rasowa2410 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 i smutne wieści - jedziemy do weterynarza. Tales ma krwiomocz. Myślałam, że mi się na początku wydawało, ale im dłuższy spacer, tym więcej krwi w siuśkach. BOJĘ SIĘ!!! BOJĘ!!! :o :( Quote
Stevie Rae Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ojeju - będzie dobrze, na pewno, - trzymamy kciuki! :) Quote
yunona Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Trzymamy kciuki za Talesika. Może to tylko jakaś infekcja. Quote
Celina12 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Talesik-nie wygłupiaj się....masz być zdrowy...czekamy na wieści... Quote
rasowa2410 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 vaness napisał(a):jak Tales się czuje ? O popatrz, popatrz! Kto się u Nas odezwał! :multi::loveu: Image Shack mi nie chce odpalić zdjęć :( a one najlepiej obrazują, jak Talesik mi rozwala mieszkanie. Nie, żartuję. Wszystko dobrze. Z dnia na dzień coraz lepiej. Już od 3 dni nie krwawi. Wet chyba miał rację ...:roll: Stwierdził, że to przez stres lub nadwyrężenie organizmu. (W schronisko Tales wychodził z boksu średnio raz na dwa tygodnie). Na spacerach "przedszkołą" i "przedspaniem" mogę bez problemów spuścić czarnulka ze smyczy. Ślicznie przychodzi na zawołanie. Od 2 dni uczymy się komendy "siad" - MASAKRA. Już powoli się załamuję :evil_lol: Potrafi już podawać na zmianę prawą i lewą łapkę, oraz dotykać nosem dłoni ("target") a zwykłe "siad" jest dla niego czarną magią. No i jeszcze raeguje na imię. Czekam aż Image Shack się "odetka" i wstawię foteczki. Narazie nie ma ani jednego z Kapslem, bo ten zgrywa obrażonego "na cały świat" (ach ta młodzież... :angryy::diabloti:). Może zrobię im jakieś z zaskoczenia, ale jak na razie to nie przebywają na tyle blisko siebie by umieścić ich razem w kadrze. Quote
kamilka91 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Z czasem na pewno i siadu się nauczy :) Jak już nie możesz ich uchwycić razem to zrób fotomontaż :D Z niecierpliwością czekam na odmulenie imydższaka ;) (mnie chodzi bez zarzutu :eviltong:) Quote
rasowa2410 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 kamilka91 napisał(a): Jak już nie możesz ich uchwycić razem to zrób fotomontaż :D Oj, uważaj bo użyję Painta! Nie no, w końcu kiedyś mi się uda coś skombinować ;) I mamy kolejny dzień bez krwiomoczu :D HURRRRRRA! Quote
Celina12 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 No to odetchnęłam....Tales bądź grzeczny i nie choruj....no i czekam na fotki Quote
vaness Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 to dobrze , że już wszystko dobrze :D ;) Quote
yunona Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Uffffffffffff, ale ulga. Cieszą mnie takie wiadomości, no i jak wszyscy czekam z niecierpliwością na fotki :) Quote
kamilka91 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Teej, Karolciu, chyba nie chcesz mi powiedzieć, że imgshack nadal strajkuje... :mad: Quote
rasowa2410 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 kamilka91 napisał(a):Teej, Karolciu, chyba nie chcesz mi powiedzieć, że imgshack nadal strajkuje... :mad: Skręciłam za to filmik z Talesiątkiem i Kapsiątkiem w roli głównej. Nie umiem jednakże go zapisać... :( Eeeeeem... Widać jak Kapsel śpi a Tales wykonuje sztuczki (podaj lewą łapę, prawą i próbuje aportować swoją miseczkę Jak będę miała chęci (a z nimi to raczej u mnie ciężko) to wstawię zdjęcia. Już się ich trochę nagromadziło. I chyba jedno mam gdzie widać i Talesa i Kapsla (albo tylko ich tyłki). PS Nie jestem leniwa. To Kapsel jest leniwy. Nie zrzucajcie winy na mnie. To, że nie chce mi się wstawić zdjęć, nic nie znaczy :D Pozdrowionka od psiaków. Tales już 4 dzień nie krwawi. Jestem spokojna. ufffff Uczę go właśnie dobrych manier. Ostatnio wskoczył z krzesła na stół i zjadł wszystkie herbatniki. Moja mama zawału dostała gdy zobaczyła pusty, obśliniony talerz :o Quote
kamilka91 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 rasowa2410 napisał(a):Moja mama zawału dostała gdy zobaczyła pusty, obśliniony talerz :o Pewnie myślała, że to Ty :D i pewnie tak było, tylko teraz zwalasz winę na Talesa... :D To czekam na film/zdjęcia/cokoooolwiek :) Quote
vaness Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Zwalać winę na biednego psa:mad::mad: sama zeżarłaś i jeszcze talerz oplułaś :diabloti::lol: Quote
rasowa2410 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Chcecie? No to macie!!! [video]http://youtu.be/2GR9esbZJu4[/video] Quote
Sarunia-Niunia Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Talesik to uroczy psiaczek, reakcja Kapselka na hasło "idziemy na spacerek" - bezcenna:):):) Quote
yunona Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Kapsel po prostu nie lubi opuszczać ciepełka i michy :) , jest cudowny mnie też by się nie chciało. Talesik też jest mądrutki, jeszcze troszkę i dorówna Kapsiowi :) Quote
Joann Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 hehe fajny filmik;] moja Vera też tak reaguje na hasło spacerek hehe Quote
Recommended Posts