rasowa2410 Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 idę szukac tych książek na allegro Szukaj, szukaj ;) PS Śliczny masz Celinko bannerek! Ach przecudny!!! Nie chciałabyś mi jej pożyczyć? Książki szczęśliwie dostarczone, choć jak zauważyłam, to cieszyłaś się tylko, Kamilko, ze zdjęć dalmatyńczyka... xD Quote
kamilka91 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dziękuję :) Ja rzadko okazuję radość :eviltong: Właśnie mi przypomniałaś, że miałam obejrzeć te rysunki, których nie miałam oglądać... :D Quote
Isadora7 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Celina12 napisał(a):...idę szukac tych książek na allegro....:loveu: Fotek dawno nie było..... o właśnie, z popzrednich zwis hamakowy bardzo mis ię podoba Quote
ania90 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 http://img825.imageshack.us/img825/7034/kamaaaaaaaaaaa.jpg he he i Kapsel musi wyprobowac wiszace lozko :lol: Quote
rasowa2410 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Kamilaaaaa!!! Mam Cię zabić?! Co ty mi wrzuciłaś do skrzynki pocztowej?! Tak wygląda Kapuśniak? Mam się obrazić xD? Patrzcie co Kamilka91 mi "wysłała": :D :D :D :D Uploaded with ImageShack.us Quote
kamilka91 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 To dzieło Michała :D Powiedział, że się obrazisz, bo zamiast Kapsla wyszedł mu szczur... :eviltong: Było nas nie wpuszczać na klatkę schodową... :D Quote
rasowa2410 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 To jakiś zmutowany szczur po licznych przeszczepach ;) A Michał dostanie ode mnie! Quote
rasowa2410 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 wiki4 napisał(a):Faktycznie jak szczur wyglada :lol: Proszę, proszę, kto tu do nas zajrzał... ;) Przydałyby się większe uszy! Quote
kamilka91 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Do Miki ciągle zaglądasz, a Kapslową galerię tak zaniedbujesz... :shake: :mad: Quote
rasowa2410 Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Nie mam czasu dla Kapsolla ;) A po drugie ma karę! Użarł mnie (oczywiście przez przypadek), ale boli jak cholera! Bawiłam się z nim w przeciąganie sznura. W pewnej chwili on zamiast za sznur złapał mnie za palec (pomylił się). Nie dość, że błagałam i krzyczałam, żeby mnie puścił to on jeszcze bardziej zaczął mnie szarpać za rękę (nadal myślał, że to zabawka). Reszty rzeczy nie opiszę (zbyt krwawe i drastyczne). Skończyło się na tym, że mam wielką dziórę w palcu, zaklejoną małym plasterkiem. Quote
kamilka91 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Wstrętny Kapsel... :mad: Ojj tam, 'do wesela się zagoi' :) (nienawidziłam tego tekstu :D) Quote
vaness Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Kapsel musi się wybrać na szpacerek z Toffem :D Quote
kamilka91 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 O, witaj na dogo :D To wbiję na ten Wasz spacer z Mikiem, i trochę go rozruszamy... :eviltong: Quote
rasowa2410 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Kapsel musi się wybrać na szpacerek z ToffemSzapecrek! Szpacerek! Szpacerek jak najszybciej! Narazie (jak zawsze) z nauką się nie wyrabiam, ale damy radę! To wbiję na ten Wasz spacer z Mikiem, i trochę go rozruszamy... Ooooo nie :D To spacerek tylko dla mężczyzn. Dla Vipów xD Quote
kamilka91 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ale Mika po sterylce, to prawie jak facet... :) Czyś Ty oszalała? Chcesz dwóch facetów na randkę ustawiać? :eviltong: Quote
vaness Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 właśnie właśnie ! :D to szpacerek dla prawdziwych mężczyzn :diabloti: zresztą Toff się na Mikę obraził i nie chce jej widzieć ( latem , gdy się spotkali on ją adorował , robił żabkę , chciał być mężem a ona go OLAŁA :) ) :lol::lol: Quote
kamilka91 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Bo Mika to nie jest żadna panna lekkich obyczajów, o nią trzeba powalczyć... :eviltong: Quote
rasowa2410 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Łobozie! Może nakręcimy bydgoskie M jak Miłość? Myślę, że po tym co Mika zrobiła Kapuśniakowi (a mianowicie goniła go jak zwierzynę do upolowania) to już więcej jej na oczy nie chce widzieć. A do tego chcę zobaczyć jak dwa Niekastrowane psy o mocnych charakterkach się przywitają... :P Quote
vaness Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Toffik ma wiele kochanek , a Mik będzie go jeszcze błagała żeby był jej mężem :D Kapsel ma mocny charakter ? :) no zobaczymy jak to będzie xD Quote
yunona Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 He, he.... tylko żebyście z tego meskiego spacerku z rączkami i nóżkami całymi wróciły ;). No chyba ,że któryś kocha inaczej, to się dogadają:eviltong::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
vaness Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Mój Toffik kocha wszystkich :) więc to od Kapsela zależy :D Quote
rasowa2410 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 vaness napisał(a):Mój Toffik kocha wszystkich :) więc to od Kapsela zależy :D Oj, chyba jeszcze na Dogomani nie wyjaśniłam, że Kapsel jest ... gejem :D Na to wskazuje jego zachowania antysuczkowe i prosamcowe :) Quote
yunona Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 rasowa2410 napisał(a):Oj, chyba jeszcze na Dogomani nie wyjaśniłam, że Kapsel jest ... gejem :D Na to wskazuje jego zachowania antysuczkowe i prosamcowe :) Należy byc tolerancyjnym i przełknąć gładko. Geje to w porzo kolesie :) Quote
Recommended Posts