rasowa2410 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Ej no! Spokojnie! Co Wam się tak spieszy? :D Felinek może spokojnie poczekać. ;) Tęsknie za nim baaaaaardzo bardzo. Już się nie mogę doczekać kiedy do niego pojadę Quote
rasowa2410 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='Jean']Felek słodki bombelek :D[/QUOTE] No masz rację. Wyglądem przypomina takiego "bąbelka"... a może raczej wielkiego Bąbla? :D Quote
Sarunia-Niunia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 !!!Kiermasz dla Sopelka już otwarty!!! MIX-KIERMASZ dla leciwego jamniczka Sopelka do 12.03.2012r. do 21.00 Quote
rasowa2410 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Rasowa z Felusiem, który ponoć w tę sobotę już będzie adoptowany... :D Prawda, że słodki??? Quote
rasowa2410 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Ach gdyby takich ludzi jak Wy było więcej... Ludzie przychodząc do schroniska od razu co mówią to: -a gdzie szczeniaczki??? Dla nich tylko te słodkie kuleczki się liczą. nawet nie patrzą na stare bidy powciskane w kąty boksu :( . A tyle razy tłumaczę, że te dorosłe psy to mają gorzej, że zimno im w zimę, że są tu całymi latami samotne :roll: NIC NIE DOCIERA... -Bo szczeniaczki są słodkie i urzekające i mają takie malutkie noski i są takie jeszcze głupiutkie i jak chodzą to się przewracają i jeszcze gryzą paluszki i mają duże, niebieskie oczka... :shake: Szczenię zawsze znajdzie dom. Dorosły.. niekoniecznie :( Quote
yunona Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) Tak masz rację. I jeszcze dodam takie słynne powiedzonko z serialu czeskiego : gdyby głupota mogła fruwać... a ja dodam : to byłoby gęsto nad naszm krajem ... A Feluś wymiata :)))))))))) Edited March 1, 2012 by yunona Quote
rasowa2410 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Dobra. Jutro wielki dzień. Najpierw ja sama jadę do schronu (porobić to co zawsze) i przygotuję Felusia. Potem, gdzieś tak o 16 ma przyjechać rodzinka. Biorę Felicjanka na DT bo gdy zostanie adoptowany to będę mogła wziąć kolejnego. Myślę, że to lepszy pomysł. Quote
Celina12 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Słodki jest bardzo....jutro czekamy na relację i może fotki jak się da... Pozdrawiamy serdecznie ze staruszkiem Sopelkiem i Rezydentami....no jest nas kilka....METRÓW :diabloti: Quote
Jean Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Oooj a jednak nie będzie Twój? Szkoda, jest słodki. Ja jak teściowa zastanawiała się nad psem, powiedziałam jej 'Ale weź jakiegoś staruszka, ktory będzie Ci do konca życia wdzięczny, że dałaś mu godne życie na starość'.. Quote
taxelina Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='rasowa2410']Dobra. Jutro wielki dzień. Najpierw ja sama jadę do schronu (porobić to co zawsze) i przygotuję Felusia. Potem, gdzieś tak o 16 ma przyjechać rodzinka. Biorę Felicjanka na DT bo gdy zostanie adoptowany to będę mogła wziąć kolejnego. Myślę, że to lepszy pomysł.[/QUOTE] To trzymamy kciuki! Quote
vaness Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='kamilka91']No, rasowa, chwal się :D[/QUOTE] noo niektórym się już pochwaliła :D Quote
kamilka91 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 No wiem tylko tyle, że Feluś u niej. :eviltong: Czekam na więcej wieści :cool3: Jak zniósł podróż? Jak relacje z Kapslem? Jak się zachowuje w domu? ;) Quote
rasowa2410 Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 No ok 1. relacje z Kapslem pt.: "Spadaj kretynie! Ja tu rządzę! To mój dom!" ale bójek nie ma. 2. Podróż - wzdęcia bidoczek miał oooookropne. Aż do teraz mam zatkany nos xD 3. Sika w domu. Jeszcze ani razu nie załatwił się na dworze choć wychodzę z nim co 3 godz. ;( 4. Apetyt ma ogroooomny! 5. Sika jak Karat (Kamila, Vanessa - wiecie o co chodzi ;) ) czyli obsikuje w domu wszystko co się da 6. Kapsel poprawia sikaniem po Felku ;) Mamy w domu istny potop! Quote
vaness Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 to ci jeszcze Toffika przyprowadzę i on też poprawi po nich dwóch :D uspokoją się zobaczysz ;) ;* Quote
Celina12 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Uspokoją się-Ciocia Veness ma rację-u mnie po tygodniu już Fokus nie poprawia po Sopelku-bo pilnujemy bardzo-jak tylko Sopelek ruszy się zaraz idziemy an dwór...więc obsikuje już mniej-zdecydowanie mnie.... Życzymy wiele radosnych chwil RAZEM! Quote
yunona Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ajajaj! To sikanie! no może im przejdzie ;). Feluś pewnie znaczy a Kapsio redukuje :evil_lol:. Czyli rodzina lejków:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
vaness Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='yunona']Ajajaj! To sikanie! no może im przejdzie ;). Feluś pewnie znaczy a Kapsio redukuje :evil_lol:. Czyli rodzina lejków:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] hehehe :) Kapsel znów jest zazdrosny , najpierw Tales , teraz Feluś Quote
rasowa2410 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 No dzisiaj, jak do tej pory miałam zaledwie dwie wpadki. tzn. nie ja, a psy :D Będzie dobrze. Felek dzisiaj się pierwszy raz załatwił na zewnątrz. Uffffff. On w ogóle nie chce sikać poza domem. Dziwne. Jutro będzie musiał zostać sam na 6 godzin... Mam nadzieję że nie zaleje sąsiadów z piętra niżej :D Bo odszkodowania za zacieki na suficie płacić nie będę ;) hehe Quote
Recommended Posts