rasowa2410 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 yunona napisał(a):Należy byc tolerancyjnym i przełknąć gładko. Geje to w porzo kolesie :) yhhh... ja już to rozumiem ;) POPATRZ! Tak ładnie pozuję! A ucho mam jak radar :) Uploaded with ImageShack.us Tak na wsi jest zimno! A ja bez swojej kurteczki! Brrrrrr... lepiej tak spędzać czas (zawiniętym w jakieś stare, babcine prześcieradło) i moi koledzy (dwa kapcie-myszki, które uwielbiam aportować!) Quote
Isadora7 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Genialne ma uszy, po prostu genialne Quote
rasowa2410 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Tak, wiem co masz na myśli... On jest po prostu ...brzydal! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
yunona Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Sama jesteś brzydal! Kapsio jest prześliczny, morduchna wiecznie zadowolona i to uszeczko cudne , a kyszszszsz rasowa Ty brzydulo! ;) Quote
rasowa2410 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 yunona napisał(a):Sama jesteś brzydal! Kapsio jest prześliczny, morduchna wiecznie zadowolona i to uszeczko cudne , a kyszszszsz rasowa Ty brzydulo! ;) :buzi: :calus: Ach Ty! Przecież i tak go KOCHAM :loveu: Quote
vaness Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 "SPOKO SPOKO ":eviltong: nie wyzywaj go , bo toffi ci pokaże i się patyczkować nie będzie że wyzywasz jego kumpla ! :evil_lol: Quote
rasowa2410 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Zmowa przeciwko mnie? Naślę na Was sforę groźnych i baaaaardzo agresywnych jamników! ;) :P Quote
kamilka91 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Kapsio na tym pierwszym zdjęciu... Zakochałam się :loveu: Quote
Joann Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 on jest taki słodki z tymi ucholami co żyją własnym życiem;p hehe Quote
rasowa2410 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Przyznaję, że czasmi wygląda na inteligentnego :D Quote
Celina12 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Kocham ,normalnie kocham te Kapuśniakowe UCHI....Ciotka Rasowa -On jest Boski :loveu::loveu: Quote
rasowa2410 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Celina12 napisał(a):Kocham ,normalnie kocham te Kapuśniakowe UCHI....Ciotka Rasowa -On jest Boski :loveu::loveu: No to jak Celinko... Zamieniamy się za Pirusia? :evil_lol::eviltong: uszy ma sliczne Śliczne, bo baldzo duzie! Quote
rasowa2410 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Dzień z życia Leniwca Pospolitego Kapsellus Lenivus Pospolitus: Co można robić jesienią: "Porady dla psich dżentelmenów wg Kapsla" można spać w pozycji "Zamęczonego na śmierć Biedaka": potem można się uczyć komendy "na miejsce" Quote
rasowa2410 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Ćwiczenie "na miejsce" wymaga jednak tyle wysiłku, że lepiej jest się położyć i udawać, że się śpi i mieć wszystkich dookoła w psim nosie! To nic, że Pańcia-szkoleniowiec już wychodzi z siebie by nauczyć Kapselka spokojnego siedzenia na kocyku! Trzeba zrobić jej na złość i się położyć! :angryy: potem można trochę popozować do zdjęć, gdy jest się u rodziny, na wsi: zdjęcie pt.: "Hej sunie! Która z Was chciałaby mnie schrupać?" w końcu warto pojechać na wieś. Jest tam taaaaki wielki dom i babcia często sypie kiełabską jak się ładnie poprosi :roll: pozycja na "amstafa" (to zdjęcie i to jedno, powyżej są stare ale baaaardzo mi się podobają, więc wstawiłam) potem jednak trzeba wracać do domciu: razem w samochodzie z nową "koleżanką" - Almą (wyżlicą czeską mojej cioci). Kapsel siedział na moich kolanach podczas jazdy i nie mogłam mu robić zdjęć z zaskoczenia :mad: Quote
rasowa2410 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Szybki spacerek ( w swojej sławnej i rozpoznawalnej na osiedlu zielonkawej chustce)::loveu: i można znowu spać... Tyle, że już w Bydgoszczy... na łóżku swojej Pańci... mmmmm jak przyjemnie! na swoim ukochanym, mięciutkim kocyku... Później ewentualnie można wstać i popatrzeć jak Pańcia się męczy przy robieniu jabłecznika (to takie dobre amciu, a gdy się wskoczy na krzesło a potem na stół można nawet to posmakować. Trzeba jednak baaaardzo uważać, bo Pańcia zawsze krzyczy, gdy ja tak robię. Ciekawe dlaczego...):angryy::angryy::angryy: Jabłecznik trochę nie wyszedł :oops:, ale i tak był pyyyyyyyszniutki! Mniam! Quote
rasowa2410 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Kolejna, bydgoska bida: Jamnior ANGUS vel Laki. (1-1,5 roku) Szorściak przywiązany do słupa z karteczką od właściciela "nie mogę się nim opiekować". Co za wredny tchórz z tego pseudowłaściciela! A fe! Wstyd! po lewej A po prawej mój nowy kumpel Hermes. Małe ADHD, które ueiwlbia bieeeeegać, skakać biegać i skakać. (1 roczek) Potrzebują domku! Jeśli mógłby ktoś pomóc to proszę o kontakt choćby na PW. Są takie młodziutkie! Nie mogą spędzić okresu dojrzewania w schronie bo wpłynie to na ich psychikę! Quote
Isadora7 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Kapsel rozwalasz mnie, a twój image jest niepowtarzalny Quote
rasowa2410 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Uwielbiam jego seksowny wyraz pyska! Mrauuuuu! Quote
rasowa2410 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Dzięki Yun! Potencjalni "adoptujący" do Hermeska i Angusa walą drzwiami i oknami ale narazie czekam na TĘ JEDYNĄ RODZINĘ... I zacytuję tu tekst niczym z reklamy: A może to właśnie TY zaadoptujesz jamnika? Quote
rasowa2410 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 No nie mogłam się opanować ze śmiechu. Codziennie czytam ten tekst i za każdym razem mam uśmiech na twarzy od uch do ucha! 1. Pierwszego dnia Bóg stworzył Jamnika. 2. Drugiego dnia Bóg stworzył człowieka, żeby rozpieszczał Jamnika. 3. Trzeciego dnia Bóg stworzył wszystkie zwierzęta, aby Jamnik miał za czym biegać. 4. Czwartego dnia Bóg stworzył pracę, żeby człowiek wychodził regularnie z domu, a Jamnik mógł swobodnie po nim buszować. 5. Piątego dnia Bóg stworzył piłkę tenisową, żeby Jamnik mógł ją aportować albo i nie. 6. Szóstego dnia Bóg stworzył weterynarza, żeby Jamnik był zdrowy, a człowiek ubogi. 7. Siódmego dnia Bóg chciał odpocząć, ale musiał wziąć Jamnika na spacer. Quote
Recommended Posts