Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

idę szukac tych książek na allegro
Szukaj, szukaj ;)

PS
Śliczny masz Celinko bannerek! Ach przecudny!!!

Nie chciałabyś mi jej pożyczyć?

Książki szczęśliwie dostarczone, choć jak zauważyłam, to cieszyłaś się tylko, Kamilko, ze zdjęć dalmatyńczyka... xD

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

Nie mam czasu dla Kapsolla ;)
A po drugie ma karę! Użarł mnie (oczywiście przez przypadek), ale boli jak cholera!
Bawiłam się z nim w przeciąganie sznura. W pewnej chwili on zamiast za sznur złapał mnie za palec (pomylił się). Nie dość, że błagałam i krzyczałam, żeby mnie puścił to on jeszcze bardziej zaczął mnie szarpać za rękę (nadal myślał, że to zabawka). Reszty rzeczy nie opiszę (zbyt krwawe i drastyczne).

Skończyło się na tym, że mam wielką dziórę w palcu, zaklejoną małym plasterkiem.

Posted

Kapsel musi się wybrać na szpacerek z Toffem
Szapecrek! Szpacerek! Szpacerek jak najszybciej! Narazie (jak zawsze) z nauką się nie wyrabiam, ale damy radę!

To wbiję na ten Wasz spacer z Mikiem, i trochę go rozruszamy...

Ooooo nie :D To spacerek tylko dla mężczyzn. Dla Vipów xD

Posted

właśnie właśnie ! :D to szpacerek dla prawdziwych mężczyzn :diabloti:
zresztą Toff się na Mikę obraził i nie chce jej widzieć ( latem , gdy się spotkali on ją adorował , robił żabkę , chciał być mężem a ona go OLAŁA :) ) :lol::lol:

Posted

Łobozie! Może nakręcimy bydgoskie M jak Miłość? Myślę, że po tym co Mika zrobiła Kapuśniakowi (a mianowicie goniła go jak zwierzynę do upolowania) to już więcej jej na oczy nie chce widzieć. A do tego chcę zobaczyć jak dwa Niekastrowane psy o mocnych charakterkach się przywitają... :P

Posted

He, he.... tylko żebyście z tego meskiego spacerku z rączkami i nóżkami całymi wróciły ;). No chyba ,że któryś kocha inaczej, to się dogadają:eviltong::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

vaness napisał(a):
Mój Toffik kocha wszystkich :) więc to od Kapsela zależy :D

Oj, chyba jeszcze na Dogomani nie wyjaśniłam, że Kapsel jest ... gejem :D Na to wskazuje jego zachowania antysuczkowe i prosamcowe :)

Posted

rasowa2410 napisał(a):
Oj, chyba jeszcze na Dogomani nie wyjaśniłam, że Kapsel jest ... gejem :D Na to wskazuje jego zachowania antysuczkowe i prosamcowe :)

Należy byc tolerancyjnym i przełknąć gładko. Geje to w porzo kolesie :)