yunona Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Odsłuchałam i oglądałam , efekt rzeczywiście super. Co prawda Kapsio nawet bez tego podkładu muzycznego jest the best. :) Na psinki bydgoskie kliknęłam i dałam do zakładek, zawsze jak kończę sesję komputerową , na końcu klikam wszelkie możliwe charytatywne linki. Quote
rasowa2410 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='yunona'] Na psinki bydgoskie kliknęłam i dałam do zakładek, zawsze jak kończę sesję komputerową , na końcu klikam wszelkie możliwe charytatywne linki.[/QUOTE] Baaaaaardzo dziękuję! Ja też tak mam z tymi linkami pod koniec pracy przy komputerze ;) Mam nadzieję, że choć trochę pomogę... Quote
vaness Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 no co ?:cool3: jak chce się zarabiać to trzeba się napracować :diabloti::diabloti: Quote
rasowa2410 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 ---- Eeeej! Dlaczego nie mogę usuwać wiadomości? Co się stało?! Quote
rasowa2410 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='vaness']jakich wiadomości ?? :D[/QUOTE] Nie potrafię usuwać postów :( Kiedyś była ikonka z napisem "usuń" a teraz jej nie ma... CIO MAM ROBIĆ?! Quote
kamilka91 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Prosić moda o usunięcie albo nie kasować, i tylko wyedytować, że post niepotrzebny. W jakichśtam działach chyba nadal można kasować ;) albo już mi się wszystko pomieszało... :oops: :D Quote
rasowa2410 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Oznajmiam, że znowu mam FB i zapraszam wszystkich jamnikomaniaków i nie tylko (choć Isadorę od razu już sobie wklepałam do znajomych :D) ZAPRASZAM [B]jestem -Karolina Vel rasowa- [/B] Quote
Isadora7 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='rasowa2410']Oznajmiam, że znowu mam FB i zapraszam wszystkich jamnikomaniaków i nie tylko (choć Isadorę od razu już sobie wklepałam do znajomych :D) ZAPRASZAM [B]jestem -Karolina Vel rasowa- [/B][/QUOTE] i mam nadzieję że już kasować nie będziesz Quote
vaness Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 ooo ;d ja tez kiedyś miałam fbl ale usunęłam bo i tak rzadko pisałam i sensu nie było ;) Quote
vaness Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 poprawka ! źle przeczytałam ;d o fb chodziło :D a mi się coś pokręciło - trzeba poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem :P Quote
rasowa2410 Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Isadora7']i mam nadzieję że już kasować nie będziesz[/QUOTE] No masz rację... brakowała mi fejsbuczka... Quote
vaness Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 no jak ktoś był uzależniony jak ty:evil_lol: Quote
kamilka91 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Ojj, Karolciu... Ja się jeszcze trzymam... :D Quote
rasowa2410 Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='kamilka91']Ojj, Karolciu... Ja się jeszcze trzymam... :D[/QUOTE] Ja nie wytrzymałam. To jest silniejsze ode mnie! Rysuneczek Krówki oczywiście zaczynam robić :) Quote
rasowa2410 Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Nie no! Pękam ze śmiechu i ze zdumienia! TEŻ TAK SOBIE GADAMY Z KAPULETEM WIECZORAMI... [video=youtube;N3qWl73vaRk]http://www.youtube.com/watch?v=N3qWl73vaRk&feature=player_embedded#![/video] Quote
kamilka91 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='rasowa2410']Ja nie wytrzymałam. To jest silniejsze ode mnie! Rysuneczek Krówki oczywiście zaczynam robić :)[/QUOTE] Mam nadzieję, że ja nie ulegnę... :) Dziękuję :loveu: P.S. Filmik nie chodzi mi... :roll: Quote
vaness Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 to żałuj że nie możesz obejrzeć !:eviltong: ten pies ma takie mądre spojrzenie :) Quote
vaness Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Panno Rasowa ;* gdzieś tam pisałaś , że masz przepis z "Mojego Psa" na ciasteczka ;) weź mi gdzieś tam prześlij go jak możesz ;* Quote
rasowa2410 Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 vaness napisał(a):Panno Rasowa ;* gdzieś tam pisałaś , że masz przepis z "Mojego Psa" na ciasteczka ;) weź mi gdzieś tam prześlij go jak możesz ;* szpoko szpoko xD Tuptusiowa - największy Świr Bydgoszczy: Uploaded with ImageShack.us Quote
kamilka91 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Udało mi się wreszcie obejrzeć filmik... :) Ahh, te chwaściki na jej... pyszczku? :lol: Nie wiem co żółwie mają w miejscu ludzkich ust :eviltong: Kochana Diablica... :diabloti: :loveu: Quote
rasowa2410 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 kamilka91 napisał(a):Udało mi się wreszcie obejrzeć filmik... :) Ahh, te chwaściki na jej... pyszczku? :lol: Nie wiem co żółwie mają w miejscu ludzkich ust :eviltong: Kochana Diablica... :diabloti: :loveu: od początku mojej żółwialskiej pasji myślałam, że jest to PYSK, jednak dopiero rok temu na Biologii mi powiedziano, że jest to "DZIÓB". Więc żółwie mają dzioby xD a te chwaściki to raczej rzęsa wodna, bo ona ją uwieeeelbia! Quote
kamilka91 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Yyyy... :lol: To w takim razie - uroczo wyglądają te kawałki rzęsy wodnej na jej dziobie! :loveu: :eviltong: Quote
Celina12 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 :crazyeye::crazyeye:-dzioby mają kaczki...źle mi się to kojarzy:diabloti:...no ale koniec polityki:evil_lol:...fajne ma usteczka Quote
Recommended Posts