki na Bluniu to grad Quote
Lobaria Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Nawałnicę petard przeżyliśmy z Bluniem tuląc się do siebie, więc chyba fajnie... Wszystkim Cioteczkom i psiakom życzymy lepszego roku od tego starego. Quote
inga.mm Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Zdrowia, szczęścia, poczucia humoru, ukojenia nerwów, pracy, pieniędzy i wielu udanych adopcji oraz bogatych bazarków, Życzę wszystkim Przyjaciołom, Zaprzyjaźnionym, Niezaprzyjaźnionym, tym którzy już są z nami i tym którzy z nami będą Wielkie noworoczne całusy Ja w łóżku miałam 7-kę zwierzów. Quote
Recommended Posts