Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='deer_1987']http://jamniki.eadopcje.org/do_adopcji/polska/suki/dojrzale

http://jamniki.eadopcje.org/do_adopcji/polska/psy/dojrzale
Przebieram raczej w psach niż w suczkach. Sama nie wiem... Wybrać psa z naszego schronu czy wziąść inną bidę i transportować ją przez pół Polski. Bo w naszej Bydgoszczy czeka taka oto psina (smutna i samotna)

W sumie mam dużą ochotkę na Sopelka od Celinki ale na szybko nie umiem podjąć decyzji.

Posted

[quote name='yunona']pffffffffffffffff, wiesz Vavess a widziałaś swój w lustrze?:eviltong::mad::diabloti:

mam wrażenie , że to o mnie chodzi ... :D
więc nie oglądam sobie gołego tyłka w lustrze :evil_lol:

Posted

[quote name='Patik']Witamy też pierwszy raz:)
Kapsel śliczny :D
Dziń doberek! ;) Miło mi Cię widzieć u Kapselka

więc nie oglądam sobie gołego tyłka w lustrze

Jestem pewna że oglądasz! Już ja Cię znam :D

Posted

Witam się po przerwie :)
Zazdroszczę Ci możliwości wzięcia drugiego psa, ta bydgoska sunia ma taki fajny, mądry wzrok. No ale decyzję musisz podjąć sama ;)

Posted

Rasowa, wiem, że pewnie masz już dość tych ciągłych rad, ale naprawdę stawiałabym na Felka...
Feluś ostatnio leży cały dzień w boksie, smutny się zrobił strasznie i taki jakby osowiały... Zauważyłaś?

Posted

[quote name='vaness']mam wrażenie , że to o mnie chodzi ... :D
więc nie oglądam sobie gołego tyłka w lustrze :evil_lol:[/QUOTE]
A kto mówił o gołym? ;) Głodnemu chleb na myśli ;)

Posted

Możesz też rozważyć spokojnie sławnego kosmitę Cinka :). Może rozrusza trochę Kapsia. Przeważnie tak jest , że jak do ds trafia młodszy psiak to ten starszy stara się mu dorównać, poza tym spoko się powinni dogadać :) Pomyśl....

Posted

[quote name='yunona']Możesz też rozważyć spokojnie sławnego kosmitę Cinka :). Może rozrusza trochę Kapsia. Przeważnie tak jest , że jak do ds trafia młodszy psiak to ten starszy stara się mu dorównać, poza tym spoko się powinni dogadać :) Pomyśl....
Na Cinusiowym wątku chyba się już spokojnie i dość dobrze rozpisałam na ten temat. To pies zbyt idealny dla mnie ;P No nieziemski z niego wariat! :D

Byłam dzisiaj u Felusia. Zaraz wrzucę jego świeże zdjęcie. On jest smutny, ale pełen miłości. Od godz 11 do 16 spędziłam cały czas z nim. Zrobiłam mu mini salonik groomerski, sesję foto, dokarmianie puszeczkami i paróweczkimi ;) (choć już jest tak tłustu, że dziś na spacer szedł w szelkach... po owczarku niemieckim!!! he he FAJNY Z NIEGO CHŁOPAK. tylko taki smutny...

Posted

Witamy sie u Kapselka pierwszy raz :loveu:
Genialny jest ten pycholek! :)
Wyczochraj go ode mnie! Bedziemy wpadac :)
a co do Felka, to naprawde fajny psiór.. Daj mu dom :)
zapraszamy do siebie rowniez i pozdrawiamy :loveu:

Posted

Celinka- ja wiem. Tylko, że w schronisku siedzi jeszcze jedna bida, która jest już za kratkami chyba z 5 lat. Serducho mi jednak podpowiada, że mam adoptować Felka. A mózg że tego drugiego... :) Ale chyba Felicjan wygra. Bo jest z niego nieziemski psiak!

Witamy sie u Kapselka pierwszy raz
Genialny jest ten pycholek!

Dzinkuję ;) Też będziemy do Was zaglądać, bo widzę na banerku prześliczne uśmiechy :D