Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

rasowa2410 napisał(a):
A większość ludzi myśli (nie mam pojęcia dlaczego) że Feluś jest suczką...

Widocznie Kapsel wygląda bardziej męsko przy Felku i te falowane włosy :-D

Posted (edited)

rasowa2410 napisał(a):
No już dawno Was nie widziałam :eviltong: A Feluś jest u nas od... hmmm marca? :)
Mimo tego chciałabym przygarnąć jeszcze jedną psią sierotkę ale wszyscy domownicy muszą się na to zgodzić (a to bywa trudne :evil_lol:)

Aż wstyd, musimy nadrobić. Co tam dodatkowy psiak, 2 czy 3, rodzinka się przełamie :diabloti:

Ludzie mają dziwną logikę, może faktycznie wina falowanej sierści? :evil_lol: Jak dla mnie tworzą oni w pełni męski duet, ale jakby się tak przypatrzeć to Feluś sprawia wrażenie takiego zdystansowanego, a Kapsel taki gangster :D

Edited by Collie
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ada i Fanta']Ile pięknych zdjęć dwóch przystojniaków :multi:
http://imageshack.us/a/img525/3642/93217401.jpg to mnie zabiło po prostu, dawno nie widziałam czegoś tak uroczego :loveu:
Ja to bym chciała, żeby mama się zgodziła na drugiego psa, a co dopiero na trzeciego :evil_lol:
Jak już się ma drugiego i nadal warunki na trzeciego to ciężko się opanować... :shake: :lol: :evil_lol:
masakra- tyle psów w schronisku czeka na domki...

Posted

Warunki to też mam ;) bardzo często jest u mnie beagle przyjaciółki i wcale nie twierdzę, żeby było ciasno :diabloti: kasa i czas też jest, ale oczywiście mama bije wszystkie moje argumenty na głowę świętym i nie podważalnym "Bo NIE!" :roll:

Posted

Ale zimno jest! Pada śnieg. :eviltong:
Moich "kiełbasek" w ogóle nie widać w śnieżnych zaspach. Jak idą to tylko widać ich sterczące ogonki nad powierzchnią.
Ubranka oblepione śniegiem, wściekły wyraz pyszczka i zmarznięte łapki - brzydkie zdjęcia.
Jak będzie ładniejsza pogoda to coś cyknę (poczekajcie do wiosny :evil_lol:)

• 2 weeks later...
Posted

homerka napisał(a):
A co on się tak przytula do śniegu? :-D A co do drugiego zdjęcia to nie wiem co myśleć. :eviltong:
Będą następne!!! :multi:

hahaha to drugie to takie artystyczne :P

• 1 month later...