beta ata Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 To znaczy, że one dzisiaj nie wyjdą? Miałam nadzieję, że dziś... Quote
BUDRYSEK Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 beta ata napisał(a):To znaczy, że one dzisiaj nie wyjdą? Miałam nadzieję, że dziś... w weekend jest nieczynne Quote
BUDRYSEK Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 kto moze wplacic pare groszy na wykup? trzeba to wszystko zgrac logistycznie Quote
asia-s Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 BUDRYSEK napisał(a):kto moze wplacic pare groszy na wykup? trzeba to wszystko zgrac logistycznie ja na czarnuszka kudlatka wplace 40 zl na wykup, tyle kosztuje wykup psiaka?- poprosze pw z numerem, A gdzie ma pojechac? Na dt? Quote
BUDRYSEK Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='asia-s']ja na czarnuszka kudlatka wplace 40 zl na wykup, tyle kosztuje wykup psiaka?- poprosze pw z numerem, A gdzie ma pojechac? Na dt? dzieki :) na razie nie mamy nic dla niego ciagle tworzymy plan dzialania, nie wiadomo jeszcze czy uda sie go wykupic? ale do myslowic nie moze jechac! asia-s - 40 zl Quote
asia-s Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='BUDRYSEK']dzieki :) na razie nie mamy nic dla niego ciagle tworzymy plan dzialania, nie wiadomo jeszcze czy uda sie go wykupic? ale do myslowic nie moze jechac! asia-s - 40 zl Ok - rozumiem, mam nadzieje ze sie uda - sliczny, przestraszony psiak To jakby wszystko poszlo dobrze - trzymam kciuki - to daj Budrysku namiary do wplaty na pw Quote
beta ata Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Tak, ma przyjechać do mnie na tymczas :-) Już niecierpliwie czekam na niego i jego kumpla. Pomóżcie, proszę! Jest już dla jednego na wykup od asia-s . Wątek drugiego podany wyżej. Quote
BUDRYSEK Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 jeszcze na transport trzeba uzbierac...a z tym bedzie ciezej :( Quote
beta ata Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Prosze przeczytać: posty nr 190 i 191 z wątku http://www.dogomania.pl/threads/204676-%C5%9Aliczny-wystraszony-rudy-szor%C5%9Bciak-Rufusek.-Pomoc-w-og%C5%82oszeniach-potrzebna.../page8 Quote
BUDRYSEK Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 pieniadze na wykup zapewnione maja wszystkie psiaki...bardzo dziekuję :) Fifi - asia-s Manius -paulinken Paroweczki - bazarek Harris - Isiak Brutus -kasa z konta Ramba Jamniczek -Jamnicza skarpeta nowy Onek -paulinken Rufusek - wystraszony psiak - haliza chory psiak - Malgorzata G. Beniu - Malgorzata G. astka - Malgorzata G. propozycje dt: Teresa Borcz - Fifi, wystraszony psiak i chory psiak na bdt ihabe - Jamniczek - tylko do 20.6 na bdt Bambino - Paroweczki - transport ? beta ata - Rufusek i Harris - byc moze transport w pt do Wrocka....potem? nie mamy nic dla reszty psiakow :( wykupimy je i co dalej? Benio Brutus - moze jechac do Leszna - tylko transport potrzebny nowy Onek Manius astka moze ktos je przetrzymac chociaz kilka dni? Quote
Onaa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Czarnuszek to Fifi tak ? I on będzie u Teresa Borcz na dt ? Quote
BUDRYSEK Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Dogo07 napisał(a):Czarnuszek to Fifi tak ? I on będzie u Teresa Borcz na dt ? tak, trafi do Niej z kumplem z boksu - wystraszonym psiakiem i jak jeszcze zyje z chorym psiakiem Quote
beta ata Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Chwila! Czarnuszek jedzie do mnie przecież! Ja nawet nie wiem, który to Harris! Ludzie! Prosze! Taki bałagan jest naprawdę dołujący! Quote
monika083 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 beta ata napisał(a):Chwila! Czarnuszek jedzie do mnie przecież! Ja nawet nie wiem, który to Harris! Ludzie, prosze, taki bałagan jest naprawdę dołujący! Harris to tez czarnuszek, Quote
beta ata Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 A wyżej napisano, że Czarnuszek to Fifi ... ??? Quote
monika083 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 beta ata napisał(a):A wyżej napisano, że Czarnuszek to Fifi ... ??? hm , no oba sa czarne, to moze dlatego juz sie cos pomieszalo..budrysek musi odpowiedziec. Quote
BUDRYSEK Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 beta ata napisał(a):Chwila! Czarnuszek jedzie do mnie przecież! Ja nawet nie wiem, który to Harris! Ludzie! Prosze! Taki bałagan jest naprawdę dołujący! to sprobuj ogarnac to sama! zabierasz Harrisa ktory mial chora lapke, czy kudlatego Fifiego? Quote
beta ata Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Budrysek , nie denerwuj się, rozumiem, że masz pewnie dużo na głowie. Zrozum też mnie, robie to pierwszy raz i wszelka niejasnośc i niepewność wpędza mnie lekką panikę :-) Sprawdziłam, który to Harris i zadzwoniłam do Teresy Borcz. Wszystko sie wyjaśniło. Do mnie jadą niewielki rudy Rufusek i niewielki czarny Czarnuszek/Fifi. Piesek z chorą łapką jedzie raczej do niej, bo ona jest specjalistką od leczenia tymczasików :-) Do mnie Harris nie może przyjechać, bo jest za duży, w tym sensie, że moja starsza suka nie lubi psów jej wielkości i większych, natomiast mniejsze toleruje, "moga żyć"... Quote
Isiak Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Cieszę się, że wszystko się wyjaśniło. Ja też panikara straszliwa jestem, więc rozumiem Twój niepokój. Siedzę w pracy, a sercem i myślami jestem z Budryskiem. Normalnie nic robić nie umiem, nie mogę się skupić :shake: Quote
TERESA BORCZ Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 spokojnie , jest ok wolę pacjenta HARRISA, nie jest łatwo dziewczynom ogarnąć ten koszmar, ale uda się mam nadzieję! Quote
beta ata Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Teresa Borcz , Harris nie trafił do mnie, ale to nie znaczy, że jest mi obojetny. Mam pewna rośline, która bardzo przyspiesza gojenie ran i regenerację tkanek. Jeśli nie ma Pani tej roslinki, to chetnie ją prześle lub przekażę. Tylko myślę, że chyba lepiej odezwe sie telefonicznie w tej sprawie. Quote
beta ata Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Dobrzy ludzie!!! Dobrzy ludzie!!! :-) Zbieram dla Czarnulka grosik! Kto małemu wpłaci cosik?! :-) Quote
Recommended Posts