Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Tales jest w ... Holandii. Pani jeszcze raz się ze mną skontaktowała. Okazało się, że po śmierci właściciela Tales miał być pod krótką opieką sąsiadów. Ci z koleji (obiecali, że się nim zajmą) oddali go do schroniska. Nikt o tym nie wiedział. Gdy do Polski wróciła córka zmarłego właściciela dowiedziała, że pies jest w schronisku.

Mieliśmy spotkanie:
Pani przyszła do nas, do domu. Okazało się, że jest bardzo miła. Talesik ją znał. Posikał się na jej widok! Musiałam go oddać. Wiedziałam, że tam, z nią będzie bardziej szczęśliwy.
Strasznie mi smutno, ale jestem z koleji szczęśliwa, że znalazł wreszcie spokój. Samolotem poleciał sobie nad chmurkami do swojego domku (z ogródkiem!!!)
Gdy dostanę jakieś foty to wstawię.

A tymczasem szukam kolejnego "krótkołapnego" do adopcji

I z "innej beczki":

dziadek mróz!

on może chyba wszędzie przysypiać! Cudak kochany :loveu:

przed domem, w ogródku sobie na słoneczku tyłek grzeje :razz:

Edited by rasowa2410
Posted

trzy pierwsze zdjęcia to jakbym Ciapka widziała :o to już śmieszne nie jest, żebym wszędzie swojego psa widziała :D

a co do Talesa to dobrze, że znalazł swoją rodzinę :) i dzięki niemu możesz inne życie uratować przed schroniskiem :)

Posted

[quote name='yunona']Karolina, proszę zgłoś Kapsia na wątek psiaków utalentowanych, bo powinien tam być, za te fantastyczne sztuczki :). Bianka zgłosiła Goliacika z piłeczką. ]
Dzięki. No właśnie widzę! :o Goliacik wymiata z piłeczką! Hahaha Dzięki za link. ;) Ale chyba raczej wolę głosować niż się sama wystawiać
Dobrze, że przypomniałaś o szkoleniu! ;) Mam zamiar odnowić zdjęcia - sztuczkowe.

a co do Talesa to dobrze, że znalazł swoją rodzinę i dzięki niemu możesz inne życie uratować przed schroniskiem

No właśnie szukam ze schronu jakiegoś staruszka. Będzie idealnym kompanem Kapsla. Szukam min. ok.9 lat, leniwego, biednego, spokojnego dziadzię o krótkich łapkach :D

Posted

[quote name='rasowa2410']
No właśnie szukam ze schronu jakiegoś staruszka. Będzie idealnym kompanem Kapsla. Szukam min. ok.9 lat, leniwego, biednego, spokojnego dziadzię o krótkich łapkach :D
no to 3mam łapki, aby znalazł się ten idealny dla Was :)

Posted

tak, są kiepskiej jakości ale lepsze będą robione w późniejszym czasie. Teraz mam wszystko ustawione na potrzeby... zajęć szkolnych. Przepraszam z góry za słabe foty :(

nasze tereny spacerowe na wsi :

psim okiem:

Posted (edited)

[quote name='yunona']Karolina zajrzyj proszę na ten watek:http://www.dogomania.pl/threads/223462-Staruszek-jamnik-czeka-w-schronisku-na-pomoc!!! Tu jest fajny dziadek i niedaleko od Ciebie :) jest szykowany do Celinki ale gdybyś się zdecydowała na ds to.....

Byłam, poczytałam... Wiesz co? Celinka już mu na 100% funduje DT. I transport umówiony na 17 też jest. Ja dopiero zaczynam się rozglądać za dziadzinką, więc raczej nie będę robiła niepotrzebnego szumu na wątku tego Jamnisia ;)

Edited by rasowa2410
Posted

Jejku jaki seksowny Kapsio ! Pycholek ma piękny tylko całować playboya. On jest cudny! On jest cudny! Musiałam to napisać aż dwa razy a mogłabym i więcej. Zakochana jestem w łobuziaku (a jeszcze leniwy), ja ostatnio też lenia ćwiczę. Wymizzzzzzzzzzzzzzzzzzzziać ode mnie :) !!!!