rasowa2410 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='vaness'] jutro wszystko się wyjaśni więc trzymamy wszyscy kciuki ! Już mnie lepiej nie stresuj. Od godz. 16 aż wszystko mi się w żołądku kotłuje... Jutro schron ma zadzwonić i powiedzieć czy kobieta przyjedzie po Talesa (oby nie, oby nie, oby nie, oby to olała). Strasznie się denerwuję. Jak przed sprawdzianem:D Aż mi gorąco, gdy o tym myślę Kapselek wygląda prawie jak nasz Cezar! Chyba nie Kapselek a Tales. Ten pies na moim wątku ze zdjęciami powyżej to Tales - jest ze mną narazie od 2 tygodni. Przywiozłam go sobie ze schroniska :D Kapsel jest rudy, mniej jamnikowaty, na poprzednich stronach ;) Dzięki za link. Już wchodzę do Cezarka... Quote
soboz4 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 teraz widzę, też mamy podobnego i to Kapselka!!! https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Kapsel699113Lata11Kg36Cm300611AsiaBazarnik# Quote
rasowa2410 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Ty mi chyba wszystko znajdziesz! :D Pozdrawiamy wieczorrkiem zdjęciami z rana :) no i co mnie Ciotka budzisz?! spaaaaaać! Quote
rasowa2410 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 i Kapselot z najbrzydszej strony: i na koniec moje kuzynostwo: Julia i Bartuś: wygląda jak laleczka, prawda? Quote
rasowa2410 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 (edited) [quote name='deer_1987']Cudne jamnicze mordki :loveu:[/QUOTE] no pewnie, że cuuuudne :roflt::roflt::klacz: Edited January 31, 2012 by rasowa2410 Quote
Joann Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 aaaa uwielbiam te jego niesforne uszy ;D http://img864.imageshack.us/img864/7650/dogo2.jpg Quote
rasowa2410 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 soboz4 napisał(a):portreciki jak ta lala! a skoro przy portrecikach jestem... Muszę namalować Talesika bo takie cudo zasługuje na własny obrazek ;) Quote
yunona Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Masz dwa piękne jamnisie i fajnych kuzynów :). Talesa nie oddałabym babie bo go nie pilnuje. Musi pokazać mocne dowody na to , że on jej i ciekawe jaka reakcja Talesika, o ile w ogóle dojdzie do spotkania, czego Talesikowi nie życzę , bo tu jest zadbany i prawidłowo prowadzony a przede wszystkim K O C H A N Y! :) Quote
vaness Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Karolinko moja kochana :loveu: mam dla Ciebie prezencik :diabloti: wklejam Ci z forum schroniska zdjęcie z Talesikiem :evil_lol: tak wygląda duszenie psa przy świadkach :diabloti: Quote
rasowa2410 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Vanessko! Oświadczam publicznie, że już nie żyjesz!!! Przecież ja wyglądam jak jakiś bezdomny zbierający puste butelki... :o U S U Ń !!! A CO DO WCZORAJSZEGO DNIA - BABKA SIĘ NIE ZGŁOSIŁA PO TALESA, WIĘC PSIAK POZOSTAJE U MNIE :D Quote
vaness Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 to dobrze :cool1: nie usuwam ładnie wyszłaś na tle pisaków- i widać jaka wredna jesteś - publicznie psa dusisz:evil_lol: Quote
Joann Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 rasowa2410 napisał(a): Przecież ja wyglądam jak jakiś bezdomny zbierający puste butelki... :o U S U Ń !!! A CO DO WCZORAJSZEGO DNIA - BABKA SIĘ NIE ZGŁOSIŁA PO TALESA, WIĘC PSIAK POZOSTAJE U MNIE :D Wcale tak źle nie wyszłas;p hehe Jupi;] Tales ma superrr dom;] Quote
Sarunia-Niunia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 rasowa2410 napisał(a):Vanessko! Oświadczam publicznie, że już nie żyjesz!!! Przecież ja wyglądam jak jakiś bezdomny zbierający puste butelki... :o U S U Ń !!! A CO DO WCZORAJSZEGO DNIA - BABKA SIĘ NIE ZGŁOSIŁA PO TALESA, WIĘC PSIAK POZOSTAJE U MNIE :D Uff - dla mnie kamień z serca!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
yunona Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 I ja w duchu modliłam się , żeby babsko nie pojawiło się. Talesik nareszcie odżyjesz chłopaku. Karolina nie kokietuj, bo bardzo ładnie wyglądasz (liczy się młodość i uroda a ciuchy... ech. Do kochania psiaków nie musisz ekstra wyglądać ;) a nie jeden co zbiera butelki też chciałby tak wyglądać :). Ja nie zbieram i chciałabym ...... Quote
Sarunia-Niunia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 yunona napisał(a):I ja w duchu modliłam się , żeby babsko nie pojawiło się. Talesik nareszcie odżyjesz chłopaku. Karolina nie kokietuj, bo bardzo ładnie wyglądasz (liczy się młodość i uroda a ciuchy... ech. Do kochania psiaków nie musisz ekstra wyglądać ;) a nie jeden co zbiera butelki też chciałby tak wyglądać :). Ja nie zbieram i chciałabym ...... Ech Yun, Ty to potrafisz pocieszać...hihihi... Kocham te Twoje komentarze:):):) Quote
Kirinna Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 rasowa2410 napisał(a):Vanessko! Oświadczam publicznie, że już nie żyjesz!!! Przecież ja wyglądam jak jakiś bezdomny zbierający puste butelki... :o U S U Ń !!! A CO DO WCZORAJSZEGO DNIA - BABKA SIĘ NIE ZGŁOSIŁA PO TALESA, WIĘC PSIAK POZOSTAJE U MNIE :D nie wyglądasz żle, trzeba było mnie zobaczyć na treningu agility:) stare adidasy, kurtka o 3 rozmiary za duża do tego stare jeansy:) Quote
rasowa2410 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Kirinna napisał(a):nie wyglądasz żle, trzeba było mnie zobaczyć na treningu agility:) stare adidasy, kurtka o 3 rozmiary za duża do tego stare jeansy:) W zasadzie to nie chodziło mi o to jak jestem ubrana, ale o to jaką mam minę :D masakra. Talesik coraz częściej merda ogonkiem. Ale jest coś... ma już naprawdę baaaardzo słaby wzrok. Konieczne jest znoszenie (i wnoszenie) ze schodów :( Quote
yunona Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ja to mam, 12 kg podnieść na schody i zejść ( i wnieść) jak mam skopane kolana (jedno po operacji), drugie czeka. Co to dla młódki takiej jak Ty :). Szkoda, że ma kiepski wzrok, ale może coś można dawać na choćby utrzymanie tego co jest. A wnoszenie i znoszenie to u jamników normalka. Czy on ma jakieś dolegliwości? Bo ja właśnie po wizycie u prof. Sterna i za dwie godz. jadę na prześwietlenie, żeby całkowicie potwierdzić to co już wiem. Harutek najprawdopodobniej ma coś z miednicą , kręgosłup raczej nie. Jeszcze dzisiaj będę wiedzieć na czym stoimy. :) Quote
Kirinna Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 (edited) rasowa2410 napisał(a):W zasadzie to nie chodziło mi o to jak jestem ubrana, ale o to jaką mam minę :D masakra. Talesik coraz częściej merda ogonkiem. Ale jest coś... ma już naprawdę baaaardzo słaby wzrok. Konieczne jest znoszenie (i wnoszenie) ze schodów :( oj nie jest zle:) co do jamników ile on juz ma? jamniki chyba i tak nie powinny duzo chodzić po schodach, więc nie masz wyboru:) Edited February 5, 2012 by Kirinna Quote
vaness Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 marudzisz :D Kaspla też nosisz po schodach , a chłopak młody jest :) Quote
Celina12 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 No i wszystko dobrze się skończyło....dla Ciebie i TAlesika...:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts