Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

o Matuńciu! Mnie zaledwie weekend nie było a tu tyle komentarzy:

Czy on ma jakieś dolegliwości?

...lenistwo ;) (bardzo słaby wzrok, napady szczekania o ok. 2 w nocy)

co do jamników ile on juz ma?

12 zimek :)

Kaspla też nosisz po schodach , a chłopak młody jest

pf pf pf

OK. Byłam na weekend jak (prawie) zawsze na wsi z Kapslem. Talesa nie brałam, jeszcze się trochę o niego boję. A po drugie jest za zimno dla niego na podróżowanie :) Mam mnóstwo zdjęć. Dzisiaj powklejam tylko trochę (bo bym do nocy musiała tu siedzieć) :diabloti:

Posted

Ale na wsi tez moze sie zgubic, dla mnie to troche nieodpowiedzialne nie miec obrozy/adresowki albo smyczy do psiaka co dopiero sie go niedawno przygarnelo :( kazdy moze nagle sie czyms zainteresowac i poleciec i sie zgubic :(

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale na wsi tez moze sie zgubic, dla mnie to troche nieodpowiedzialne nie miec obrozy/adresowki albo smyczy do psiaka co dopiero sie go niedawno przygarnelo :( kazdy moze nagle sie czyms zainteresowac i poleciec i sie zgubic :(

Kapsel jest ze mną od urodzenia czyli 6 lat. W mieście zawsze ma obroże z metalową adresówką. Na wsi nie ma potrzeby. Zna doskonale każde zakamarki. ;) Wiele razy w krzakach znalazł zająca i nawet za nim nie pobiegł kiedy ten mu zwiał spod nosa. Uwierzcie mi ;) Kapsel się urodził na wsi. To jego życie - drugi dom. Wiem, że to trudne ale taka prawda. Jest przyzwyczajony, że nie ma potrzeby nigdzie odbiegać. Przykładem dobrym są te tzw. "wiejskie burki" które nigdy przenigdy na spacerach nie oddzielają się od przewodnika (wyjątkiem są te trzymane w kojcu lub na łańcuchu).

Posted

soboz4 napisał(a):
ja wciąż zapominam, choć mają szczoteczki i specjalną pastę!

u mnie to samo. Pasta leży i leży (chęci natomiast brak) a szczoteczki nie ma specjalnej. Jest to zwykła, taka mała dla dzieci.

soboz4 napisał(a):
Ja tam siwizny nie widzę!
Ściemniasz, to zupełnie młody psiak!

No te dwa włoski na policzku! Hehehe chyba kupię mu czarną farbkę do włosów.