Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ach gdyby takich ludzi jak Wy było więcej... Ludzie przychodząc do schroniska od razu co mówią to:
-a gdzie szczeniaczki???
Dla nich tylko te słodkie kuleczki się liczą. nawet nie patrzą na stare bidy powciskane w kąty boksu :( . A tyle razy tłumaczę, że te dorosłe psy to mają gorzej, że zimno im w zimę, że są tu całymi latami samotne :roll: NIC NIE DOCIERA...
-Bo szczeniaczki są słodkie i urzekające i mają takie malutkie noski i są takie jeszcze głupiutkie i jak chodzą to się przewracają i jeszcze gryzą paluszki i mają duże, niebieskie oczka...
:shake:

Szczenię zawsze znajdzie dom. Dorosły.. niekoniecznie :(

Posted (edited)

Tak masz rację. I jeszcze dodam takie słynne powiedzonko z serialu czeskiego : gdyby głupota mogła fruwać... a ja dodam : to byłoby gęsto nad naszm krajem ...
A Feluś wymiata :))))))))))

Edited by yunona
Posted

Dobra. Jutro wielki dzień. Najpierw ja sama jadę do schronu (porobić to co zawsze) i przygotuję Felusia. Potem, gdzieś tak o 16 ma przyjechać rodzinka. Biorę Felicjanka na DT bo gdy zostanie adoptowany to będę mogła wziąć kolejnego. Myślę, że to lepszy pomysł.

Posted

Słodki jest bardzo....jutro czekamy na relację i może fotki jak się da...

Pozdrawiamy serdecznie ze staruszkiem Sopelkiem i Rezydentami....no jest nas kilka....METRÓW :diabloti:

Posted

Oooj a jednak nie będzie Twój? Szkoda, jest słodki.
Ja jak teściowa zastanawiała się nad psem, powiedziałam jej 'Ale weź jakiegoś staruszka, ktory będzie Ci do konca życia wdzięczny, że dałaś mu godne życie na starość'..

Posted

[quote name='rasowa2410']Dobra. Jutro wielki dzień. Najpierw ja sama jadę do schronu (porobić to co zawsze) i przygotuję Felusia. Potem, gdzieś tak o 16 ma przyjechać rodzinka. Biorę Felicjanka na DT bo gdy zostanie adoptowany to będę mogła wziąć kolejnego. Myślę, że to lepszy pomysł.[/QUOTE]
To trzymamy kciuki!

Posted

No ok
1. relacje z Kapslem pt.: "Spadaj kretynie! Ja tu rządzę! To mój dom!" ale bójek nie ma.
2. Podróż - wzdęcia bidoczek miał oooookropne. Aż do teraz mam zatkany nos xD
3. Sika w domu. Jeszcze ani razu nie załatwił się na dworze choć wychodzę z nim co 3 godz. ;(
4. Apetyt ma ogroooomny!
5. Sika jak Karat (Kamila, Vanessa - wiecie o co chodzi ;) ) czyli obsikuje w domu wszystko co się da
6. Kapsel poprawia sikaniem po Felku ;) Mamy w domu istny potop!

Posted

Uspokoją się-Ciocia Veness ma rację-u mnie po tygodniu już Fokus nie poprawia po Sopelku-bo pilnujemy bardzo-jak tylko Sopelek ruszy się zaraz idziemy an dwór...więc obsikuje już mniej-zdecydowanie mnie....

Życzymy wiele radosnych chwil RAZEM!

Posted

Ajajaj! To sikanie! no może im przejdzie ;). Feluś pewnie znaczy a Kapsio redukuje :evil_lol:. Czyli rodzina lejków:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='yunona']Ajajaj! To sikanie! no może im przejdzie ;). Feluś pewnie znaczy a Kapsio redukuje :evil_lol:. Czyli rodzina lejków:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]

hehehe :) Kapsel znów jest zazdrosny , najpierw Tales , teraz Feluś

Posted

No dzisiaj, jak do tej pory miałam zaledwie dwie wpadki. tzn. nie ja, a psy :D Będzie dobrze. Felek dzisiaj się pierwszy raz załatwił na zewnątrz. Uffffff. On w ogóle nie chce sikać poza domem. Dziwne. Jutro będzie musiał zostać sam na 6 godzin... Mam nadzieję że nie zaleje sąsiadów z piętra niżej :D
Bo odszkodowania za zacieki na suficie płacić nie będę ;) hehe